97

2.6K 225 141
                                    

Evet sonunda textler azalıyor rahatlayın ve artık biraz yorum yapın.

Yalnız ne fark ettim var ya. İlk bölümlerde Efe'ye aşık olup Sonat'a sövenler şimdi onu sevmeye başlamışlar. Ben demiştim demek istemiyorum ama demiştim hdidhcishuxbs

YORUM SINIRI 150


SONAT SEPETÇİ

Okulun arka bahçesindeki yangın merdivenlerine geldiğimde etrafa bakındım. Neyse ki hoca falan yoktu. Aksi takdirde babama ispiyonluyorlardı hemen. Sonra uğraş uğraşabilirsen... Saatlerce dır dır edip, boş nutuklar çekiyordu. Sanki umurundaymışım gibi. Geberip gitsem üzülmezdi. Sadece adına leke gelmesini istemediğinden ilgileniyormuş numarası yapıyordu. Onun biricik oğlu Onat'tı sonuçta.

Arkamdaki duvara yaslanırken yaktığım sigarayı dudaklarıma götürdüm. Şu aralar en çok kullandığım şey olabilirdi. Kahvaltı bile yapmıyordum doğru düzgün. Zaten evde de kalmıyordum ki. Günlerdir oteldeydim yani. Neyse ki kredi kartlarımdan biri hâlâ bloke edilmemişti. Unutmuş olmalıydı. Yoksa ne bok yiyeceğimi düşünmeden kapattırırdı.

O esnada yanıma yaklaşan ikizimi görmemle başımı çevirdim. Umarım gelmezdi dibime derken bitmişti işte burada. Sıkıntılı bir nefes verirken "Sonat..." diye mırıldandı kısık sesle. Hala ne yüzle benimle muhatap olmaya çalışıyordu ki?!

"Ne var?!"

"Yapma böyle." dedi sadece. Sesinde pişmanlık yoktu ama. Üzüldüğü anlaşılıyordu bir tek. Ne bekliyordum ki zaten?!

"Si.... git Onat."

Başını öne eğerken sarılmak için hareket etmişti ki sertçe ittirdim. Şu saatten sonra buna müsade edeceğimi nasıl düşünürdü? "Yaklaşma!"

"Kötü bir niyetim yoktu Sonat. Yemin ederim senin içindi her şey."

"Benim için, düşmanımla iş birliği mi yaptın yani?! Komik olma, senin yüzünden gidecek bir yerim bile yok!"

Elimdeki sigarayı attıktan sonra hızlı adımlarla okula doğru ilerlemeye başlamıştım ki kolumdan tutarak engel oldu. Biliyorum, inadı inattı. 

"Özür dilerim tamam mı?! Böyle olmasını istememiştim."

Bu dediğiyle istemsizce gülmeye başlarken "Yalan söyleme, her şeyi istediğin için yaptın! Ailenin sevilen, sadık oğlu, örnek çocuğu ve o mirasın sahibi olmak istiyordun!" dedim.

"Saçmalama..."

Kolunu savururken sinirden elim ayağım titriyordu. "Başardın işte bak! Mutlu musun şimdi?!"

"Ne diyorsun sen?! Neden böyle bir şeyi isteyeyim? İkizimsin benim. Her şeyden çok seviyorum seni."

Kafamı iki yana sallarken onu süzdüm baştan sona. Artık çok geçti. Bunu yapmayacaktı. İhaneti asla affetmezdim. Fazla ileri gitmişti. Haddini bilmesi gerekiyordu. Ve ben artık dediklerine zerre kadar inanmıyordum. 

"Şu saatten sonra benim için bir anlam ifade etmiyorsun Onat. Uzak dur."

Sonat ve Onat'ın durumu hakkında ne düşünüyorsunuz? 👇

Sizce barışacaklar mı? 👇

Spoiler vereyim. Onat ve Oya bu sezonda daha çok ön planda olacaklar. Özellikle de Oya ;)

itiraf sayfası. [yarı texting]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin