17.BÖLÜM

40.8K 1.2K 249
                                    

Biliyorum çok geciktim ama derslerden nefes bile almadım. Beklettiğim için çok özür dilerim dadlularım. Ama beğeniler çok az ve bu beni üzüyor yaklaşık 3bin kişi okuyor ama beğeni 300 bile yok. Sanırım beğeni 400 civarı olana kadar bekleyeceğim sizleri çok seviyorum güzel okumalar❤❤❤

Zamanı durdurabilseydim tam şuanda durdururdum. Her şey güzel gidiyordu. Ateşhan geçen 2 haftada daha iyi olmuştu. Sözümden çıkmıyor ne dersem yapıyordu. Necmi ve Hikmet her zamanki gibi idişiyor arada Ateşhana bulaşıyorlardı. Bense çoğu zaman aptal aptal sırıtarak dolaşıyordum. Heran kötü bir şey olucakmış gibi tedirgindim. Ama şuan her şey yolundaydı.

Bu süreçte en sevindiğim olay ise Bahar'ın bana tokat attığını öğrenen Ateşhan Baharı bir güzel azarlamış, mecbur olmadığı müddetçe eve gelmemesini söylemişti. Tabi hiç gelmese de olurdu ama neyse. Her zamanki gibi yalandan ağlamış Ateşhan'a yalvarmıştı. Bana öldürücü bakışlar atarken dil çıkarmış Ateşhanın arkasında onunla baya eğlenmiştim. Bahar dahada çıldırmış bana saldırmaya kalktığında Ateşhana ben masumum bakışları atarak üzgün kız moduna girmiştim. Ateşhanda Baharı korumalarla evden çıkartmıştı. İçimden sevinç nidaları atarken Ateşhana belli etmemeye çalışsamda 'senden korkulur yavrum' diyerek kahkaha atmıştı. Eee bende dayanamamış kahkahayı basmıştım tabi.

Gerçi Ateşhan oje konusunda bana biraz küssede sonradan onu da halletmiştik. Necmi ve Hikmet ilk gördüklerinde en başta inanamamışlardı. Hikmet inme inmiş gibi pür dikkat Ateşhan'ın tırnaklarına bakarken Necmiyse tükürmüğüyle silmeye çalışmıştı.

'Bu badanayı çıkaracak bir şeyler bulun lan bana'

'Abi sen Atoş olmuşsun ya. Tabi kırk kere aynı şeyi söylersem olacağı buydu. Abi özür dilerim lütfen özüne dön!! Kendini salma abi! Güçlü ol! Sen bizim Ateş abimizsin yumuşayamazsın'

Necmi Ateşhan'ı sarsarken ben kenarda kahkahalarla gülüyor, akan yaşlarımı siliyordum.

Ateşhan sinirli bakışlarla bana bakıyor arada gözleri tırnaklarına kayıyordu. Ama beğenmişti bence sadece kendine yakıştıramadığı içindi tepkisi.

'Abi Necmi haklı bizi bırakma abi. Biz Atoşu öylesine diyorduk şimdi sende yumuşarsan biz n'aparız'

Ben dayanamamış yerde otururak gülerken sütlüde yamacıma kurulmuştu.

'Lan ölmüşüm gibi konuşmayım. Ayrıca yumuşamadım falan sadece galeyana geldim. Şimdi şu tırnaklarımı eski haline getirecek bir yol bulun!"

Tırnakları asetonla eski haline geldiğinde tüm ojelerimi atmaya çalışsada cazgırlığımla engel olmuştum. Sonuçta ilk defa böyle şeylerim oluyordu.

Şimdide markete gidiyorduk. Ateşhan benim elimden yemek yemek istiyordu. Ona yemek yapmayı bilmediğimi söylediğimde benden gelecek her şeyi yiyebileceğini söylemiş hatta sapık yerlere bile çekmişti. Herneyse...

ATEŞHAN(KAĞITÇI GÜZELİ)Where stories live. Discover now