21

7.3K 783 791
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

|Biz kaybettik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


|Biz kaybettik.

Boğucu ve baskın hava düşüncelerine zehirli bir şekilde sokulurken sıkıntıyla elindeki sigarayı söndürerek ayağa kalktı. Dün geceden bu yana zerre uyku girmeyen gözleri yorgunlukla kapanmak istese de ahşap pencereyi açarak soğuk havanın bedeniyle birlikte odaya girmesine izin vererek çekmecede kendisini bekleyen sigara paketine uzanıp yeni birini parmakları arasına alarak cebinden çıkardığı çakmakla saniyeler içerisinde yaktı. Akşam olmak üzereydi ve göçebelerin ev, yemek sıkıntıları derken oturacak vakit dahi bulamamıştı.

Jeongguk'u alıp eve geçmek ve bir an önce uyumak istiyordu. Sert kahveden aldığı büyük bir yudumla deri koltuğa boydan boya uzaranarak tavanı izlemeye başladı. Düşünmek istemiyordu, zira düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyordu. İki gün önce eğer rüyalarına konuk olmasaydı bunca telaşın arasında eski eşi Seungwan'ın ziyaretine gidememişti. Tek bir kez... Bir kez onunla birlikte olduğunda her şeyin karışacağını bilmeliydi. Genç yaşta eşini kaybeden biriydi, Jeongguk ise gençliğinin getirdiği tutkulara içten içe ihtiyaç duyan biriydi ve Taehyung kendisine hâkim olmamamıştı. Huysuz konuşmaları, öfkeli bakışları ve zehirli kelimeleriyle hayatında daha önce hiç karşılaşmadığı bir kişiliğe sahipti ve onu çeken bu yönü olmuştu. Gün içinde huysuz ifadesinden asla ödün vermeyen bedenin altında uysal bir şekilde kıvranması alabildiği en büyük hazlardan biriydi.

Onun gibi birini domine etmek, her bir zerresine zevk veriyordu. İhtiyaçla ellerini bedeninde gezdirirken ve tüm acemliğiyle kendisine ayak uydururken onu hep isteyeceğini fark etmişti. İkinci sevişmelerinde bir şeylerin değişeceğini düşünmüştü, onun bedenine olan isteği biraz olsun azalmalıydı fakat Taehyung... O, daha çok istemeye başlamıştı. O gece gizlice evlerine geri dönüp günlerce altında olmasını ve yataktan hiç çıkmamayı dahi düşlemişti. Bir anlığına Jeongguk'un eşinin zihninin böylesi hastalıklı düşünceye sahip oluşunu duysaydı nasıl bir tepki vereceğini hâyâl etmişti.

Kesinlikle o huysuz ağzıyla zehirli kelimelerini bir bir Taehyung'a yedirir ve öfkeyle gözlerini üzerine dikerdi.

“Oğlum?”

wanderlust 'tkWhere stories live. Discover now