5

11.9K 1.3K 980
                                    

|İyi biri gibi davranma, öyle değilsin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

|İyi biri gibi davranma, öyle değilsin.

Flashback

"Artık otoriten daha da güçlenecek, güven bana."

Taehyung, öfkeli bir şekilde gözlerini etrafta gezdirirken endişe ve ne yapacağını bilememenin verdiği tedirginlik benliğini yıpratıyordu.

"Canı çok yanıyor. Üç gündür ateşi var. Cinsiyetsiz olduğu için, kendisinden çok üst bir cinsiyetle mühürlenmesinden dolayı kurdu bunu kaldıramıyor. Sadece bir geceliğine yanına gidip onu rahatlatabilirsin."

"İstemiyorum. Seung Wan'dan başka hiç kimseye dokunamam. İğreniyorum."

Alfa duyduğu cümleyle birlikte sinirle elini esmerin elinin üzerine koyup sertçe sıkmıştı.

"O öldü ve sen soyunu devam ettirmek zorundasın. En kısa sürede hamile kal-"

Delta, teyzesinin emirlerine karşı sahte bir şekilde gülerek ayaklanmıştı.

"Sakın, bir daha sakın başka bir bebekten bahsetme. Olmayacak anlıyor musun? Oğlumun ve eşimin yerini kimse dolduramaz. Sadece yönetim için olan bir mühür ile ilgili boş hayaller kurma."

Flashback end

Odada duyulan acı dolu nefes sesleri eşliğinde dudağında yer edinen sigarayı söndürererek yorgun gözlerini hâlâ baygın olan bedenin yüzünde gezdirmişti.

Solgun duruyordu, çatılmış kaşları, kuruyan dudakları ve alnında yer edinen ter acı çektiğini anlamaya oldukça yetiyordu.

Pişman hissediyordu, bunu asla yapmamalıydı. Damson... Eğer onu bir anne olarak göremeseydi uyuyan cinsiyetsizin bedeni toprağın altında olurdu.

Dayanamıyordu, eşinin hatırlarıyla dolu bir evde farklı bir koku vardı... Taehyung cinsiyetsizlerin feromonlarının neredeyse hiç olmadığını biliyordu, fakat yine de varlığını hissediyordu.

Nadiren hissettiği o hafif vanilya kokusu sinirlerini bozuyordu.

Seung Wan feromonları oldukça güçlü, güzel bir omegaydı. Kokusunu uzaktan dahi anlardı... Nadide bir çiçek gibi kokardı, ferah ve rahatlatıcı,  kokusu duygu değişimlerine göre daha da yoğunlaşırdı. Şimdi ise ondan geriye tek bir zerre dahi kalmamıştı.

Flashback

Esmer, kucağında yer edinen bedenin saçlarını karıştırarak kıkırdağında genç omega hızla omzuna vurarak homurdanmaya başlamıştı. Taehyung kendisini sinir etmek konusunda oldukça ustaydı.

"Akşam, seni balık restorantına götüreceğim."

"Oradan da pastaneye gider miyiz?"

wanderlust 'tkWhere stories live. Discover now