15

357 25 8
                                    

Zrovna když jsme se od sebe se Samem odtáhli, tak jsem uslyšela Petera jak říká, že se sem někdo blíží.

Myslela jsem že mu jenom šibe, ale pak na nás někdo fakt zaútočil, nějaká holka s tykadlama šla po Spideym, týpek s lítacíma botama po Starkovi a ten třetí po pláštíkáři.

Já jsem šla samozřejmě po té s tykadly, abych ji dostala od pavouka a abych mu pomohla, ale pak jsme se všichni dostali do takové divné situace.

Stark měl pod sebou toho třetího týpka a mířil na něj, já měla na mušce tu s tykadlama a ten lítací měl Spideyho, a toho s botama měl zase Sam, takže to bylo hoooodně divný.

,, Tak fajn, pokud mi neřeknete kde je Gamora tak tady tohohle odprásknu.'' A jako na důraz svých slov dál hlaveň víc k Peterovi.

,, Jo, jen si zkus a já oddělám tady tvýho kámoše?'' A taky zamířil na toho týpka, bylo to jak v nějaký telenovele.

,, Udělej to Quille, já to zvládnu.''

,, Ne nezvládneš.''

Řekla ta tykadlovitá a já jen protočila očima, vážně jak v telenovele. ,,Kde je Gamora?''

,,Já se zeptám líp, kdo je Gamora?''

,,Já se zeptám ještě líp, proč je Gamora?''

Všichni se na něho podívali typu Jseš ty normální? A pak se ten Quill nebo jak se jmenoval otočil zas na Tonyho.

,,Tak hele pokud mi neřeknete kde je Thanos nedopadne to tu dobře.''

,,Moment Tha..dobře kterému pánů sloužíš?'' Zeptal se Strange, který téhle šaškárny měl asi akorát dost, a ani se mu nedivím, mě to tu už taky nebavilo.

,,Jakému pánů sloužím? Já nevím asi Ježíšovi?''  ,,Takže vy nejste s Thanosem?'' Zeptal se Peter a Quille se po něm podívá jako na blázna, což už bylo ohrané.

,,S Thanosem? Ne, Thanos mi ukradl holku.'' ,,Tak co tady celou dobu krucinál řešíme, když jsme na stejný lodi? U Chucka inteligenti toto.''

Pustila jsem tu s tykadly a jen jsem nevěřícně kroutila hlavou. ,,A kdo vůbec jste?'' ,,My jsme Avengers.'' Řekl Peter tónem jako by to měli vědět, což mu nedávám za zlý, taky bych taková byla kdybych se ze dne na den dostala do vesmíru a stala se Avengerem.

,,Kdo?'' ,,Vy jste ti o kterých nám říkal Thor?'' Tak moment, neříkal náhodou Banner že Thora zabil Thanos? Tak asi ne no.

Po tom co jsme si všechno ujasnili, vyříkali, vysvětlili  a já se ujistila že Samovi neskřivili ani vlas, jsme se vydali na jakousi planetu, kterou si nepamatuju jak se jmenovala, a bylo mi to celkem jedno, hlavní je že tam nalákáme toho Tangose, který prý už má dva šutry z pěti, což ho prý dělá silnějšího než kdy kdo byl, a to znamená, že to není nic dobrého, a se Samem jsme si o tom promluvili.

,, Takže, co si o tom myslíš.'' Zeptala jsem se ho potom, co jsem ho důkladně prohlédla jestli mu nic není, a u toho ještě remcal jak dítě.

,,Já nevím co si o tom mám myslet Harley, bojujeme s něčím, s čím jsme ještě nikdy neměli tu čest mu nakopat prdel, nevíme o Thanosovi zhola nic, jen to že je to šílenec co chce vyhladit půlku planety, Gamora je jeho nevlastní dcera a Quillova holka která ví kde je další kámen, a s dalším kamenem je čím dál tím víc mocnější a my, my ho máme porazit.''

Sam se hluboce nadechl, vydechl, a pak si rukou přejel po obličeji. ,,Jak tohle zvládneme? Jak ho porazíme?'' Zoufale se na mě podíval s nadějí že něco řeknu, ale neměla jsem na to odpověď.

Nevěděla jsem jak mu mám na to odpovědět abych mu dala zase odvahu, tak jsem radši nic neříkala a podívala se směrem, kde všichni řešili strategii jak dostat rukavici.

Slova která jsem řekla před tím vším, o kterých jsem si myslela že jsou pravdivá, jsem si projela v hlavě znovu a začala o nich pochybovat

Možná tohle nepřežijeme, možná se nevrátíme domů, ale pokud ano, tak ne za všemi, protože jsem věděla že pokaždé to někdo nepřežije.

Věděla jsem že jsem Samovi vkládala falešné naděje, kterýma jsem se utěšovala já sama, ale musela jsem ho v tom nechat, musela jsem mu nechat tu malou, ikdyž falešnou naději na dobrý konec, protože každý žije ve falešné naději, která ho udržuje při životě.

Harley Winchester(Avengers, Spn) [DOKONČENO]Where stories live. Discover now