9

10K 967 290
                                    

bölüme başlamadan önce, umarım bol bol yorum yapıp beni gaza getirirsiniz! bunu çok istiyorum 🤧 iyi okumalar💙

bölüme başlamadan önce, umarım bol bol yorum yapıp beni gaza getirirsiniz! bunu çok istiyorum 🤧 iyi okumalar💙

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

|Öfke ve sırlar.

"Nasıl geçti günün?"

Üzerinde hissettiği yoğun gözler, düşüncelerini bir anlığına sorgulamasına neden olurken irislerini önündeki yemeğe çekerek sessizce mırıldanmıştı.

"Uzun bir sürenin ardından dışarı çıkmak fena değildi."

Hissettikleri, gözlerindeki kararlılığı gösterirken olacaklardan sonra tam anlamıyla kendisine ne olacağını kestiremiyordu. Buradan kurtulmak ne kadar mümkündü? Ya da delta tarafından yaratılan mühür kırıldıktan sonra elbette ki Taehyung bir şekilde yoluna devam edebilecekti fakat kendisi tek parça bir şekilde hayata tutunabilecek miydi? Endişeleri ve kusursuz bir şekilde planlanmış fikirleri büyük bir savaşın içerisine girerken elinin üzerinde hissettiği sıcaklık, şaşkınlıkla gözlerini masaya çevirmesine neden oluyordu?

Taehyung'un kemikli parmakları, kendi elinin üzerinde yer edinirken bu durum öylesine garipsemişti ki, ateş değmişcesine geriye çekilmişti. Henüz, ne olduğunu yeni fark eden esmer mahcubiyetle birkaç özür cümlesi mırıldanırken benliğinden ödün vermeyerek ayağa kalkmıştı.

"Birkaç işim var dışarıda. Umarım yokluğumdan yararlanar-"

"Öyle bir şey olmayacak Taehyung, tavsiyelerin veya düşüncelerin bittiyse yemeğime devam etmek istiyorum."

Jeongguk, umursamaz bir ifadeyle yemeğine devam ederken esmer birkaç onay cümlesiyle evden ayrılmıştı, duyduğu kilit sesi sinirlerini oynatıyordu. Sürekli duyduğu bu sesin sebebinin basit bir başkaldırış olması daha da öfkelenmesine neden oluyordu.

Adım seslerinin evden uzaklaşmasıyla hızla sandalyesinden kalkarak üst kata doğru ilerlemeye başlamıştı.

Flashback

Hey, bekle!"

Genç alfa, duyduğu ince sesle birlikte yumruk yaptığı ellerini serbest bırakarak benliğine hakim olmaya çalışıp arkasına dönmüştü.

"Bir sorun mu var bay Kim?"

"Bana Kim deme, soy adım Jeon."

Nefes nefese kalmış olmanın verdiği hissiyatla kurumuş dudaklarını yalayarak konuşmaya devam etmişti.

"Sen de bir şeyler var alfa. Bunu hissediyorum, geldiğim ilk andan itibaren sadece gözlerin benim üzerimdeydi."

"Ah, beni yanlış anlamanızı istemem bay Jeon. Fakat ben evliyim, size yanlış anlayacağınız bir gözle bakmadığımdan emin olmanızı isterim. Sadece deltamızın eşini merak ettiğimden, bakışlarım sizi rahatsız hissettirmiş olmalı. Bunun için üzgünüm."

wanderlust 'tkWhere stories live. Discover now