31

28.2K 1.6K 54
                                    

"Alinda ben bittim, temiz sıçtım." Dedim etrafta volt atarken. Bulamaz bence ya. Nasıl bulabilir ki? "Balıncığım artık bir yerinde dursan mı? Başım döndü." Okula geldiğimizden beri dediğim tek şey 'Boku yedim.' Ben şimdi Arel'in suratına bakamam ki. Zaten bakamayacaktım şimdi hiç bakamayacağım . Etrafa göz gezdirdiğim de kalabalık değildi etraf. Herkes yeni yeni gelmeye başlıyordu. Arel de daha yoktu. "Ne oldu bu salağa?" Dedi Egemen ben yokmuşum gibi durumu Alinda'ya sorarak. Alinda olayı anlatırken ben yine etrafta volt atıyordum, taki giriş kapısından bana dik dik bakan Arel'i görene  kadar. Hızlıca Alindalara döndüm "İçecek bir şey isteyen var mı?" Dedim ve tam onlar cevap vermelerine izin vermeden pistte dans edenlerin arasına girdim. En son Egemen "Biz bu salakla niye arkadaşız?" Diye sorduğunu duymuştum. Ben sana ölüyordum zaten.

Plastik bardağıma şerbet doldururken etrafı izliyordum. Okulda her yıl böyle saçma salak partiler olurdu. Bu seneki parti konseptimiz Seksenlerdi. Şerbeti kafama dikip Alindaların yanına dönecekken sırtıma bir el dokunması ile yerimde sıçradım. Önüme döndüğüm de bana sırıtarak bakan bir Barış ile karşılaştım. "Niye sinsi sinsi geliyorsun ödüm koptu." Dedim gülerek boş bardağı masaya bırakarak. "Uzun zamandır görmüyordum seni. Şimdi görmüşken selam vereyim dedim. En son gördüğüm de pek iyi değildin."  Elimden tutup beni  piste götürürken ortama kırmızı ve mor ışık hakim olmuştu. 

"Hala pek iyi olduğum söyleyemeyeceğim." Dedim gözlerim Arel'i ararken sonunda bulmuştu onu. Bu sefer Ekim de yanlarındaydı . Sonra gözlerim Egemen'e değdi.  Egemen sen ne yapıyorsun onların yanında ya? Beni görmemeleri lazım diye düşünürken tam o sırada Ekim ile göz göze geldik ve el salladı pis pis sırıtarak. Çakma sarı seni. İçimden Ekim'e saydırırken Sezen Aksu - Sen Ağlama çalmaya başladı. Tam "Nedense insan aşık olunca her şarkı anlamlı geliyor." Kısmı geldiğinde Arel ile göz göze geldik.

 Kalbim ona karşı gerçekten çok güçlü şeyler besliyordu ve ben bu duyguya tam bir ad bulamamıştım o sırada "Dans edelim mi?" Diye sordu Barış. Başımı sallayıp kaabalığın içine çektim bizi. Ellerini bellime koydu, bende ellerime boynuna dolarken kaşları çatık bir Arel ile göz göze geldik. Gözlerini, gözlerimden çekip olduğu yerden ayrıldı. Şarkı sona erdiğinde hemen terasa doğru yürümeye başladım. Biraz temiz hava alıp beynime oksijen gitmesi gerekiyor.

Terasın kapısını açacakken karışıma Umay çıktı. Tam Sela-" derken Umay'ın arkasından Arel çıkmıştı. Ben senden kaçmaya çalışırken karşıma çıkman ne kadar ironik. Kaşları çatık bir şekilde bana bakıyordu. Peki ben ne yaptım? Tabii ki geldiğim yolu koşarak geri döndüm. y

 Gözlerim Egemen'i ararken sonunda bulmuştu.  Göz, göze gelmemiz ile gel işareti yapmaya başladım. Oflar gibi bir şey deyip yanıma gelmeye başladı. "He?"
"He ne be? Dedim onu kolundan tutup spor salonuna sürüklerken. Bugünde herkesi bir yerlere çekiştiriyorum nasıl bir gündü bu ? "Egemen ne yapacağım  ben ya?" Dedim konuya direkt girerek.


"Bence öncellikle kaçmayı bırakmak nasıl fikir?" Dedi
Oflayıp "Az önce yüz, yüze geldik ve ben depar atarak kaçtım." Dedim burukça bakarak.
"İşte benim Balınım. Zaten senden başka bir şey beklemezdim." Dedi dalga geçerek.
"Konu ciddi Egemen." Dedim yine volt atmaya  başlamışken kollarımdan tutarak durdurdu beni.
"Balın fazla abartıp kuruntu yapıyorsun. Anlasa ne olacak hepimiz sikimsonik insanlarız. Bırak öğrensin, bazen hoşlandığımız insanlar bizden hoşlanmayabilir. Evet bu ilk canını çok yakacak, kalbini sanki söküp almışlar gibi hissedeceksin, belki günlerce ağlayacaksın hıçkırarak. Sonucunda ise daha güçlü olacaksın. Sevmekten korkacaksın ama karşına öyle biri çıkacak ki sevmeyi yeniden öğreneceksin. Şimdi gülümse ve yoluna bak." Dedi gözleri dolu bir şekilde bakarak. "Ama bana soracak olursan bence oda sana karşı boş değil." Omuzuna vurup sıkıca sarıldım ona. "Egemen iyi ki varsın."

Selam bölüm geç geldi biliyorum öncellikle bunun için özür dilerim. Zor günler geçiriyorum duygusal olarak ve bu sürede hiç yazasım gelmiyor yazmaya çalıştım ama olmadı şimdi çok uzatmadan direk bölüm atayım diye hızlıca yazdım.

Yeni bölümü de en kısa zamanda da yayınlamaya çalışıcağım.

Dönme dolap |Texting (Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin