⍣12⍣

1.5K 198 249
                                    

YN:Yorumları okurken ben 😂:

YN:Yorumları okurken ben 😂:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Jungkook

Tae ve ben beraber içtiğimiz geceden beri iyi anlaşıyoruz. Benden iki yaş büyük olduğu için sanırım hyung demeliyim. Ji-mong sürekli saygısız olduğumu söylüyor. Ama Tae onun için sıkıntı olmayacağını söyledi. Eyyyy Ji-mong onun için sıkıntı değilmiş, sen kimsin ya?

Tae o kadar şeker ki sevmemek elde değil. Öhö öhö yanlış anlamayın tabi ki ben daha şekerim.

Arundati haini, bizim oğlanı görür görmez o koca poposunu yerden kaldırdı. Bir de böyle hortumuyla Tae'nin saçlarını filan okşuyor. Bana anca tokat atsın zaten. Cidden kimse kıymetimi bilmiyor.

Büyük bir ilgiyle Tae'nin Arundati'yi eğitme seanslarını izliyorum. Şu gönül bağıymış bilmem ne o zaten çoktan kurulmuş aralarında. Yıllardır birbirlerine hasret iki dost gibiler. Arundati şirinlikler filan yapıyor buna. Ben de sinir olarak izliyorum tabi.

꧁꧂

"Demek beklediğin kişi, şu çirkin ördek yavrusuydu ha, Arundati? Söylesene benim ondan neyim eksik, nankör köpek? Daha kaslıyım, daha alımlıyım, gözlerim daha güzel, saçlarım daha yumuşak. Yok Taehyung-ah çok yakışıklısın, yok Taehyung-ah çok yeteneklisin. Hepiniz körsünüz"dedim fısıltıyla.

"Hey, Jungkook! Oğluşumu rahatsız mı ediyorsun sen?" Tae'nin sesiyle korkuyla sıçradım.

"Aman aman aman, benim Arundati'm büyümüş de Tae amcasının kaderi mi olmuş, agucuk bugucuk." durumu toparlamaya çalışırken şekilden şekile giriyordum. Şüphe çekmemeye çalışarak arkama döndüm.

"Yoo, Taehyung-shi. Niye rahatsız edeyim oğluşunu canım, sen de haha. Laflıyorduk işte."

"Kızmış gözüküyor ama benim küçük kuzum, emin misin rahatsız etmediğine?"

"Küçük mü, kuzu mu? İkimize şöyle bir bak istersen. Asıl küçük kuzu benim bir kere. Rahatsız etse etse o beni eder." dedim sinirle.

"Peki, peki. Hadi bizi yalnız bırak" dedi elindeki pütürlü taşı Arundati'nin derisine sürtüp onu rahatlatırken. Ona doğru döndüm ve elimi enseme attım.

"Şey diyecektim Tae, akşam benim çadırıma gelsene, gül şerbeti içeriz"

(YN:@taegguuukkk :))


Gülümseyerek döndü bana. Gözlerimin içine baktı uzun uzun. Tırsmaya başlamıştım.

"Gitmen için bir şans vermiştim oysaki, tüh" dedi sakince. "Madem gitmedin açıkla bakalım" dedi otoriter sesiyle.

destiny ಇ taekook ✔️Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum