Giriş

94.3K 2.8K 2.3K
                                    

Başlama saatiniz 💫 ------------>

Arkadaşlar  kitabımda lütfen lütfen reklam yapmayın. Sadece benim değil kimsenin emek verip yazdığı şeylerde reklam yapmayın. Hani bir dedim iki dedim ama asla kesilmedi.
Kitap reklam yorumu silmekten çok sıkıldım ve bunaldım.
Rahatsız edici ve motive kırıcı bir durum. Anlayışınız için teşekkürler❤️

"Alinda ama  üç saniye boyunca baktı. Bu sefer kesin aşık bana." Dedim heyecanla Lunaparka girerken.

"Aynen yarın da evlenme teklifi eder kesin." Dedi Alinda jeton alma yerine yürürken. Alinda'ya somurtarak baktım. "Sen bilmiyorsun." Dedim bir taraftan adama yirmi jeton almak için paramı uzatıyordum.

Alinda ile birbimize bakıp sırıttık tabii ki ilk dönme dolaba binecektik.

Her zamanki gibi. Bizim aramızda gelenek gibi bir şeydi.

Dönme dolap ile aramızda garip bir bağ vardı.

Aklıma yine onun gelmesi ile suratım düştü.

"Alinda ne yapıcağım? Ben onun hakkında her şeyi bilirken, o benim ismimi bile bilmiyordur." Dedim gecenin koyu tonuna gözlerimi çevirerek.

Arel Duman, farkında olmadan beni kendisine bağlayan, bir gülüşü ile kalbimi tekte tekleten, bir bakışı ile beni eriten, bir göz yaşı ile gözümden onunkiden daha fazla yaş akmasını sağlayan kişi.

Kalbimi söküp, tereddüt etmeden ona vermiştim.

Ben ona uzaktan bakardım. O ise sevgileleri ile gülüşürdü. Biri bitti derken diğeri gelirdi ama bir süre sonra acıtmıyordu. Acıtsa bile çok etkilemiyordu. Sonuçta o mutluydu. O mutluysa bana da mutlu olmak düşemez miydi? Acaba o kızlara güldüğü gibi bana da güler miydi? Bir gün bir gülüşünün sebebi olabilir miydim?

"Ya bir şey diceğim ama geri teperse sakın beni sallandırma herhangi bir yerden." Dedi heyecanla Alinda.

Oturuduğum yerde merakla ona dönerken, bir taraftan dönme dolap hareket etmeye başlamıştı.

"Anonim olarak ona yazsana. Belki cevap verir. Az da olsa konuşursunu." Dedi sanki atomu parçalayan Einstein gibi bir tepki vererek.

Tam 'Hayır.' diyecekken aklıma o güzel gülüşü, onu gördüğümde yerinden çıkçakmış gibi atan kalbim gelmişti. Üstümde nasıl bu kadar etkisi vardı aklım almıyordu. Birkaç saniye Alinda'ya baktım. Bana umutla bakıyordu. Telefonumu hırkamın  cebinden çıkarıp, hiç düşünmeden hattımı gizledim.

Heyecandan tırnaklarımı kemirken aklıma gelen ilk şeyi yazdım. Dönme dolapta bu sırada en tepeye gelmişti. Alinda'nın meraklı bakışlarını hissedince yazdığımı gösterdim. Sanki kim olduğumu anlayacak gibi geliyordu. Fakat bu domuzların uçması gibi bir durum.

Gizli Numara: Gülüşün çok güzel müsaitsen sebebi olmak isterim.

Bu dönme dolap her zaman dertlerime, üzüntüme, gülüşlerime şahit olmuştu şimdi ise hikayemin asıl başlama noktasına şahit oluyordu.

Yorumlarınızı ve votelerinizi bekliyorumm. 🐥

Dönme dolap |Texting (Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin