18

7.3K 804 558
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

|Susturulan kırgınlıklar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

|Susturulan kırgınlıklar

bölüm müziği: The neighbourhood- honest

Jeongguk fevri bir çocuktu; çabuk sinirlenir fakat dakikalar sonra sinirini bastıran pişmanlığı vicdanını sorgulatırdı. Şimdiye dek belki de bir kez olsun Taehyung'a karşı söylediklerinde ya da yaptıklarında büyük pişmanlıklar yaşamamıştı. Hak ettiğini düşünüyordu, ona karış hissettiği tek şeyin cinsel çekim olması dışında başka bir duyguyu barındırmak istememişti bedeninde fakat şimdi onu değer verdiği birinin önünde küçük düşürmesi aklına geçmişten kalan birkaç zehirli anıyı getirmişti. O iğneli cümleleri belki de yalnız oldukları bir anda söyleseydi tepkisi birkaç saat önceki tavrından çok daha uzak olacaktı. İçinde garip ve anlam veremediği bir şeyler hissederken hemen önünde kendisine yolu gösteren betaya teşekkür ederek geri kalan yolu kendi başına devam edebileceğini söylemişti.

Mezarlığa doğru sıklaşan ağaçlar yolu ürpertici bir yere dönüştürürken yakınlarda eve dair hiçbir şey olmaması güvensiz olduğun hissetmesine neden oluyordu. İç güdüsü oldukça kuvvetliydi ve yakınlarda bir yerde küçük bir tehlike hissediyordu.

"Taehyung?"

Seslenişlerinin ardında derin bir sessizliğin hâkim olması ruhunu sıksa da tedirginliğini bir kenara bırakıp mezarlığa doğru adımlamaya devam etti. Oldukça rahatsız edici taşlı yol dakikalar sonrasında bittiğinde gördüğü dev mezarlık karşısında sorgulayıcı yanı garip bir merak düşürdü zihnine. Bir kasabada nasıl bu kadar ölen olabilirdi?

Şaşkınlığını gizleyemezken gördüğü bedenle irkilip geriye çekildiğinde genç adam bu tavrına gülümseyerek eliyle kendisine doğru gelmesi için çağırmıştı. Her ne kadar güvenemese de cebine sakladığı taşı çıkararak bir elini arkasında tutup yanına ulaştı.

"Sen kimsin?"

"Bu soruyu benim sormam gerekir diye düşünmüştüm lakin gördüğüm mühür izi kim olduğunu söylüyor sanırım."

wanderlust 'tkWhere stories live. Discover now