›Utószó‹

86 7 3
                                    

Sziasztok!

Nagyon remélem, hogy elnyerte a tetszéseteket a Mad World folytatása, a Burn it all. Nagyon élveztem a részek írásait, viszont szokásomhoz híven rátok bízom a befejezést, mint általában minden történetemben.

Viszont nem fogok teljesen eltűnni ezek után sem, nagyon sok történet van még tervben, viszont egyenlőre szeretnék egy kisebb szünetet tartani. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem fogok írni, hanem azt, hogy próbálom elsőnek végig írni a sztorikat, és majd csak utána publikálni. Eszméletlen sok ötletem van, a szokásos Gothames sztorin kívül és sok - sok más, viszont sokszor elég lusta és ihlet veszett vagyok ahhoz, hogy jól megfogalmazottan leírjam, úgyhogy ebben a rövidebb szünetben összeszedem magam, próbálok minél többet írni, remélem megértitek!

Nagyon remélem, hogy türelmesek lesztek velem, és hogy tetszeni fognak azok a történetek is, amik például egy rövidebb szerelmes sztorikról szólnak, akcióról, vagy esetleg egyéb Gothames történet is. Hallani fogtok még rólam, valószínűleg írni fogok még a profilomhoz, vagy a Random könyvembe infókat a sztorik érkezéséről, stb., addig is sziasztok, további kellemes nyarat, és sok - sok pihenést!

Ölel és puszil,
Tündi. ♥️

BURN IT ALLWo Geschichten leben. Entdecke jetzt