8

695 43 1
                                    

A tower, pět dní po hovoru s Harley

,, Snažíme se Harley a její rodinu najít Fury, jenže je to téměř nemožné. Od té doby co nám Harley zavolala nemáme vůbec nic." Fury seděl na židli a přemýšlel jak toho psychopata dostat zpět za mříže, stejně jako všichni tady.

,, A ta její rodina, můžete aspoň je najít?" Steve zakýval hlavou do stran že ne. ,, Takže ti Winchesterové jsou lovci, kteří zabíjí mýty a legendy, přátelí se s andělem, králem pekla a čarodějnicí, mnohokrát umřeli a jejich život je napsaný v knize, kterou napsal boží prorok, nebo bůh nebo kdo to je. Chápete že to co tu říkáte je totální blbost? Vždyť upíři ani vlkodlaci a ani andělé neexistují."

,, To jsme si taky mysleli, ale Fury, my to viděli, viděli jsme anděla, krále pekla a samotnou čarodějnici s opravdovýma kouzlama. Winchesterové pomáhají lidem, takže bych navrhl toto, Harley zavřeme, ale její rodinu ne, protože oni nic neudělali, oni pomáhají, Harley škodí. Oni jsou hrdinové, ona padouch." Fury nad tím popřemýšlel a pak jen kývl hlavou na souhlas.

Montana, pohled Harley

,, Tak fajn ty mrcho,řekneš nám kde se schází ostatní pijavice, nebo tvoji hlavu použiju jako halloweenskou dýni." ,, Trhni si."

Ta upírská pijavice se nedala zlomit, ale dala se mučit, takže jsem vzala nůž od krve mrtvého muže a zabodla ji to do ruky. Pijavice zakřičela zak hlasitě že by vám z toho praskly uši, ale já byla zabiják, tohle bylo pro mě jako rajská hudba.

,, Ptám se znova, kde jsou ostatní!? A tentokrát nebudu milá." Upírka se jen zasmála a vyplivla na zem krev, kterou měla v puse. ,, Tak ty si byla milá jo? Polib mi."

Už jsem byla hodně, ale hodně nasraná, a to jsem měla tak dobrou náladu, tak jsem jen pohla prsty nahoru a sledovala, jak upírka lapá po vzduchu, který jsem jí brala.

,, Harley, Harley, Harley, přestaň, nechceme ji zabít, Zatím. Až ji nebudeme potřebovat, můžes si s ní dělat co chceš." Zastavil mě Dean a díval se na mě...starostlivě? Neřešila jsem to a nechala upírku se vydýchat, pak jsem jí vytrhla nůž z ruky a nechala ji krvácet.

,, Řekni, kde jsou ostatní, a já tě nezabiju pomalu a bolestivě." ,, Stejně mě zabiješ, ať ti to řeknu nebo ne."

,, To máš pravdu, zabiju tě, ale rychle a bezbolestně, a tvou hlavu jim dám jako dárek ještě předtím než je všechny do jednoho povraždím pomalu, a bolestivě. Takže? já čekám." Upírka se zamyslela jestli to má udělat nebo ne, ale pak se na mě podívala a věděla jsem jak se rozhodla. ,, Stará stodola na konci města."

Poplácala jsem ji po hlavičce jako psa a vzala injekci s krví mrtvého muže. ,, Říkala si že mě zabiješ hned jak ti to řeknu!" ,, Řekla jsem že tě zabiju, ale ne hned. Chci totiž zjistit co všechno upír vydrží."

Zabodla jsem jí jehlu do paže a vstříkla do ní krev, pak jsem na ní začala experimentovat se živly, a konečně jsem se cítila jako já, jako mé pravé já.

Když jsem skončila s " experimentováním" a uťala hlavu upírovi, mohli jsme vyrazit. Dorazili jsme k hnízdu a tam už na nás čekalo asi pět upírů, na všechny jsem poslala oheň a usekla jim hlavy, a pro jistotu poslala Wintera aby obhlídl stodolu dokola.

Vevnitř na nás čekalo PATNÁCT upírů? WHAAAT? ,, Tak si trochu pohrajem, a btw pozdravuje vás vaše kámoška."

Vytáhla jsem hlavu a dodila ji jim, ti se na nás zuřivě vrhli a mohl začít boj. Po mě šlo sedm upírů kteří si mysleli že jsem jen obyč. člověk, ale hádejte co, nejsem. Udělala jsem kolem nich své podobizny a když nedávali pozor, všechny jsem je zabila, pak jsem šla pomoct ostatním.

,, Tak to by bylo, co dál?" Zeptala jsem se, když jsme odjížděli od hořící stodoly kde byly upíří mrtvoly. ,, Zatím nic, třeba potom bych mohl něco najít a mezitím by sis mohla odpočinout."

,, Sammy, já nemůžu. Mám práci s Hydrou a k tomu všemu ještě lov, nemůžu jen tak přestat, navíc, potřebuju nějaký ten adrenalin. Vy si odpočinte a já si něco najdu, co vy na to?"

Sam se podíval na Deana který zas na něj, a pak si Dean povzdechl. ,, Harley, takhle to dál nejde. Tohle je tvůj několikátý případ za celý týden, potřebuješ na chvíli vydechnout, vypnout, nemůžeš se takhle furt dřít jak vůl. Hydru nech na Avengers a lov nech na nás, ty si třeba sedni a koukni třeba na Netflix, a kdy si naposledy spala?"

,, Před pěti dny." Zamručela jsem a zadívala se na svohe boty. ,, Tak vidíš, musíš na chvíli přestat dělat jako kdyby celý svět ležel na tvých bedrech a musíš všechny zachránit sama."

,,Jenže vy to takhle taky děláte, taky si myslíte že všechno je jen na vás. Deane, já nepřestanu dokud se nebude každy hajzl smažit v pekle nebo v očistci."

Ukončila jsem tuto konverzaci a zadívala se ven, ale pak se mi začaly zavírat oči a aniž bych tomu zabránila, usla jsem.

Pohled Deana

,, Takhle to dál nejde Deane. Harley furt loví, nespí a nejí. Od té doby co skončila s Avengerama se změnila, je brutálnější, zabijácká a..."

,, Nebezpečná. Vím to Sammy, vidím jak se naše sestra mění ve vražedný stroj. S mámou jsme o tom mluvili a dělá jí to starosti, taky si toho všiml Cass a dokonce i Charlie si toho všimla. Musí s lovením na chvíli přestat, ale nevím jak ji v tom zabráníme."

Vydat ji Avengers jsem okamžitě zatrhl, protože ji nedám někomu kdo ji mučil potom co jim pomohla. Podíval jsem se na ni přes zrcátko, spala, ale něco na tom nebylo normální, jako kdyby uvnitř trpěla.

,, Třeba nám Rowena pomůže, s Harley se přátelí a za skoušku to stojí. Ochráníme ji Deane, jako vždy." Sam měl pravdu, my Harley ochráníme, jako vždy. Když jsme dojeli domů, máma tam byla taky, i Cass dokonce přijela i Charlie. ,, Jak je na tom?" Zeptala se starostlivě máma a přišla ke mě blíž protože jsem Harley držel v náručí.

,, Teď spí, jen ji odnesu a pak si promluvíme." Obešel jsem ji a šel směrem, kde má Harley pokoj. Když jsem došel ke dveřím jejího pokoje, bylo sice těžké je otevřít ale podařilo se. Svůj pokoj měla dobře zařízený, měla tu vystavěné všechny svoje zbraně, pelíšek pro Wintera a stůl s knihami, které byly všude. Položil jsem ji opatrně na její postel a chvíli se na ni díval. ,, Co s tebou udělali?"

Tahle otázka mi tkví v hlavě od té doby co jsem ji uviděl, ale teď jsem musel jít za ostatními, tak jsem tedy vstal a odešel. Všichni už seděli a diskutovali, ale když jsem došel, všechny páry očí se zabodly do mě. Sedl jsem si vedle Casse, byl zticha a čekal kdo co navrhne.

,, Deane, všichni tady víme že s Harley něco není v pořádku. Ona zabila, a ano i my, ale Harley se v tom vyžívá, dělá jí dobře když může zabít a pokud to zajde příliž daleko, nezůstane u zabíjení monster." Máma má pravdu, ale Harley by tak daleko nezašla.

,, Musíme něco udělat, musíme ochránit Harley před ní samotnou, ale i lidi před ní. Třeba kdybychom zavolali Avengers.." ,, No to snad není pravda! Snad nepřemýšlíš o tom že vydáš Harley, svou vlastní dceru těm idiotům co ji nechali zavřít a nechat ji mučit?!"

Máma se snad zbláznila, protože to je jediné logické vysvětlení, jinak by tohle nikdy neřekla. ,, Ne, jen jsem chtěla navrhnout jestli bychom je nepožádali o pomoc." ,, Jasně, úplně to vidím. Avengers by sem vlítli i se SHIELDEM a sebrali by nejenom Harley, ale i nás." Začal jsem přemýšlet, kdo by nám ještě mohl kromě Avengers pomoct.

,, Rowena, musí nám pomoct Rowena. Sammy to navrhl už v autě a myslím, že je to dobrý nápad." Domluvili jsme se že zítra zavoláme Roweně a nějak se s ní domluvíme, pak jsem odešel do pokoje kde jsem zalehl do postele a okamžitě usl.

Harley Winchester(Avengers, Spn) [DOKONČENO]Where stories live. Discover now