2

1.9K 93 9
                                    

Jela jsem několik hodin, ale za to to stálo.V Ohaiu jsem zastavila v jednom baru U Macklerena. Bylo to tam cítit chlastem a cigaretami, vůně, kterou jsem hodně dlouho necítila.

Objednala jsem si whiskey a zaplatila ji Tonyho kartou, kterou jsem mu šlohla když si dal dvacet.

V baru bylo karaoke,a tak jsem si řekla že si zazpívám, když jsem na té svobodě. Došla jsem na pódio, a zadala si tam písničku ' Hear attack.' Když jsem zpívala, všimla jsem si dvou chlapů postávajících u baru.

Jeden byl vysoký s dlouhými vlasy, druhý byl takový menší s flanelkou a bundou. Dospívala jsem a furt jsem se dívala na dvojici chlapů, a ani jsem nevnímala bouřlivý potlesk. ,,Chcete přídavek?"

Lidi zajásali a já si tam dala písničku' I will survive'. ,,Ale budu potřebovat doprovod, co třeba vy?" Ukázala jsem na toho muže u baru s koženovou bundou. Jen na mě vyjeveně koukal a já mávla rukou, ať jde sem.

,,Ne to je dobrý." Odpověděl a dál se na mě koukal. Seskočila jsem z pódia, šla jsem k němu, vzala ho za bundu a šla s ním zase na pódium.

,,Ne neberu jako odpověď." A s úsměvem jsem mu dala mikrofon.
Po krátké písničce jsem se nahla k muži a pošeptala mu do ucha.

,,Ráda tě vidím brácho." Muž se na mě díval jak na zjevení, já ho obešla a šla zadním vchodem ven. Věděla jsem, že půjde za mnou, tak jsem se opřela o budovu a čekala
_____________________________

Věděl jsem, že mi ta žena někoho připomíná, a teď jsem věděl přesně kdo to je. Šel jsem k baru za Samem a vytrhl mu sklenku z ruky.

,,Jdeme." A táhl jsem ho k zadnímu východu. ,,Co se děje Deane." ,, Same, prostě pojď." A šel jsem k zadnímu vchodu. Venku jsem se rozhlížel po té ženě, ale nemohl jsem ji najít. ,,Deane, koho hledáš?" Zeptal se Sam stojící za mnou. ,,Myslím že mě."

Ze stínů vyšla ta žena z baru a usmívala se na nás. ,,Ahoj Deane, ahoj Same." Nemohl jsem tomu uvěřit, byla to ona, po tak dlouhé době. ,,Harley?"

Kývla a popošla ke mě." Ráda tě vidím brácho." Šel jsem za ní a objal ji, objetí mi opětovala. Byla taková, jak jsem si ji pamatoval, akorát že byla vyšší, měla delší vlasy, a nebyla už tříletá holčička. Byla to moje sestra.
______________________________

Ohlédla jsem se za Deanovy záda, kde stál můj malej bráška. Pustila jsem Deana a šla za Samem.

,,No páni Sammy, ty jsi mi ale vyrost. Sakra ten čas ale letí." Utřela jsem si palcem slzu a pousmála jsem se. Díval se na mě, jako by...mě neznal.

,, Ty nevíš kdo jsem, že ne?" Je se furt na mě díval, nevědíc co říct. ,,Táta ti o mě neřekl." Tohle mě zabolelo, ale nedala jsem na sobě nic znát. ,,Jsem tvoje starší sestra, Same, jen o tři roky, a od Deana jsem mladší o rok." Teď se tvářil dost šokovaně.

,,Naše, naše sestra?" Kývla jsem hlavou a vzala ho za ruku. ,,Všechno ti vysvětlím po cestě, ale teď musíme jít." Otočila jsem se se Samem a Deanem, že už půjdeme, jenže co se nestalo.

,,Harley, tak snadno nám neunikneš." Dala jsem oči v sloup a naštvaně vydechla. Otočila jsem se na podpatku a podívala jsem se na Kapitána ňoumu.

,,Zase ty? To mi SHIELD ani vy nemůžete dát na chvíli pokoj?" Steve udělal jeden krok a bylo vidět, že mě chce dát za mříže za každou cenu.

,, A nejsem tady sám, Hulk se zatím drží, aby tě nerozmáčkl jako malinu." A hned jak to dořekl, jsem ucítila, jak mi kolem hlavy proletěl šíp.

,,Clinte, to je mi ale potěšení, ráda tě vidím." Falešně jsem se usmála a podívala se nad sebou. Clint měl nachystaný další šíp a měl kamenou tvář.

,, No a kde máte vdovu, Tchoře a plechovku, vsadím se že Tonymu chybí jeho kreditka." Vedle Steva se objevila Nataša a nad nimi zas Tony ve svém fešáckém obleku.

,,Harley, kdo to je?" Dean těkal očima mezi Stevem, Nat, Clintem a Tonym, a nově příchozím Thorem.

,,Staří známí, teď mě poslouchej Deane, ty a Sam půjdete do auta, a ať se stane cokoliv, nevracej se pro mě." Dean se na mě díval, jako bych spadla z višně.

,,To rozhodně ne, zůstanem tu." Na Deana jsem se podívala pohledem ' Jestli okamžitě nevypadnete, tak si mě nepřejte'.

,, Huh, fajn, až řeknu teď, zdrháme." Pošeptala jsem Deanovi a on jen kývl.

,,Harley, takhle to nemusí skončit." Před Stevem se oběvila osoba, která mě zradila a nechala mě zavřít do té hnusné cely.

,, Wando, takhle to musí skončit." A s tím jsem udělala ledovou stěnu, která nás odděluje od Avengers. ,, Pohněte, jdem, jdem, jdem." A utíkali jsme k autu. ,,Jeď Deane, jeď." Nasedla jsem na zadní sedadlo a Dean nastartoval a jel.

,,Kdo to sakra byl, a co jsi to udělala?" Ptal se vykolejený Dean. ,,Ti lidi co vypadali jako by šly na maškarní, byli Avengers, a to co jsem tam udělala, byla ledová stěna, moje nová moc."

A teď na mě oba hleděli jak na cvoka ,, Moc? Co to sakra znamená? Co se ti stalo za těch třicet tři let?"

Podívala jsem se na něj přes zrcátko a v mých očích šlo vidět smutek, zloba, a všechny pocity najednou.

,,Když máma umřela, táta mě dal do dětského domova, řekl mi, že se o mě nemůže postarat, a že až budu starší, tak ho mám vyhledat. V tom domově to bylo strašné, bylo to peklo. Kopali do mě, mlátili, řezali, pomlouvali, tahali za vlasy, brali mi jídlo. Tohle všechno mi dělali od tří do deseti let, než jsem utekla a žila na ulici na vlastní pěst. A tohle.."

Odrhnula jsem si tričko a ukázala velkou jizvu táhnoucí od žeber po pupík.

,,Tohle mi udělal o rok starší kluk, Alex, když mi bylo šest. Celou dobu, co jsem tam byla, mě šikanoval on a jeho parta dvanácti kluků. Když jsem v deseti utekla, poprvé za celou tu dobu jsem cítila volnost, svobodu.

O deset let později mě unesla Hydra, to je taková organizace, kde dělají pokusy na lidech a dělají z nich monstra a vraždící stroje. Dávali mi různá séra, které na mě testovali.

V Hydře jsem taky poznala dva sourozence, kteří byli jako já, akorát že oni to dělali dobrovolně.

Wanda a Pietro Maximovovi, dvojčata. S Pietrem a Wandou jsme byli přátelé, ale pak jsem se do Pietra zamilovala, a on zas do mě. Začali jsme spolu chodit, a Wanda nám to přála.

Jednoho dne, na základnu Hydry zaůtočili Avengers, a my utekli. Později jsme potkali Ultrona, byla to umělá inteligence s tělem robota, který říkal, že chce náš svět zlepšit, očistit, a my mu věřili, a tak jsme se k němu přidali.

Jenže potom Wanda zjistila, že Ultron chce náš svět zničit, a tak jsme se k Avengers přidali. Později jsme s Ultronem bojovali, a tam Pietra zastřelili, když se postavil před Clinta, který zachraňoval malého chlapce. Zlomilo to jak mě, tak Wandu.

Později, když byl Ultron poražen, mě Avengers dali zavřít do vězení pro nebezpečné zločince. A Wanda se jen dívala, nezastavila to, nepřimluvila se za mě, a celý ten rok, co jsem tam byla, za mnou ani nepřišla, nikdo nepřišel.

Moje schopnosti se za ten rok vyvíjely, po prvé jsem ovládala jen oheň, později jsem mohla i vodu, pak vítr a i zemi, ale bohužel, ve vězení jsem měla pouta, která blokovala mé schopnosti.

To ale není všechno, v Hydře jsem, musela zabíjet. Ovládali mě, abych zabíjela muže, ženy, a děti. Nutili mě sledovat, jak ti lidé trpí. Nutili mě poslouchat křik dětí a prosící matky, abych je ušetřila. Kape mi z rukou proudy a proudy krve, a nepřestává to. Musela jsem si vždy zapamatovat, kolik jsem těch lidí zabila, dohromady to dělá pět set padesát osm obětí. Jsem monstrum, co zavraždilo nevinné."

Rozbrečela jsem se, strašně moc. Sam a Dean celou dobu poslouchali, nic neřekli, a ani po tom, co jsem skončila. ,,Harley, ty za to nemůžeš, nemůžeš za to, co se stalo." Dean se na mě smutně a provinile díval a já jsem se na něj ani podívat nemohla. Celou cestu jsem sledovala ubíhající stromy, a pak jsem usla.

Harley Winchester(Avengers, Spn) [DOKONČENO]Where stories live. Discover now