›Nyitott Pokol Kapuk‹

63 8 0
                                    

James Gordon arcára egy rémült ábrázat ült ki, szemöldökét ráncolva húzta ki erős ujjaival pisztoly tartójából fegyverét, majd a boldog, elégedett bohócfiúra irányította pisztolyát lassan, majd mutatóujját a ravaszra igazította. Ecco szemei automatikusan a férfi ujja hegyére csúsztak, majd kapva az alkalman rugaszkodott el kecses lábaival a padlótól, majd a fegyver elé állt, mire Gordon meghúzta a ravaszt. Ahogy a pisztoly elsült, vette észre a szőkeség, hogy a golyó nem oda repült, ahova ő tervezte. A düh, mi szemeit vörösre festette most kétségbeeséssé változott át. Jeremiah szemeit összeszorítva omlott le a földre hűséges segítője mellé, ám könnycsatornáiból mégsem indult meg a sós csepp. Ecco szemei rebegni kezdtek, lassan lehunyta szemeit, miközben a fiú puha ujjait markolta jobb kezével. Egy szó sem hagyta el a lány torkát, csak hallkan és csendesen hunyta le szemeit örökre, átadva testét a pokolnak, és a sötétségnek, mi lelkét kapta el. Nem küzdött ellene, csak hagyta, hogy mellkasából a csobogó vér elárassza a padlót, a fiú pedig keservesen guggoljon mellette, társa vérében áztatva díszes lakkcipőjét.

- Drága Eccom! Úgy sajnálom... - nyomott egy utolsó csókot a lány kézfejére vörös ajkaival. Szemeit lesütve csúsztatta Ecco élettelen tenyerét a lány mellkasára, majd állt fel lassan. Haja kissé kócos volt, majd egy halk nevetés hagyta el ajkait. Bridgit zavarodottan kapta fel fejét, ruhája széle már rongyosra volt szaggatva, mit a lány tett vele, akárhányszor ideges volt.

Bruce ajkai elnyíltak, majd határzottan a fiúra pillantott. - Jeremiah, add meg magad. Elérted, amit szerettél volna!

Jeremiah ravaszul bólintott egyet, majd felemelte kezeit. Valójában ez a tett korántsem tükrözte a valóságot, sőt, véres bosszút akart állni a lány halála miatt. A nyomozó közelebb lépett, bilincsét tartva a kezében, ám mikor a fiú mögé ért, az megfordult, és öklével az arcára mért egy ütést. Bridgit is csatlakozott az ököl harcba, míg Jeremiah Gordonnal viaskodott, a lány Brucet tartotta tőlük távol, míg egy erős csapással kiütötte a fiút. Bridgit gyors léptekkel indult el James felé, akit hátulról támadott meg. A hátára kapaszkodott két kezével, majd ráugorva sikerült őt is a földre térítenie.

Bridgit és Jeremiah gyors léptekkel siettek ki a teremből, melynek padlóján akkor már három áldozat feküdt, s csak ketten térhettek utána vissza, minek gondolatától is szomorú lett Jeremiah, majd együttal dühös, és bosszúvágyó is.

A két gazember bús léptekkel sétáltak el a bunkerhez. Jeremiah a halál esetet elnézve győztesnek tekintette magát, hiszen megtette a terve első lépését, ami közelebb vitte őt ahhoz, hogy Gotham ura legyen.

BURN IT ALLWhere stories live. Discover now