5.BÖLÜM

56.7K 1.9K 491
                                    

Arkadaşlar merhaba iyi yada kötü yorumlarınız ve beğenileriniz benim için , hikayeyi devam ettirebilmem için çok önemli. Bol bol öpüldünüz😚😚

Bacaklarında oturan Ateşhan kafasını genç kızın göbeğine gömmüş sabahtan beri yapmak istediği şeyi yapıyordu. Göbeğinin her santimini ısırıyordu. Genç kız altında çırpınıp çığlıklar atarken genç adam umursamadı. Şuan altında lezzetli bir çilekli pasta vardı ve Ateşhan bu pastayı zevkle yiyordu.

"Lü-lütfen dur. Acıyor."

Ağlamaktan çatallaşmış sesiyle yalvardı Ecran. Canı yanıyordu. Üstündeki canavar Kollarını tutmuş bacaklarına oturmuştu. Hem korkuyor hemde titriyordu. Göbeğinin heryerinin mosmor olacağına emindi. Kocaman kocaman ısırıyor arada yalıyordu. Ecran ne kadar çırpınırsa çırpınsın bu deve karşı koymak imkansızdı.

Ateşhan o yumuşak beyaz göbeğini son kez koklayıp öptü. Bacaklarının üstündeyken cayır cayır yanan gözlerini Ecrana çevirmiş ağlamaktan yeşilin en açık tonu olan gözlere bakıyordu. Çenesi titriyordu genç kızın. Konuşmaya mecali kalmamış alttan alttan Ateşhana bakıyordu.

"Daha yeni dediğin şeyi tekrar et bakayım."

Etde bu sefer nerelerini ısırıyorum bakalım der gibi bakıyordu Ateşhan. Ecran hızlı hızlı kafasını salladı. Asla ağzını açmayacaktı.

"Güzelll"

Sert bakışları Ecranın yüzünde dolanırken ıslak kirpiklerine baktı. Islanmış ve birbirine yapışmıştı. Elleriyle ayırma isteği duysada yapmadı. Bir yerde durmalıydı yoksa hiç duramayacaktı. Ardından tapılası dudaklar konuştu.

"Şey çok ağırsında kalkar mısın?"

Ezmişti bacaklarını ayı. Koç tondu bu adam? Neyle besleniyordu?Kollarınada mengene gibi yapışmış kısık gözleriyle yüzüne bakıyordu. Yüz hatları hala çok sertti. Korkuyordu Ecran. Adam gözünü oynatsa bedeni korkuyla kasılıyordu. Cani herif diye düşündü. Az kalsın yicekti Ecran'ı

Ateşhan melül melül bakan kıza dayanamayıp kalktı üstünden yatağa otururken Ecranda doğrulup yanına oturmuştu.

"Az kalsın be-beni yiyordun"

Yüzüne eğilen Ecranı gören Ateşhan daha fazla dayanamamış büyük bir kahkaha patlatmıştı. Cidden onu yiyeceğini mi düşünmüştü? Uzun süredir bu kadar içten gülmüyordu.

Kahkaha atan adama bakakaldı Ecran dişleri kusursuzdu. Yan yana özenle koyulmuş gibiydi. Kalın dudakları yayılmış seyirlik bir manzara ortaya çıkmıştı. Bu adam hep gülmeliydi. Dudaklarını yuvarlamış gözlerini kısmış Ateşhanın kaç tane dişi olduğunu saymaya çalışıyordu. Çıplaklığı artık umrunda değildi. Nedensiz bir şekilde rahatsız hissetmiyordu. Alışmıştı.

Ateşhan genç kıza dönünce onunda kendisine baktığını gördü, eski sert haline dönmüş ayağa kalkmıştı.

"Ben sana kıyafet vereyim konuşulacak konular var."

"Amann mendebur haline dön hemen"

Kendi kendine homurdanırken Ateşhanın aniden kendisine dönmesiyle hemen susmuş Şirince sırıtmıştı. Aman yine bir yerini filan yemeye kalkardı Mazallah.

ATEŞHAN(KAĞITÇI GÜZELİ)Where stories live. Discover now