34

7.7K 668 126
                                    

Sonat SEPETÇİ

Oflayarak evin içinde ikizimi arayıp duruyordum. Küstüğü için tınladığı yoktu beni. Sinirlensem de çay kaşığı  denen piçe göz yumamazdım. Bu yüzden dediğini yapıp, özür dileyecektim. Başka çarem yoktu. Mecburdum yani. Ama tribini çekeceğimi çok iyi biliyordum.

"Onat!"

Ses vermek yerine içeriden inleme geldiğinde paniklemiştim. Bu salak acaba kendisine bir şey falan mı yapmıştı?! Canı kıymetliydi ama... Ne olur ne olmaz diye kapısını tıklattım. Yine bir şey söylemedi. Bende dayanamayarak içeri daldım. Telaşlanmıştım çünkü. Her ne kadar anlaşamasak da çok seviyordum. Fakat endişeyle girdiğimde beklediğimin aksine bir şeyle karşılaştım. 

Oha! 

Sevgilisiyle yatakta, dudak dudağa... Ben burada kırıldığını zannedip üzülüyorum, intihar edeceğini falan düşünüyorum, o kızla neler yapıyor?!

Oya'nın yanakları utançtan kıpkırmızı olurken "Ben çıkayım." Deyip Onat'ın bir şey söylemesine fırsat vermeden gitti. Ah, pekala... Sanırım bu onu daha da sinirlendirdi.

"Şey ben... Kusura bakma diyecektim."

"Bakıyorum ama!"

"Onat."

"Defolup gider misin odadan?!"

"Özür dilerim... Gerçekten."

Derin bir nefes verdiğinde dayanamayacağını anlamıştım. "Oya'yı da üzdün. Onu çok seviyorum. Bu yüzden bir daha hiçbir şeye adını karıştırmayacağına dair söz verirsen affedebilirim." Diye mırıldandı. Tam onaylıyordum ki ekledi. "Bir koli çikolatalı süt almayı da unutma."

"Tamam." Dedim gülerek. Sonrada kendime çekip sarıldım. O olmazsa yaşayamazdım. Annemden, babamdan bile daha değerliydi benim için. 

"Ama bak sütler pahalı olacak ha. Gidip ucuzunu almak yok."

İki duygusal sahne yaşatmıyordu anasını satayım!

caykasigi: Aferin.

caykasigi: Seni de adam edeceğim Sonat.

caykasigi: Daha çok zamanımız var... Hiç merak etme ;)



Profilimi takip etmeyi unutmayın <3

İnstagram Hesabım: aleynaozgul1

itiraf sayfası. [yarı texting]Where stories live. Discover now