4

1.4K 74 0
                                    

Ráno jsem si řekla, že půjdu do města, protože nemůžu být furt zalezlá v bunkru, a tak jsem v osm vstala a šla najít kuchyň, samozřejmě s Winterem.

,, Á, konečně jsi se rozhodla vylézt ze své nory." Dean byl usměvavý jako sluníčko, což bylo divné. ,,Tak hele brzdi, není to nic velkého, jen jsem si přišla pro peněženku, že si zajedem s Winterem do města."

Dean se tvářil hraně šokovaně a chytl se za srdce.

,,Tak ono to jde i ven, slyšíš to Sammy, naše holčička už dospěla." Se smíchem jsem ho praštila a vzala jsem si peněženku s ukradnutou Tonyho kreditkou.

,,Hele, můžu si půjčit baby? Jedu totiž do New Yorku a tak jsem si řekla jestli bys mi ji nepůjčil." Udělala jsem psí kukuč a ještě natočila hlavu.

,, Tak za 1, ne, protože máme případ, a za 2, i kdybych ti moje zlatíčko půjčil, zvířata jsou tam zakázaná."

Protočila jsem panenky a odešla, ale jen za roh, protože jsem se rozhodla pro menší krádež auta. Aniž by to postřehl, teleportovala jsem se k němu a z kapsy mu vzala klíče.

,,Díky Deane." A teleportla se do auta. Ještě jsem přivolala Wintera, nastartovala a chtěla odjet směr New York. Ale zastavila jsem se, protože mě hrklo, že se tam můžu portnout.

Zaparkovala jsem zpět auto, nechala klíčky v zapalování a vystoupila. Vzala jsem jemně Wintera za obojek a telepotrovali se do New Yorku, abych si tam mohla něco pěkněho koupit, a aby SHIELD nenašem mou rodinu přes Tonyho kreditku.

V New Yorku jsem Wintera změnila na labradora, aby to nepřitahovalo pozornost, a abych byla v utajení, taky jsem se změnila, jen vlasy na černé mikádo, a dala jsem si jinou barvu očí, takže mě možná nikdo nepozná.

Šla jsem do toho největšího a nejdražšího obchodu, jaký v New Yorku existuje, ale do obchodu zvířata nesměly, takže jsem Wintera nechala zneviditelnit, kdyby náhodou. Koupila jsem si drahé oblečení, knížky sobě a Samovi, Deanovi jsem koupila jídlo a nějaké ty nové kazety, ikdyž se divím že se to ještě prodává.

Z obchodu jsem zašla do obchodu se zbraněmi, abych koupila mámě dárek, ikdyž neměla narozeniny, tak když mám u sebe tolik peněz tak si to chci užít.

Ještě jsem si koupila sobě zbraň a mohli jsme vyrazit domů, ale řekla jsem si že se ještě projdu po městě. Procházela jsem se asi hodinu po městě, když jsem ucítila, jak se Winter celý napjal a potichu zavrčel.

Dívala jsem se všemi směry, až jsem našla toho, koho jsem hledala. Steve seděl naproti jedné kavárně a sledoval mě, já mu zamávala a usmívala se přitom jak debil. Steve vstal a šel ke mě přes silnici, stála jsem tam a čekala, co se bude dít.

,,Jé, ahoj Stevie, jak se máš? A jak se má Tony, určitě hledá svou kreditku že? Vyřiď ode mě pozdrav Furymu a všem těm maníkům od vás ale když mě omluvíš."

Otáčela jsem se, ale on mě chytl za zápěstí a s trhnutím mě otočil k sobě tak, že jsme u sebe byli blízko, a když říkám blízko, myslím hodně blízko.

,, Byla chyba sem chodit Harley, teď si můžeš být jistá že neutečeš."

Winter na Steva zavrčel a Steve se lekl tak, že mě pustil, protože Winter byl ještě neviditelný.

,,A ty si můžeš být jistej, že tě můj vlk rozkouše na malý kousíčky, ale, mám na práci důležitější věci než sledovat tvé utrpení, takže já se loučím, jdeme Wintere."

Nechala jsem Wintera zviditelnit, vzala ho za obojek a s úsměvem se teleportovali domů. Zrovna jsem se teleportla do svého pokoje, takže to bylo dobré.

Vybalila jsem si svoje věci a šla se podívat po ostatních, našla jsem je v hale si o něčem povídat.

,, Jsem doma rodinko, něco pro vás mám." Tašky jsem položila na stůl a nejdřív jsem vytáhla Deanovy jídlo.

,, Nezapomněla jsem co máš rád Deane, koláče a fast foody, jo a ještě jsem ti koupila kazety do sbírky. Same, pro tebe tu mám knihy a filmy, samozdřejmě fantazy jak jinak. Mami, pro tebe tu mám něco speciálního."

A vytáhla jsem Winchestrovku s jejím jménem.

,, Harley, to jsi nemusela, děkuju." A objala mě.

,,Hele kluci, asi jsem něco našla ohledně té, čarodějnice." Na schodech stála zrzka s tabletem v ruce a dívala se na mě.

,,Kdo to je?" Zeptaly jsme se stejně a ještě se po sobě podívaly.

,,Charlie Harley, Harley Charlie, Charlie je kamarádka, Harley je moje sestra." Představil nás v rychlosti Dean a já si potřásla rukou s Charlie.

,, Moc mě těší Charlie."  ,,Mě taky, ehm každopádně jsem něco našla." A s tím všichni odešli, jen já tam stála a nevěděla o co go.

,,Tak tohle teda ne." A vydala jsem se za nimi jim pomoct. ,,Chci taky pomoct." Všichni se na mě otočili, až na Charlie, ta si něco dělala na tabletu.

,, Umím to se zbraní, umím se plížit, můžu být nápomocná, a k tomu mám ještě schopnosti." Dean se díval na Sama, Sam na Deana, a máma se dívala po obou dvou.

,, Dobře, ale kdyby se to zvrtlo, vypadneš odtamtud." Kývla jsem a Charlie začala vysvětlovat.

Harley Winchester(Avengers, Spn) [DOKONČENO]Where stories live. Discover now