3

1.6K 78 12
                                    

New York, A tower

,,Jakto že vám unikla!" Rozčiloval se Fury a byl tak rudej, že byl rudější než Thorův pláštík.

,,Má nové schopnosti. Ve vězení použila blesk, a v Ohaiu zas led. Pane, její schopnosti se rozvíjejí, museli jí dát víc sér, než jsme čekali."

Řekla Nataša a nervózně přešlápla.

,,Říkali jste, že s ní ještě někdo byl." Fury se po nás všech podíval tím svým děsivým okem.

,,A ano, byli to muži, jeden větší, jeden menší. To jak ji oslovovali, to museli být její sourozenci, a už asi známe jména."

Vzala tablet a ukázala hologracické fotky těch dvou mužů.

,,Dean a Sam Winchestrovi, vrahové, únosci, znesvěcování hrobů, falešné průkazy, no jde vidět že jablko nepadá daleko od stromu." Fury se zdál už trochu uklidněný.

,, Viděli jste poznávací číslo auta?"  "Ne, ale víme jakým autem jeli, Chevrolet Impala 1967." Fury kývl a šel ke dveřím.

,,Najděte ji a přiveďte ji sem, pokud se její schopnosti rozšiřují, je nebezpečná pro lidi tam venku."
_______________________________

Ani nevím jak dlouho jsme jeli, ale když jsem se vzbudila, byla jsem v posteli.

Porozhlédla jsem se po místnosti, která vypadala jako pokoj. V pokoji byl stůl, skříň, židle a postel. Sice to nebylo nic velkého, ale mě to postačilo. Vstala jsem z postele a šla ke dveřím, které jsem otevřela a vyšla na chodbu.

,, Deane." Zavolala jsem do chodby, ale nikdo se neozval." No tak si tě najdu sama." Bloudila jsem tam tak asi pět minut, než jsem našla hlavní sál, myslím. Byl tam dlouhý stůl, kde seděl Dean, Sam a ještě někdo.

,, Ahoj Harley, promiň že jsme tě nevzbudili, ale ty jsi spala jak dřevo, tak jsme tě přenesli do tvého pokoje." Jen jsem kývla hlavou a porozhlédla se.

,,Kde to jsme?" ,, V bunkru, nebo v hlavním štábu pro MOL."
Můj pohled zakotvil u muže v balóňáku, který si mě zkoumavě prohlížel.

,,Ahoj, ty budeš Castiel že? Jsem Harley, sestra tady těch idiotů." Potřásla jsem si s ním rukou a v jeho tváři byla nechápavost.

,,Dean a ani Sam mi neřekli, že mají sestru." Pokrčila jsem rameny a sedla si vedle Sama. ,,No oni ti to neřekli protože Dean se zapomněl NĚKOMU zmínit."

Když jsem zdůraznila slovo někomu, otočila jsem se na Sama, a pak na Deana.

,, Jo a jak se má Adam, jo počkej je v kleci." Když jsem zmínila našeho bratra, všichni ztuhli.

,,Jak o něm víš?"

,,No, řekněme že jsem donutila ty SHIELĎANY mi dát něco na čtení.'' Hned pochopili, o jakou knihu se jednalo, jejich vlastní životopis podaný jako Supernatural.

,,Jo a Same, můžeš mi sakra vysvětlit to s tou Ruby, nebo to s tou krví? A Deane ty taky nejsi nějak extra dokonalý, co to jako mělo znamenat? Jít si prodat svou duši a jít na návštěvu do pekla si opéct buřty. Proboha kluci jak já bych vám dala pohlavek, ale víte co, tohle bude lepší."

Natáhla jsem k Samovi ruku a dala mu mírný elektro šok, pak jsem přišla k Deanovi a taky dostal elektrošok.

"Tohle vás odnaučí umírat a chodit do pekla." A zase si sedla vedle Sama.

"Jo, Deane potřebuju tvůj mobil, chci zavolat Bobbymu, bože toho chlapa jsem neslyšela roky." Dean ode mně odvrátil pohled, a když jsem se podívala na Sama, ten zas předstíral, že je ten strop hrozně zajímavej.

,,Kluci, je Bobby furt naživu?" A když ani jeden nepromluvil, měla jsem jasno.

,,Jak?" Měla jsem sice kamený obličej, ale uvnitř jsem běsnila zlostí. ,, Zastřelil ho leviathán, když pro nás získával informace."

Koukala jsem nepřítomně na stěnu a pak se zvedla a šla pryč, ale pak jsem se zarazila. Na schodech stál člověk, kterého jsem neviděla třicet dva let, a kterého jsem považovala za mrtvého.

,,Mami?" Máma stála na schodech se sportovní taškou v ruce a sledovala mě.

,,H..Harley?" Pustila tašku a rychle šla ke mě. Když byla u mě, jen mě sledovala, a já sledovala zase ji, pak jsme se objaly. ,,Myslela jsem že jsi mrtvá." Odtáhli jsme se od sebe a já si všimla, že má krátké vlasy.

,,No, byla jsem, ale Amara, sestra boha, mě přivedla zpět. A co ty?" Tohle mě dostalo, o bohovi jsem věděla, ale že má sestru? To jsem teda nečekala.

,, Jo ehm, měla jsem se skvěle, žila normální život, hehe." Dean se na mě podíval výrazem ' Řekni jí pravdu nebo z tebe vymlátím duši ' a skřížil ruce na hruď.

,, Ehm mami, vlastně jsem nežila, normální život." Máma sledovala každý můj pohyb, když jsem se od ní oddálila. V ruce jsem udělala malý plamínek ohně, který se mi rozlezl po celé ruce, pak jsem z ohně udělala vodu, z které jsem udělala vodní delfíny.

Nechala jsem delfíny zmizet a pomocí větru jsem si přinesla jednu knihu, a tu jsem položila na kamenou desku, kterou jsem stihla udělat druhou rukou.

Knihu jsem položila na stůl a desku nechala zmizet, protože jsem nechala zmrznout celou místnost, a kterou jsem nechala zase odmrznout, no a pak přišly blesky, které jsem měla na obou rukou i nohou. A moje dvě nové schopnosti, teleportovala jsem se na druhou stranu místnosti a zpátky, a pomocí mysli vytvořila vlka, který byl bílý s šedými očkami.

Máma se na mě dívala vyděšeně a zároveň nechápavě. ,, Tohle se mi stalo před devatenácti lety, když mě unesla organizace, která toto dělá na ostatních lidech. Ještě před tím jsem žila od desíti let na ulici, a ještě předtím, když jsi umřela, mě táta dal do, děcáku, a tam jsem zůstala do desíti let, než jsem utekla."

Máma tam stála a jen se na mě dívala, bez emocí. ,,Proč by to John dělal?"

,, Říkal že se o mě nemůže postarat, a že až budu starší, tak ho mám vyhledat, jenže mě později unesla Hydra a já neměla možnost ho naposledy vidět. No a pak přišli Avengers, a ti mě zavřeli do vězení poté, co jsem jim pomohla zachránit Sokovii, a přitom jsem stratila mého přítele."

Už jsme nemluvili o tátovi, ani o tom, proč mě dal do děcáku, mluvili jsme o tom, co se mi stalo a co všechno jsem stratila, což tato konverzace nebyla vůbec v plánu, ale musela jsem to ze sebe dostat.

,,V děcáku mě mučili, v Hydře mě mučili, SHIELD mě mučil. V děcáku to dělali pro radost, v Hydře proto, že jsem buď neuposlechla, nebo proto že mi dávaly větší dávky sér, a v SHIELDU proto abych jim řekla, kde jsou ostatní základny Hydry.

V životě jsem měla jen jednu rodinu, jen jednu, a ta byla v Hydře, Wanda a Pietro. Ale Pietro umřel a Wanda mě zradila, takže jsem zase neměla nikoho, a teď to nechci pokazit, protože už jsem ztartila hodně."

,,Neřekla jsi nám, že tě mučili." Otočila jsem se na Sama se slzami v očích.

,, A co by to změnilo? Nezměnilo by to nic, a nevím, nevím jestli vám můžu věřit."

Sam, Dean a máma se tvářili šokovaně. ,,Ale Harley, ty nám můžeš věřit, jsme přece rodina."  ,,Wanda byla taky moje rodina, a zradila mě, takže promiň že jsem tak nedůvěřivá Same."

Ještě jsem se po všech naposledy podívala, a i s vlkem( Který tam stále ještě byl), jsem se teleportovala do svého pokoje.

V pokoji jsem si udělala ledovou stěnu na dveřích, aby se sem nikdo nedostal, lehla jsem si na postel, a začala opět brečet.

Vlk si ke mě skočil, vlezl si ke mě na postel a koukal na mě svýma velkýma očima.

,,Jak tě pojmenuju?" Podrbala jsem ho za ušima a přemýšlela.

,,Co takhle Winter, jo Winter, to se mi líbí. Tak budeš Winter." Ještě jsem mu udělala obojek s jeho jménem, než jsem usnula.

Harley Winchester(Avengers, Spn) [DOKONČENO]Where stories live. Discover now