6

1.1K 56 0
                                    

Po několikahodinovém vysvětlování jsem mohla udělat Avengers nabídku.

,,Takže, když jsem vám teď všechno vysvětlila a vy teď víte o všem, vám chci udělat nabídku. Můžeme si navzájem pomáhat, třeba my vám s Hydrou, a vy nám s lovením."

Jak jsem jim to nabídla, tak si mě Dean dal bokem, aby si se mnou promluvil." Co to děláš? my je nepotřebujeme, teď sice vědí, co se ve světě děje, ale co když nás třeba zradí? nebo to nepříjmou a odvedou tě a všechno vyslepičí tomu Furymu?"

,,Já vím, taky že jim nevěřím, ale pokud budeme předstírat že ano, a neřekneme jim kde se nachází náš bunkr, můžeme s nima spolupracovat.''

Dean se nad tím zamyslel, přikývl a pak jsme se opět připojili k naší partičce. ,,Dobře, změna. My pomůžeme vám, a na oplátku mě nestrčíte do vězení a moji rodinu necháte napokoji, a kdyby jste se o něco pokusili, třeba mě podrazit, Winter vám rozkousne hrdlo."

A s tím se mi Winter objevil u nohy a na Avengers výhružně zavrčel. ,,To zní jako fér dohoda, já ji beru."

Tony tu dohodu přijal a později i ostatní. ,,A ještě něco, SHIELDU a ani nikomu jinému neřeknete, co jste slyšeli a viděli a ani se nikomu nezmíníte o mojí rodině."

Všichni kývli a já jsem jim ukázala jejich pokoje, protože už byla noc a já byla moc unavená na to, abych někoho někam přenesla. Po rozdělení pokojů jsem šla za Rowenou a ostatními, abych si s nimi promluvila.

" Myslíš, že se jim dá věřit?" Zeptala se máma potom, co jsme se všichni umyli a oblékli do čistého oblečení.

,,Ne, ale budeme jim pomáhat, a budeme předstírat že jim věříme, dokud budeme v jednom týmu." Rowena si pohladila Wintera a podívala se na mě.

,, Já se nehlásila k tomu abych byla v týmu s lidmi, kteří tě jen tak zavřeli do vězení." 

,,Roweno, nikdo tě nenutí být v týmu, ale bylo by dobré tě tam mít, mohla by jsi hodně pomoct." Řekla jsem jemně a upřímně se jí podívala do očí. Rowena na to nic neřekla, jen se otočila a šla pryč.

,, Ještě si to rozmyslím." Křikla ještě, když odcházela do svého pokoje, asi. Můj pohled spočinul na Crowleym a udělala jsem tázavý obličej typu' chceš nám pomoct?'.

,,Promiň drahá, ale jak jistě víš, jsem král pekla a mám taky jisté povinosti, ale uvidíme. Jak budu mít čas, ozvu se." Kývla jsem na něj a pak zmizel.

,, Takže, co si myslíte, můžete mi pomoct s Hydrou a stíhat lov?" Po všech jsem se podívala a pak se zastavila na Deanovi.

,,No se mnou můžeš počítat, jen o té Hydře nevím skoro nic a navíc jak si sama říkala, máme ještě lov, tak snad to nějak zvládneme.'' Sam jen kývnul, máma se na mě usmála, což beru jako ano, Castiel tu nebyl a pak jsem se podívala po Charlie.

,,No, pokud mám nakopat zlé organizaci prdel, tak se hlásím jako dobrovolník." Vděčne jsem se na ni usmála, Charlie nám popřála dobrou noc a šla spát. Ještě jsem ji sledovala, když odcházela za roh a pak jsem se pro sebe usmála.

,,Takovou holku jako je Charlie bych brala." Řekla jsem si pro sebe v duchu, nebo neřekla, protože se po mě Dean, Sam i máma podívali stylem 'Co že to?'.

,, Neříkalas, že jsi měla přítele?" Zeptal se Dean a měl nadzvednuté obočí. ,,No to jo, ale líbí se mi i holky, tak mě nesuď pane kasanovo." Mrkla jsem na něj a natáhla se pro pivo, které leželo na stole.

,, Takže, ty jsi na kluky, i na holky." Kývla jsem hlavou a lokla si piva, a pak jsem se podívala po Deanovy.

,,Je na tom něco špatného?" Zeptala jsem se a stoupla si a popošla k němu. ,,Ne jen, že jsi se nám o tom nezmínila." Pokrčila jsem ramena a vzala svoje pivo, a šla ke schodům.

,,Není to vaše věc." Šla jsem ven, tam si lehla na trávu a dívala se na hvězdy. Strašně mě fascinovaly hvězdy a noční obloha, a ani nevím proč, prostě mě fascinovala.

,,Něco nového na obloze?" Sam a Dean si ke mě lehli každý z jedné strany, Dean z pravé a Sam z levé a pozorovali oblohu se mnou. ,,Meh, myslím že ne."

A mlčky jsme jen tak leželi, všichni tři pohromadě, s pivem v ruce a zabloudilí ve vlastních myšlenkách.

,,Kluci, tuhle noc, tento okamžik, si zapamatujeme jako okamžik, kdy jsme se my tři sešli a nic nedělali, a přesně na toto jsem myslela jak v Hydře, tak v SHIELDU, že vás jednou najdu, a budeme spolu. Jako rodina."

S úsměvem jsem pozvedla svou láhev a kluci si semnou ťukli a já se krátce napila. Tohle jsem si představovala jako malá, že budu se svou rodinou, a že je jednou najdu.

Touto myšlenkou jsem se vždy utěšovala, když mě mučili, nebo když jsem žila na ulici. Tohle je to, co jsem chtěla, chci, a budu vždy chtít. Mé bratry po mém boku, a my tři proti celému světu.

Harley Winchester(Avengers, Spn) [DOKONČENO]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum