36

27.5K 1.5K 143
                                    

"Tamam mı?" Dedi Egemen hevesle, kolumdan çekiştirerek. Bu çocuk niye beni saçma işlerine alet ediyordu? "Hani istediği mi yapacaktın? Pis yalancı." Dedi birden çirkefleşerek.  Dilimi eşek arısı soksaydı da demeseydim. Neden beyinimin yüzde doksanlık kısmını kullanmadan kararlar veriyorum? Al şimdi uğraş dur. Daha Arel Bey'in kölesi olacaktım. Umutla bana bakan Egemen'e bakıp
"Tamam." Dedim başımı sallayarak. Başa gelen çekilir yapacak fazla başka bir seçeneğim yoktu.
"Ya lütfen- Bir dakika ne dedin?" Dedi hevesle. "Tamam dedim TAMAM."  Kolumu elinden kurtarıp ona bakmaya başladım. "Göreve hazır mısın?" dedi pek hayırlı olmayan bir sırıtışla.

------

Zeki Egemen yine mükemmel bir plan yapmıştı (!) Basket sahasının çaprazında ki bankta, başına geleceklerden habersiz oturan Umay'a baktım. Sonrada ona muşmula gibi sırıtan Egemen'e. Planımız şuydu Egemen sürekli kendini rezil ettiği için, ben onları dinleyecektim ve benim söylediklerimi Umay'a söyleyecekti.
"Egemen duyuyorsan popun kaşı." Dedim kulaklığa ağzımı dayayarak. Bunu söylemem ile Egemen'in kaşlar çatık bir şekilde bana baktığını görmemle, beni duyduğunu anlamıştım. "Ona tatlı kelimeler söyle, hoşuna gidecek şeyler."  Gözlerimi salak ikiliden ayırmıyordum.
"Egemen beni ne zaman salacaksın?" Dedi Umay. Sesi fazlası ile  bıkkın çıkıyordu. "Ama niye öyle diyorsun şekerparem?" dedi hüzünlü bir ses tonu ile. Ardından devam etti.

"Baklava gibisin." Dedi

"Hayır tiramisu."

"Yok be ekler daha iyi." Şaşkınlıkla duyduklarımı idrak  etmeye çalışıyordum. Bu çocuk cidden sorunluydu. "Egemen mal mısın? Yoksa numara mı yapıyorsun? Ben sana tatlıları mı say dedim? İLTİFAT anlamında dedim onu salak." Dedim tek nefeste. "Egemen ne saçmalıyorsun?" Dedi Umay da benle aynı tepkiyi vererek.

"Aklımı başımdan alıyorsun üzümlü kekim. Bu hep senin suçun." dedi hülyalı hülyalı.

"Kendi kendine mi konuşuyorsun aptal sarışın?" Diye bir ses duymamla irkildim. Dikkatimi ikiliden çekip, Arel'e verdim. "Aptal mısın?" Dedim kafamı çevirerek. "Şizofren misin?" Dedi yanıma oturarak. Cevap vermemi beklemeden, "Napıyorsun?" Dedi kulaklığımın tekini çıkarıp kendi kulağına takarak. "Egemen'in kız tavlamasına yardım diyorum." Küçümseyici bir bakış atıp, "Senden mi yardım istedi?"  Gözlerimi devirdim. "Egemen çok yanlış kişiden yardım istiyorsun." Kulaklığımın onda olan tekini geri alıp, "Arel siktir git." Dedim. O ise cevap vermeden kulaklığımın tekini yine kendi kulağına taktı. "Ne zaman iddiamın zaferini yaşayacağım?" Dedi pis pis sırıtarak. "Ne iddiası?" Dedim salağa yatarak. "Balın, Egemen'e bağlama." dedi Arel baygıygınca bana bakarak "Sizi duyuyorum Ariel." dedi-Bu arada bu lakabı bir okurum buldu- Egemen. Arel Egemen'e cevap vermeden telefonu kapattı. "Ariel sevdim bunu." dedim sırıtarak
" Balın." dedi uyaran bir ses tonuyla.  Bense tabi ki onu takmadım ve Ariel demeye devam ettim.
*-*-*-*-*-*-*

"Arel sen şaka mısın?" Dedim yumurtalara bakarak. O ise oturduğu sandalyede pişkince sırıtarak, "Yoo." Dedi
Bu gün de Arel'in cezasını çekecektim. Pek ceza değil aslında zulüm gibi bir şeydi. "Farkın da mısın Arel yavrum bu senin zararına?" Dedi salondan bağırarak Egemen. Cezamı çekmem için Egemenlere gelmiştik. Cezam ise yaş pasta yapmak. Arel bey kurusunu sevmiyormuş. "Aslında burada ki amaç, aptal sarışının mutfakla olan acı imtihanını zevkle izlemek." Dedi

"İçine klorak katacağım belki ölürsün Ariel."
O bana Aptal sarışın dedikçe bende inadına Ariel diyecektim.

"Ama sen bana kıyamazsın ki." Dedi piçimsi bir gülümsemeyle. İlk bir afallasamda gözlerimi kısıp, "Geber." Dedim "Az laf çok iş." Diyip telefonu çıkardı. "Videonu çekeceğim." Dedi yüzünden eksik olmayan sırıtışıyla. "Bok ye Arel."
"Zaten sanırım yiyeceğim." Dedi
"Ellerini yiyeceksin." He he der gibi elini salladı.

"O mutfakta patlama olursa ikinizde kürekle kovalarım." dedi Egemen araya girerek. Telefonumdan tarife göz gezdirmeye başladım. "Yaş kekin kıstı dimi o kadar yapacak şey varken." dedim ve dolaptan iki yumurta çıkardım.

"Ama niye öyle diyorsun? Ben sadece senin elinden yemek istemiştim." dedi dudaklarını büzerek. İlk önce yumurtaları kırıp, şekeri döktüm. O sırada çırpıcıyı ayarlarken Arel dibimde yaptıklarımı videoya çekiyordu. "Arel dibime, dibime girme." dedim ona bakmadan. "Neden?" dedi biraz daha yaklaşarak. Telefona bankoya koyup, beni bankoyla arasına alda. Kalbim hızlanmaya başlamıştı. Şu an sırası değil kalp lütfen yavaşlar mısın? Gözlerimi ona çevirdiğim de gülümseyerek bana bakıyordu. Çok fazla yakınımdaydı. Biz türk dizisi bakışması yaşarken içeri Egemen mutfağa girip, "Çok tüvbe erotik film mi çekiyorsunuz?"

Arel ile aynı anda "Çık dışarı Egemen." diye bağırınca. "Tamam sakin olun. Gidiyorum siz devam edin." deyip göz kırparak mutfaktan çıktı: O çıkar çıkmaz Arel ve banko arasından sıyrılıp yaş kekmi yapmaya devam ettim. unu, kakaoyu, karbonat, kabartma tozu, vanilya ekleyip az daha çırpıcakken, Çırpıcı hiç hoş olmayan bir şey yaptı. Kabın içindekilerin yarıısnı etrafa püskürtmeye başlayınca hemen kapattım. Etraf biraz kirlense de bozuntuya vermeden devam ettim.

-------

"Çırptım, çırptım, karıştırdım. Kendimi onunla yarıştırdım. "

"Oturdum ellerimle sana kek yaptım." diye mırıldanırken Arel hala videoya çekiyordu. Kekimi fırına verip on dakika sonra geri çıkaracaktım. "O videoyu sil Ariel." dedim sandalyeye oturarak. Dediğimi takmadan "Daha buraları toparlayacaksın oturma." dedi telefonu dibime sokarak. Gözleri kısıp Arel'e bakarken bankonun üstünde duran, fazladan çıkardığım yumurtayı fark edince sinsice sırıtmaya başladım. "İyi madem toplayayım." deyip oturduğum yerden kalktım. Yumurtayı elime alıp arkama sakladım. Tam kamerayı bana çevirdiğinde yumurtayı kafasına yapıştırıp koşarak mutfaktan çıktım. "Egemen ebemi silkecekler!" deyip salonda koşuşturmaya başladım. "

Arel "Balın ebeni sikicem!" diye peşimden kovalarken salon da koşuşturuyorduk.

Egemen ise "Arel banyoya git!" diye anırarak oda koşuturmamıza dahil olmuştu.

"Arel her yer yumurta oldu! Nerde benim küreğim?"

SELAM BEN GELDİM! Uzun süredir bölüm atmıyorum gerçekten özür dilerim. Özür olarak uzun bir bölüm yazdım. Bol satır aralarına yorum bırakıp, oy atarsanız bölümleri daha çabuk atarım elimden geldikçe. ÖPÜLDÜNÜZZ❤️

Dönme dolap |Texting (Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin