10

508 31 2
                                    

Ležely jsme vedle sebe, udýchané, spocené, a šťastné. S úsměvem jsem se podívala na toho malého zrzavého drobečka vedle sebe, kerý mě taky obdařil úsměvem, a kdybych stála, asi by se mi podlomily kolena.

,, Takže, to teď spolu chodíme? nebo to bylo jem na jednu noc?" Charlie se tvářila, jakoby jí měli zabít štěně, což mě bodlo u srdce. Dala jsem jí pusu na čelo a zakroutila hlavou. ,, Kam na ty nápady chodíš? Věř mi, že mě se teď už nezbavíš."

Charlie chvíli nechápala, ale pak na mě vykulila ty svoje kukadla a měla pootevřenou pusu. ,, Takže my, spolu ch..chodíme?" Pouze jsem přikývla a propletla si s ní prsty. ,, Pokud budeš chtít, tak ano." Charlie se ke mě přitulila, opřela si o mé rameno a jemně stiskla ruku, jakoby se chtěla ujistit že je to všechno reálné.

,, Vím že je to na první den hr, ale mil.." To už nestihla dopovědět, protože jsem ji dala pusu, který jsem prohloubila a z něžného polibku se stalo dravé líbání. Nemyslela jsem na nic, nemyslela jsem na svoje noční můry, na Hydru, SHIELD a ani na Avengers.

Myslela jsem jen na nás, ikdyž mi hlásek říkal že to dělat nemám, že se něco stane. Ale já ho ignorovala a dál se věnovala mé přítelkyni, ale přesto jsem ten hlásek měla poslechnout, měla jsem mu věřit, měla jsem vědět co se stane.

Před pár hodinami, někde na lovu, pohled Deana

Měli jsme případ ohledně nějakého ducha, který vraždil ve staré továrně na hračky. Přišlo mi to jako obyčejný případ, ale něco mi na tom nesedělo, nevím ale můj instink mi říkal že tohle není normální.

V továrně jsme to všude prohledali, zkusili EMF, ale nic, žádný duch. Ale pak jsem si všiml stínu který nás sledoval, vzal jsem zbraň a zamířil, ten stín udělal to samé. ,, Být vámi to nedělám, nechceme vám ublížit." Byla to ta zrzka z Avengers, vystoupila ze stínu a pak vyšli i ostatní.

Mířili na nás zbraněmi, lukem a ten robot tou rukavicí, byli v přesile ale přesto jsem na ně taky mířil, tak jako ostatní. ,, Kde je Harley?" Zeptal se vlaječka, a udělal jeden krok k nám. ,, To bys chtěl vědět co?"

Amerika si povzdechl a řekl něco ve stylu ,, Oh bože". ,, Chceme jen Harley dostat do bezpečí a ochránit lidi." ,, Jasně, do bezpečí, vy myslíte že ji dostanete do bezpečí, když ji šoupnete do SHIELDU a tam ji rok mučit, tomu říkám ochrana za všechny prachy. My vám Harley nepředáme."

Řekl rozhodně Sammy a podíval se Americe zpříma do očí, věděl jsem že Sam se nevzdá jen tak, ani já ne. ,, Chtěli jsme to po dobrém, ale zdá se že to jinak nepůjde." 

Kývl hlavou a všichni vytáhli něco jako... paralyzér, a dál už si nic nepamatuju, protože jsem ucítil hroznou bolest, a pak jen tma.

Probral jsem se někde svázanej na židli, vedle mě byl Sam a máma, a Cas byl vedle Sama, což nechápu může se kdykoliv odtud dostat pryč tak co tu dělá?

,, Sammy? Jsi v poho?" Jako souhlas přikývl, což se mi ulevilo, byl bych pěkně nasranej kdyby ne. ,, Mami?" ,, Jsem celá." ,, Cassi." ,, Jsem v pořádku Deane." Když jsem si byl jistý že jsou všichni v pořádku, mohl jsem si oddechnout, ale pak do místnosti vešel černoch s páskou přes oko, jak nějakej pirát.

,, My se ještě neznáme, mé jméno je.." ,, Fury, ředitel SHIELDU a člověk co týral naši sestru, Harley se o vás zmínila, ale ne v dobrém." Ten jakoby mě neslyšel a mluvil dál.

,, Harley je životu nebezpečná, ale to už asi víte. Viděli jsme co udělala v té stodole, je neovladatelná, a pro vaše vlastní dobro bych nechal Harley zavřít do cely, kde nebude pro nikoho hrozbou." ,, Jak už můj bratr řekl těm idiotům co si hrají na hrdiny, my vám ji nedáme, Harley není nebezpečná, a pokud se jí jen dotknete, přísahám že to pro vás ani pro SHIELD neskončí dobře." 

Harley Winchester(Avengers, Spn) [DOKONČENO]Kde žijí příběhy. Začni objevovat