9

32.4K 1.8K 179
                                    


Barkın ve Alinda'ya bizi gruptan attılar diye saçma tripler atımıştık ve nedense çok eğlenmiştik.

Şimdi ise Egemenle bankta oturmuş dedikodu yapıyorduk. Egemen bu işte oldukça iyiydi. Aslında doğruyu söylemek gerekirse absürt şeylerle kafamı dağıtmaya çalışıyordum. Arel yazıp, döşediklerimden sonra sadece görüldü atmıştı.

Görüldü çocuğu. Bende salak gibi o görüldüye bakıp ağlamıştım. Neyse ki gerçekten bana değer veren arkadaşlarım vardı. Kafamı dağıtıp beni mutlu ediyorlardı.

Aşk gerçekten çok garipti. Ya sizi mutlu edip ayaklarınızı yerden keser ya da sizi yıkardı. Bende o yıkılan gurptaydım.

Cidden sevdiğiniz kişiyle duygularınız nasıl karşılık oluyor? Büyü falan mı yapıyorsunuz? Bizde işte uzaktan her mimiğini ezbere biliyoruz falan.

"Kanki sanırım cenette tadilat var." Dedi Egemen. Bakışlarımı ona çevirip "Ha?" Dedim. Bu yavru yine ne saçmalıyordu? Asalak bakışlarıma gözlerini devirdi.

"Yan tarafta bak." Dedi hülyalı hülyalı. Dediği tarafa baktığım da nefesimi tuttum. BİZ AZ ÖNCE AREL ile göz göze geldik. İki saniye bile olsa o gözleri gözlerime deydi. Hemen halay başı olmamam lazım.

BEN AREL İLE GÖZ GÖZE GELDİM! BEN! BEN! Bugün de yine ayrı bir yakışıklı, sevileseydi.

Bir dakika Egemen gay mi? Niye benim sevdiceğime melek muamelesi yapıyor bu dangalak? Gözlerimi tekrar Arel'i çevirdim yanındakileri süzdüğüm de Helen yanlarında yoktu. Nedense olmaması rahatlamama sebep olmuştu. Onu Arel'in yanında görmek içimdeki umutları kırıyordu.

"Gay misin?" Dedim gözlerimi kısarak.

"Ne gayi be?" Dedi kaşlarını çatarak.

"Arel'e ne diye melek muamelesi yapıyon o zaman salak?" Dedim bende kaşlarımı çatarak.

"Git beynini bul gel. Areli mi diyorum ben? Yanındakine bak." Dedi bakışlarını benden alarak. "Bu gözler Arel'den başkasını görmüyor be." Dedim fısıldayarak. Gerçekten ben bu duruma nasıl gelmiştim. Sadece Arel'i önemsiyordu gözlerim.

Ah be Arel Duman bana neler yapıyorsun?
"Bir şey mi dedin?" Dedi hayır anlamında omuzu silkip. Beğendiği kıza baktım. Arel ile Egemen aynı basket takımındaydı. Kızda Arel'in yakın arkadaşlarındandı.

Arel'i büyük büyük dedesine kadar stalkladigimdan tabii ki onunda taniyordum. Umay Ar. Az çok konuşmamız vardı. Mavi gözlü, kumral, sevimli bir kızdı. Ama Egemen niye şimdi bu kıza dikkat kesilmişti? İkimiz de bakışlarımızı kıza dikmiştik. Birmiz hayran hayran diğerimiz ise görümce gözü ile kızı süzüyorduk. İki gerizekalı birbirimizi çok iyi tamamlıyorduk. Kız bakmış olduğumuzu hissetmiş olacaktıki -dik dik sana bakan birini hissetmemen garip zaten- bize bakmaya başladı. Gözlerimi yanlış anlamasın diye yavaşça çekerek Egemen'e çevirdim. Fakat o hala kıza hayran hayran bakıyordu. Elimi gözlerinin önünde sallayarak "Egemen yavrum neler oluyor?" Dedim gözlerimi kısıp, sinsice gülümseyerek.

"Yenge geliyor. Sanırım aşık oldum."

Uzun olcak diye kestim jsuxamxu. Nedense kendimi texting yok diye suçlu hissetim. Aslında uzun yazmak istiyorum ama sıkar diye pek bulaşmakta istemiyorum. Ne yapayım yardim edinn?? Diğer bölümü birazdan yazıp firlatırım inş.

Dönme dolap |Texting (Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin