7.BÖLÜM

59.4K 1.6K 565
                                    


Merhaba arkadaşlar ben geldim😂
Çok mutluyum. Gelen vote ve yorumlar beni o kadar heyecanlandırıyor ki size sonsuz teşekkürler bebeklerim😘😘
Gelen beğenileri görünce aşağıdaki videoda olan KİM BOK JO gibi dans ediyorum😂😂

(Biraz ilerletin dans sahnesi efsane)

Ateşhan üzerime uzanmış gözlerime bakıyordu. Ben ne yapacağımı bilmiyordum. Elimi nereye koyacağıma karar verememiş son çare Ateşhan'ın kollarına tutunmuştum. O kara gözler o kadar tuhaf bakıyorduki. Sanki içimi görmek istercesine pür dikkat izliyor, hiç bir hareketimi kaçırmıyordu.

İçimde tuhaf bir heyecan vardı. Kalbim gümbür gümbür ediyor kanım fokurduyordu. Gözlerimi Ateşhandan çekmeye çalışsamda başaramıyordum. Sanki beni kendine hipnoz etmişti. Ne o konuşuyor ne de ben tek kelime edebiliyordum.

"Ahhh Ecran!"

"Ef-efendim."

Sesim titriyordu. Ses tonu o kadar koyu ve boğuktuki durmadan onu dinleyebilirdim.

"Seni ısırmak istiyorum, hem de her yerini. Morarana kadar tadına doyana kadar ısırmak istiyorum."

Dediği şeyle ağzım açık kalmıştı. Neden durmadan beni ısırmaya çalışıyorduki? Cidden pastaya benzer bir halim mi vardı?

"Ama acıyo. Bak göbeğime hala mosmor."

Göbeğimi işaret ettiğimde yutkundu Ateşhan. Alnı ter olmuş sık sık nefes alıyordu. Üzerindeki takım elbise çıplak bacaklarına değiyor içimi bir hoş ediyordu.

"Bakıyım bi ne kadar mormuş."

Tişörtün ucunu tuttuğunda telaşla durdurdum onu. İçimde iç çamaşırı yoktu. Tüm mal varlığımı görebilirdi. Kıpkırmızı olmuş suratımda elini tutmuş başımı iki yana sallıyordum.

"Yavrum bırakta bakıyım bi."

Yavrum mu demişti bana? Ellerim terlerken bana yabancı olan bu duygularla bocalıyordum. Daha önce hissetmediğim bir çok duyguyu şuan aynı anda yaşıyordum. Çok tuhaftı.

"Iııı o-olmaz."

Ellerini sıkı sıkıya tutmuş bırakmıyordum. İstese tek hamlede ellerimden kurtulur tişörtü açabilirdi ama yüzüme bakmaktan başka bir şey yapmıyordu.

"Hadi güzelim bırakta bi bakıyım. Bir şey yapmıcam söz."

Güzel miyidim sahiden? Hem de onun güzeli... Şapşal bir sırıtmayla ona bakarken mum olmuş eriyordum. Daha önce bana kimse güzel olduğumu söylememişti. Herkesin gözünde Ecoydum ben. Erkek gibi davranan, yüzü pislikten geçilmeyen, çaputçu gibi giyinen Eco.

ATEŞHAN(KAĞITÇI GÜZELİ)Where stories live. Discover now