5

1.3K 68 19
                                    

No, takže tři dny po tom, co jsme zabili Saxanu jsme si dali pauzu, a napadlo mě že když je teď rodina opět pohromadě, mohli bychom si dát večeři v nějaké restauraci, kterou platí Tony, který o tom neměl ani tušení.

Pozvala jsem i Charlie, a ta samozdřejmě přijala, ikdyž jsem ji musela k tomu donutit. Našla jsem tu nejvíc drahou restauraci, co kdy byla vybudována na téhle zemi, a zaregistrovala stůl u okna na krásný výhled na Mannhaten.

Samozdřejmě že jsem si vzala šaty, které jsem si koupila v New Yorku, byly černé a byly až po zem, s hlubokým výstřihem, a půjčila jsem jedny i Charlie, byly modré s kamínky na sukni a byly jí po kolena ( prostě jsem člověk, který na penězích nešetří, když je šlohne miliardáři, a navíc, je to jen pár desetitisíců, Tonymu nebudou chybět).

Sešli jsme se v hale, a kluci měli slušivé obleky, oba černé, Castiel měl jako vždy svůj balóňák, a máma měla bílé šaty po kotníky.

,,Chytněte se mě, autem nepojedem ani náhodou, než bychom tam dorazili tak by nám zabrali místo, takže se tam portneme."

Všichni se chytli a já jsem nás teleportovala před vysokou budovu. Restaurace byla až v 36. patře, a stihli jsme to o půl hodiny dřív.

,, Dobrý večer, mám tady zarezervované místa na jméno Stark." Paní u pultu na chvíli hledala, a pak se na nás usmála a doprovodila nás ke stolu. Když jsme tak šli, všimla jsem si že nějací chlapi, dokonce i ženy pokukují po Charlie, a já nevím proč, ale byla jsem naštvaná.

Všichni jsme si něco objednali a začali si povídat. Po hodině nám přinesli jídlo a my se do toho pustili. Když jsem pojedla, chtěla jsem odejít na záchod, jenže mě i ostatní odhodila nějaký výbuch. Pískalo mi v uších a všude jsem viděla plameny a panikařící lidi.

Porozhlédla jsem se všude, jestli nenajdu ostatní, všichni byli v pořádku. Za chvíli jsem uviděla přicházet chlápky se zbraněmi a obleky, na kterých byla lebka s chapadly, Hydra.

,, Musíme pryč." Řekla jsem ostatním, když jsem se k nim pomalu plazila. ,,Kdo to je?" Ptala se máma, když jsme byli schovaní za stolem.

,,Hydra, našla mě a teď si pro mě jde."  Vzala jsem si zbraň, kterou jsem měla připravenou na noze a nabila ji.
,, Jenže já se nedám."

A s tím jsem vstala a začala po Hydrantech střílet. Bylo jich dvacet, deset jsem postřelila, než mi došly náboje, tak jsem začala používat schopnosti. Ostatní jsem poslala k zemi bleskem, jenže Hydrantů přibývalo a přibývalo.

,,Musíte pryč." Zakřičela jsem na ostatní, když jsem se prala s jedním od Hydry. Když jsem odrovnala jednoho, za zády se mi nalepil druhý, Dean ho střelil do hlavy.

,,Ani náhodou, pomůžem ti." A vystřelil po dalším. ,,Má vůbec Charlie zbraň? Protože pokud ne." A nedořekla jsem to, protože jsem viděla, jak po Charlie jde jeden Hydrant. Rozběhla jsem se jejím směrem, a Hydrantovi zlomila vaz.

,,Jseš v pohodě?" Zeptala jsem se Charlie, když jsem kontrolovala, jestli jí nic není. Zakroutila hlavou a dala jsem ji kudlu.

,,Kdyby něco, křič." A šla jsem pomoct ostatním. Bojovala jsem s jedním takovým svalnatým cápkem, a už jsem nemohla použít schopnosti, protože jsem byla slabá, a když jsem myslela že mi nic nepomůže, objevil se nějaký paprsek a odrovnal ho.

,,No to jsou mi způsoby, vy tady máte párty a ani mě nepozvete, to si vyřídíme později." Tony mě poplácal po rameni a šel Deanovy pomoct. Za chvíli tady byli všichni Avengers, a když jsme skončili, hledala jsem mámu. Když jsem ji našla, spadl mi kámen ze srdce, a objala jsem ji.

Harley Winchester(Avengers, Spn) [DOKONČENO]Where stories live. Discover now