Capitol IV

464 24 7
                                    

,, - Medicina e cea mai păcătoasă persoană ... ,,

Asistenta a reusit să o imbrace pe Jessica , dar numai după ce Heinz , ca sa o linistească , i-a injectat un calmant care a potolit-o preț de 10 minute . A fost schimbată in totalitate de haine . Avea o rochie asa de frumoasa , roşie , scurtă si cu mic cloş , cu cordon ca si cealalta , cu o broderie foarte scumpă si cu mâneci clopot . Totusi , Dina nu-si explica de unde apar rochiile ăstea mereu.

Chiar cand asistenta i-a prins o agrafă in păr , trei soldati , printre care si ofiterul şef au intrat in cabinet .

- Dina Schneider ? Ea e fata?

- Da , raspunse Heinz .

- Haide , le ordonase soldatilor sa se apropie ..

- Ce se intampla ?? Se răstea Dina . Lăsați-mă !

Ofiterul si-a amintit de cerinta doctorului de a actiona fără violență si spectacol , asa că a apucat-o cu blandete de mână , incercând să ii explice calm si , bineinteles , sa o tină caci se agita..

- Dina , Inaltimea Sa , Herr Doktor Mengele a dat un ordin să...

- Destul cu doctorul vostru !! M-am săturat de el si de ordinele lui !! Il urăsc !

Ofiterul abia se abtinea sa nu ii dea o palmă . Totusi , usor enervat , a tras-o brutal de mână , ignorând tipetele ei , soldatii ajutându-l sa o stăpânească pana la masină. Acolo , ofiterul s-a dus la volan , iar soldatii s-au asezat in spate , langa ea .

- Daca stai cuminte , se uita ofiterul in oglinda retrovizoare , nu o sa patesti nimic . Daca nu , o sa o incurci urât de tot.

- Nu imi pasă ! Ce poate sa se intample mai rău decât asta ?! Familia mea nu stie unde sunt si nici eu nu stiu unde sunt ! Va implor să mă lăsati sa plec !

- Ordinele sunt ordini ...

- Macar unde mă duceti acum ??

- La casa lui Herr Doktor .

- Poftim ?! La el acasa ?? Nu se poate !Nu accept ! Nu !! Vreau acasă !

- Casa lui va deveni si casa ta .

- Pff ,Doamne ! Mama , tata , salvați-mă din acest loc , sopti ea .

Masina s-a oprit in fața unei imense vile , cu un gard si o poartă imensă . Semăna putin cu casa ei . Casa ei era mai lată , mai extinsă , pe cand a doctorului era mai inaltă , dar ca structură se asemănau.

Dina a fost luată de ofițeri catre vilă , astepand ca ofițerul sa deschida poarta .

- Nu faceti asta !

In schimb, pe drumul lung si plin cu flori pana la locuință ,Dina a inceput sa se gandeasca . Mengele a zis in cabinet ca el nu forteaza femeile la asa ceva , apoi că el va depune tot efortul si ca va simti o durere la inceput ...durere de fată mare . Deodata , Dina a stopat socată , privind vila din fața ei .

Soldatii trageau de ea , dar ea devenise si mai irascibilă stiind tot adevarul . Se impotrivea grozav , lovea , plangea , urla . Nimeni nu intelegea schimbarea comportamentului .

- Nuuu !!!!!! Urla Dina . De ce eu ??

Soldatii au tras-o cu putere , ,,aruncând-o,, pe podeaua sufrageriei . Ofiterul a blocat usa cu cheia si a pus-o la locul stabilit de doctor. Plecand toti , Dina s-a ridicat plangand in hohote de pe podea si a fugit la imensa uşă din sticlă , lovind in ea si urland.

- Dumnezeule , nu-mi faceti asta !!! Scoateți-mă de aici !!!

Nicio reactie . Masina porniseră . Dinei inca nu-i venise sa creada . Urla , batea , plangea ....se ruga sa iasa de aici cat mai repede . Nu putea face aşa ceva . Era exclus.

Dina și misterul gemenilorWhere stories live. Discover now