YOUTUBE- BEYOĞLU METROSU

17.3K 236 4
                                    

Arkadaşlar merhaba öncelikle iyi geceler. Sizinle birkaç şey paylaşmak için yayınlıyorum bu bilgilendirmeyi. Yeni bölüm pek yazamıyorum çünkü laptobuma koca bir bardak kahve döktüm ve haşat oldu ki alalı daha 2 ay bile olmamıştı.  Ama daha da kötüsü ailemin bundan haberi yok.  çünkü bundan önceki telefonumuda kahve dökerek bozmuştum. Yani annemgile laptobu söylersem beni evden atarlar :))  o yüzden şuan tamir parası için iş arıyorum. Ayrıca ben bölümleri ilk word dosyasına yazdığım için onlarda laptopla buhar oldu gitti. İki gündür sinirimden ağlıyorum gerçekten lanetlenmiş gibiyim. 

Neyse sadete geleyim. Aynı zamanda bir youtube kanalı açtım ilk başta şarkı için kullanacağım bir kanal olucak ama ilerleyen zamanda ATEŞHAN ve KOR BUZULLAR için klip yapmayı düşünüyorum kafamda çok farklı planlar var o zamana kadarda hem biraz büyür hemde belki bana az da olsa katkı sağlar. O yüzden sizden kanalımı takip etmenizi rica ediyorum. Arkadaşlarınıza dostunuza komşunuza önerirseniz gerçekten bana çok büyük yardım edersiniz. En kısa zamanda para kazanmam için sizin desteğinize çok çok ihtiyacım var. Sadece küçük bir takip ve video beğenisiyle bana inanılmaz yardım edersiniz. Çünkü sizden başka bana kimse bana yardım edemez.

 Ateşhan ve Kor Buzullar ailesi çok büyük ve daha da büyümeye devam ediyor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ateşhan ve Kor Buzullar ailesi çok büyük ve daha da büyümeye devam ediyor. Cidden en büyük destekçim sizsiniz. Ateşhan ve Kor Buzullara devam etmek istiyorum bunun için laptobuma ihtiyacım var. Bu bölümü bile annemin babamın telefonundan yapıyorum:(( laptopum var diye telefonumdan uygulamayı silmiştim ve geri yüklenmiyor gerçekten çıldıracağım. Her şey üst üste geldi. Ama bu kanal bana azda olsa umut olacakmış gibi hissediyorum tabi sizin desteğinizle

kanalım adı BEYOĞLU METROSU ve ilk videom yayında desteklerinizi bekliyorum ve sizleri çoook seviyorumm En kısa zamanda yeni bölümle görüşmek üzere💙💙

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

kanalım adı BEYOĞLU METROSU ve ilk videom yayında desteklerinizi bekliyorum ve sizleri çoook seviyorumm
En kısa zamanda yeni bölümle görüşmek üzere💙💙

ATEŞHAN(KAĞITÇI GÜZELİ)Where stories live. Discover now