Capitol X - Ziua 6

416 20 5
                                    

28 martie 1944

,, - Eu nu ucid oameni, Dina. Eu rezolv problemele pe care nenorocita de moarte nu e in stare sa le rezolve ,,

- Există o femeie......o femeie de care m-am indragostit si de care m-am apropiat.......m-am apropiat.....dar nenorociții cred că o pot atinge ?? Niciodată !! A tipat Mengele nervos.

La ora 2 noaptea , Mengele se afla impreună cu clanul său de gangsteri format din cei doi frați ai săi , Alois şi Karl , Otto , măcelarul , Hans , cel de ieri cu prostituatele şi Adolf , un tânăr de 19 de ani , pe holul spitalului din Berlin. Clanul său au aflat rapid unde se află Mengele si au venit pentru a-i da vestea cutremurătoare. Dina nu a iesit din operatie., iar Mengele statea pe scaun , inconjurat de cei 5 barbati si asculta nervos vorbele lor. S-au intrunit in câteva ore dim toate partile.

- Josef , ii spuse Alois. Diatlov ne-a oferit câteva zile la dispozitie să le dăm suta de mii de ruble ruseşti, altfel vor ataca. Mai ales pe Dina care au aflat de ea alaltăieri.

- Cum dracului au aflat de ea?

- Nu stim. Credem ca exista un spion in lagar. Si cum de stia Diatlov ca Dina e sotia ta?

- De ce naibii l-am ucis pe ofiter inainte sa aflu de asta?? Pufaia Mengele privind tavanul. Il scoteam tot sangele din el si apoi il omoram...sa-mi bag...

- Din cate stim noi, el ar fi fost singurul suspect din lagăr.

- Nu , nu e singurul....dar , fiindcă nenorociții nu ar vorbi nici dacă le-am tăia capetele , o să ne folosim de ceilalți nenorociți : apropiații lor

- Şi cu banii ce facem ? O sa ii dăm banii lui Diatlov, Jo...?

- Deci cum spuneam...l-a intrerupt intentionat Mengele. Să vă pregatiți armele că , deşi Germania le dă deja o lecție ruşilor , bastarzii mai vor una in plus de la noi.

- Noi luăm bani , nu dăm ! A spus Adolf.

Clanul s-a uitat ciudat la el cum s-a băgat in seamă după o aşa discuție , Hans chiar dându-si o palmă peste frunte , dar Mengele a surâs si s-a ridicat de pe scaun.

- Da , Adolf. Noi luăm bani , insă tu ne omori nenorocitul de chef , l-a bătut arogant pe umăr , plecând. Veniti cu mine.

- Da ce-am zis rău...?

Baietii au inceput să râdă de Adolf si l-au urmat pe Mengele până intr-un salon gol. Doctorul a asteptat sa intre toti in salon şi apoi a inchis uşa , punându-se in dreptul ei.

- Aş vrea să țin un toast pentru ......dă-l naibii de toast. Sper că a trecut doctorița aia de uşă........Băieți , ne aşteaptă zile sângeroase. Şi , având in vedere că iubim sângele ticăloşilor pe nenorocitele noastre de fețe şi cuțite , ne asteaptă zile minunate. Bolşevicii ne vor saluta puțin , iar noi la rândul nostru vom saluta apropiații unor alți ticăloşi care se nimeresc , din păcate , a fi soldați in regatul meu şi nu numai...

- Josef , spuse Karl. Macar ne-ai putea zice cum ii cheamă ?

- Ah...şi să stric misterul ? Veți afla la momentul potrivit....totuşi , copiii mei răi , in ciuda sângelui nostru rece , nu vreau să văd sânge pe nenorocita de podea a spitalului. Nu cât e Dina aici. Pe scurt....fără pistoale , fără cuțite şi fără luptă. Fără luptă , a arătat spre fratele lui , urmând să repete si să arate spre majoritatea dintrei ei. Fără luptă , fără luptă......NO FUCKING FIGHTING! ( FĂRĂ DRACULUI LUPTĂ ! ) A tipat Mengele.

Fix atunci a intrat un asistent medical , cu o tavă in mână , in salon . Si fiindcă Mengele se afla langa uşă , asistentul când a deschis-o , a dat peste doctor. Mengele , nervos , l-a apucat de bluză si l-a izbit de podea , paharul de pe tavă spărgându-se. Mai avea puțin şi-l lua la bătaie , insă a văzut un soldat SS care mergea pe coridorul spitalului. Stia cine este ....tocmai fiindca il mai vazuse si in lagăr. A ieşit din salon şi , la spate , a pornit briceagul mergând după el.

Dina și misterul gemenilorWhere stories live. Discover now