11.BÖLÜM

59.8K 1.3K 482
                                    

Çiçeklerim ben geldim. Açıkçası beğeniler biraz az olduğu için mutlu değildim ve o yüzden bölüm biraz gecikti ama sonunda geldimmm😚
Bu bölümde biraz +18 var rahat edemezseniz okumayabilirsiniz. Neyse sizi çok seviyorum. Beğeni ve yorum yapan ellerinizi bala banıp öpüyorum görüşürüz😋

Çok acıydı. Ateşhan üstümden kalkmadıkça, bana bakmadıkça biraz daha ölüyordum. Sanki zaman tekrarlıyordu. Aynı şeyler tekrar tekrar oluyor, ben tekrar tekrar ölüyordum.

Gücüm çekilmişti. Artık direnemiyordum. Üstümdeki Ateşhan tek eliyle ellerimi tutmuş, diğer eliyle göğüs uçlarımı sıkıyor, ağzıyla ıstırıyordu. Her yerim acıyor ağlamaktan başka bir şey yapamıyordum.

Ağzıyla göğüs ucumu ıstırmış ve ben tüm evi inleten bir çığlık atmıştım. Göğüslerim sızlıyordu. Her yerinin mosmor olacağına emindim. Bu sefer öbür göğsümüde ıstırdığında daha çok bağırdım, ses tellerim acıyordu. Hıçkırıklarım ardı arkasına çıkarkan Ateşhan Gözlerime bakmıyordu, ah bir baksa ne kadar perişan olduğumu görse belki dururdu.

"A-ateşhan lütfen du-dur."

Çatallaşmış sesimle mırıldandım. Ellerim titriyor ellerinden kurtulmaya çalışıyordum. Ardından gözlerime baktı. Yanaklarıma minik minik öpücük konduruyor elliyle göğüslerimi ovalıyordu.

"Ya-yapma çok acıyor." fısıldadım. Konuşmaya mecalim yoktu. Yavaşca göz yaşlarımı silmiş kulağıma dudağını dayamıştı.

"Şşş sakin ol." oda mırıldanmıştı. Elleri ellerimi serbest bırakırken cansız bir varlık gibi kollarım iki yanıma düşmüştü. Hissetmiyordum. Sadece bedenim acıyordu.

"Söyle yavrum benim sözümden çıkacak mısın?"

Kafasını boynuma gömmüş kokluyor, öpüyor arada emiyordu. Hızlı hızlı nefes alıyor, elleri vücudumda her yerde geziyordu. Yutkundum. Karşısında sadece külotla duruyordum. Elleri külodumu bulurken kalkmaya çalıştım. Ellerim onu engellemek isterken yapamadım. Çok güçlüydü.

"Şşş bebeğim direnme."

"A-ateşhan d-dur yalvarırım yapma."

Gözlerim ağlamaktan kurumuştu. Sesim çattalı çıkıyor, tüm bedenim titriyordu.

Ellerini kilodumun iki yanına geçirdi. Kafasını küloduma eğdiğinde tam kadınlığımın üstünü öptü. Elektrik akımına kapılmış gibi titremiştim. Öptüğü yerler yanıyordu.
"Hımm çok güzel kokuyorsun meleğim." kafasını bacak arama soktuğunda kokluyor ve öpüyordu. Artık karşı koyamıyordum. Dokunulmamış yerlerimi keşfediyor tek tek öpüyordu. Pelte kıvamına gelmiş bayık gözlerimle Ateşhana bakıyordum. Külodum ıslanmıştı. Daha önce hiç böyle olmamıştım. Islanan yeri Ateşhanda fark etmiş olacakki, dişleriyle külodumu çekiştirdi. Hırlıyordu. Üzerindeki kıyafetler terden ıslanmıştı. Ben yatakta boylu boyunca yatarken Ateşhan doğruldu ve tişörtüyle şortunu çıkardı. Karşımda boxerıyla dururken gözlerim kocaman olmuş, yüzüm patlıcakmış gibi kızarmıştı. Hızla gözlerimi kapattım.

"Aç gözlerini bebeğim şimdi eşit durumdayız." dudaklarımı yaladı. Tekrar üstüme çıkarken usulca gözlerimi açtım.

Göğsümden başlayıp öpe öpe aşağıya iniyor, elleriyle popomu sıkıyordu. Tekrardan kadınlığımı öptüğünde inledim. Gözlerimi hızlı hızlı kırpıştırıken Ateşhan hırlamış ve kilodumu iki yandan tutup yırtmıştı.

Hıçkırdım. Utanıyordum. Akan burnumu çekerken dermanım yoktu. Yorulmuştum. Karşısında çırılçıplaktım. Tüm bedenim onun kontrolü altında o ne isterse o oluyordu. Bacaklarımı birbirine bastırmış saklanmaya çalışıyordum.

ATEŞHAN(KAĞITÇI GÜZELİ)Where stories live. Discover now