53

18.8K 1K 204
                                    

Ekim, bir kolunu gövdesine sarmış. Parmaklarını da çenesinin altında birleştirmiş bir şekilde dikkatlice parkeleri inceliyordu. "Bu sanırım transa girdi." Dedi parmaklarına oje sürmeye çalıştığım Umay. Onaylarcasına kafamı salladım.

Bir kaç dakikadır aynı pozisyondaydı. Ne hareket  ediyordu ne de  bir şey diyordu. "Vursanıza şuna bir kendisine gelsin." Dedi Alinda keyifle yüzüne kağıt maskeyi koyarken.

Kamptan döneli bir kaç gün olmuştu. Üç, dört gün sonrada sınavlar başlıyordu. Kızlarla bizim evde sözde 'ders' çalışacaktık.

Annem bile rahat çalışalım diye arkadaşına gitmişti ama biz biraz amacın dışına çıkmıştık. Ders olayımız bakıma ve dedikoduya dönmüştü.

Ekim birden kendine gelip bize çemkirmeye başladı. "Ben sizde ki bu rahatlığı anlamıyorum!"
"Ne oluyor be?" Dedi Alinda şaşkınlıkla Ekim'e dönerek. Hiç birimiz aniden çemkirmesini beklemiyorduk.

"Biz burada kıçı başı dağıtmış otururken. Sevgililerimiz Halloween temalı bir ev partisin de gönül eğlendiriyor!" Dedi  bir hışımla telefonunu sehpanın üstünden alarak. "Abart biraz daha istersen." Dedi Alinda bayık bakışlarla Ekim'e bakarak. Bersu rahatlıkla "Benim bağlayan bir şey olmadığı için no sıkıntı." Dedi elinde ki mandalinayı soyarak.

Umay  birkaç saniye Bersu'ya bakıp,"Beni de ilgilendirmiyor." Dedi 
"Ben Arel'e güveniyorum." Dedim Umay'ın son parmağına ojeyi sürerek.

Ekim bizi süzüp, "Siz tam bir salaksınız." Telefonunda instagramda ki Egemen'in çektiği storyi açtı. "Arel, Egemen, Barkın ve sarı bir yetmiş doğal olmayan bir çıtır." Dedi gözümüze telefonu sokarak. "Bu kız sanki mesafe kurallarını aşmış?" Dedi Bersu

Alinda telefonu Ekim'in elinden bir hışımla çekti. "Biz bu partiye niye gitmemiştik?" Kaşları çatık bir şekilde telefona bakıyordu. "Sınavlar için?" Dedi Umay "Biz ne kadar da salakmışız." Diye onayladı Alinda Ekim'i.

"Abi arkadaşları da mı olmayacak çocukların?" Dedim umursamadan.
"Balın güzelim lütfen azıcık beynini kullan." Dedi Ekim telefonu gözümün önünde oynatarak. "Görüyor musun bak bu Arel. Yanında da  kızıl ve sarı  bir çıtır."
Gözlerimi devirdim. "Arkadaşıdır. Sizin aksinize ben  sevgilime güveniyorum." Dedim Bersu'nun mandalinasına dadanarak. "Bu kız beni çıldırtacak! Kalkın hazırlanın gidelim şu partiye."  Dedi Ekim odama doğru koşturarak.

🦕

"Benim sadece tek bir sorum var. Biz buraya niye ayı kostümü ile geldik?" Dedi Umay.  "Çünkü Cadılar Bayramı?" Dedi Ekim bizi itip evin merdivenlerinden çıkarak.

Evet millet melek, vampir, Joker, Harley falan olmuşken biz kocaman tüylü ayılar olmuştuk. En kötüsü de bu kostümün nefes alacak tek kısmı, ayının burun kısmıydı. Ve ayının burun kısmı oldukça dardı. Diğer kötü yanıysa iki dakika içinde donumuza kadar terlememiz. Kostümü çıkarıp en yakın yere kusmak istiyordum.

Kafamda ki düşünceleri dağıtıp, partini olduğu evi incelemeye başladım.

Parti Kocaman bir malikanede veriliyordu. Girişinde oldukça büyük bir merdiven, ardından aynı şekilde devasa bir kapı karşılıyordu bizi. İçeriyi  turuncu, mor, mavi, sarı, pembe ledler aydınlatıyordu. Derin bir sigara,  alkol kokusu hakimdi. Herkes kendinden geçmiş bir şekilde dans ediyordu. Bizde beş moron ayı kostümü ile etrafa yabani bakışlar atıyorduk. Gerçi kızların bakışlarını göremiyordum. En azından ben yabani bakışlar atıyordum.

"Bersu'nun  ayı kostümü niye Pembe?" Dedi Alinda.

Tek sorunumuz Bersu'nun ayı kostümünün neden pembe olduğu, olmadığı için hepimiz Alinda'yı es geçip etrafa dağılmıştık.

Dönme dolap |Texting (Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin