GELECEKTEN KESİT

40.3K 1K 242
                                    

Ateşhan takım elbisesi kadar gergindi. Karşısında deposunu talan eden ite hangi işkenceleri yapacağını düşünüyordu. Alnında atan damarı, sert yüz hatları, sıktığı dişleriyle azraili andırıyordu. Genç kızın azrailini.

Kulağını mı kesseydi? Yada tek tek parmaklarını koparmak daha mı zevkliydi? Şeytan kafasında cirit atarken yerinden kalktı.

Ateşhan koca cüssesiyle genç kıza doğru adımlıyordu. Şiddetlenen baş ağrısı genç kızın yere eğik kafasını görünce iyice artmıştı. Şerefsiz kısacık boyuyla hem depo yağmalıyor hem de başı yere eğik bekliyor Piç kurusu diye geçirdi içinden yaşı kaçtı bu oğlanın on beş, on altı.

"Nerde lan çaldığın o mallar?"

Genç kız kükreme sesiyle neye uğradığını şaşırdı. Sert ve korkunç ses bedenindeki titremeyi artırırken geri geri gitmeye başladı. Korkusundan kafasınıda kaldıramıyordu ki. Bu nasıl bir sesti. Şuracıkta gelen çişini tutamayacak altına kaçıracaktı. Küçük kalbi pır pır ederken kollarını kendine sardı.

"Sana mallar nerde dedim!!"

Bu sefer ses çok yakınındaydı. O heybetli vücud bir adım önündeydi. İşte gelmişti insan bozması yarma. Canını almaya gelmişti. Çenesi titrerken neye bulaştığını bilemedi. Bir insan nasıl olurda bu kadar büyük olurdu? Çaldığı iki eriğin başına bu kadar dert açacağını bilmiyordu. Bilseydi alır mıydı hiç? Aç karnının kurbanı olmuştu.
Birden o kocaman eller Kolundan tuttu ve duvara doğru savurdu. Kafasını duvara vuran kız ağzından küçük bir çığlık kaçırdı. O anda depodaki tüm sesler kesildi. Herkes şok olmuş şekilde kıza bakıyordu.

"Oha lan bu veledin karı gibi sesi var."

Nazmi'nin sesi boş depoda yankılanırken Hikmet kafasına vurdu.

"Sus lan ortalık zaten karışık."

Nazmi ve Hikmet olayı çözmeye çalışırken Ateşhan bu boktan durumdan sıkılmaya başlamıştı. Ardından genç kız kafasının acısına dayanamayıp usulca şapkasını çıkardı. Sarı saçları omuzlarına dökülürken küçük elini kaldırıp acıyan yere bastırdı. Tekrardan inlerken kan minik avucunu doldurmuştu. Bu lanet adamlar genç kızı ne sanıyolardı şiddet geçirmez falan mı? Durmadan erkek olarak anılmaktan bıkmıştı ayrıca. Kadındı o kadın. Elleriyle, saçlarıyla yüzüyle tamamen kadındı işte.

Diğer cephede işler karışıktı.Depoyu dolduran çilek kokusuyla neye uğradığını şaşırdı üç adam. O saçlar nasıl berenin altında kalabilmişti? Nasıl kıymışlardı o saçlarada hapis etmişlerdi? O koku nasıl olurda çöpe karışırdı? Neydi karşılarındaki erkek görünümlü kız; melek falan mı?

"Oha lan bu veledin karı gibi saçları var!"

Nazmi şaşkınlıktan ne dediğini bilmiyordu. Ne yani mahalleden arabaya kadar bu minik kızımı sürüklemişlerdi?

"Nazmi galiba bu erkek karıymış."

Hikmettede durum aynıydı. Ne diyeceğini bilemiyordu. Ve ikili çareyi saçmalamakta bulmuştu.

"Ama Hikmet abi bu kız gelirken erkekti."

"Hee Nazmi kız korkudan cinsiyet değiştirmiş koçum."

"Oha abii nası yapmış onu"

"YETER KESİN!"

İkili karşılıklı atışırken Ateşhanın keskin ve sinirli sesi herkesi sus pus etmişti. Herşey boka bağlamıştı ve bu bok çukurunda ilk boğulan genç kız olucaktı. Hem de bizzat Ateşhan tarafından.

ATEŞHAN(KAĞITÇI GÜZELİ)Where stories live. Discover now