28

30.3K 1.6K 259
                                    

"Egemen dinler misin artık?" Dedim kolunu tutarak. Günün yarısında regl olan bir kız gibi burnumdan getirmişti. Artık sabrım kalmamıştı.

Basket antrenmanını bitmesine de on dakika vardı. Halen Arel ve Mert ortalarda yoktu. Alinda onlara haber vermişti.

"Bana güvenmiyorsun biliyorum. Artık best arkadaşım değilsin, seni şıllık." Dedi yüzüme yapay bir tiksintiyle bakarken, kolunu elimden kurtarıp sahaya doğru yürümeye başladı. "Anlatacaktım. Çok kez anlatmak istedim ama-" Yürümeyi bırakıp sözümü kesti "Ne zamandır seviyorsun?" Derin bir nefes alıp "iki senedir." Gözlerini kocaman açıp "Yuh yazıklar olsun seni yılan." Diyip yürümeye devam etti. Bu çocuk resmen sabrımı sınamak için doğmuş.
"Of Egemen beni delirtiyorsun!"
"Bana güvenmeyenlerle muhatap olmuyorum sori bitçız."
"Ne yaparsam affedersin?" Dedim tekrar kolunu tutarak. Kafasını bana çevirip biçız gülüşü yaptı. Şerefsiz. Kesin zaten bu tantananın sebebi bir şey istemesinden dolayıydı. "Ne istersem yapacaksın ve bana Egemen hazretleri diyeceksin."
"Ben senle niye arkadaş oldum ki?" Yapay bir kızgınlıkla "O zaman yoluna tısss."
"Tamam başımın belası."

"Çikolatalarını da bana vereceksin" Konuşmama izin vermeden yine tatlı sandığı gülümsemesiyle "Kusura bakma limonum bugün reglimin ilk gününde." Diyip koluma girdi ve beni sürüklemeye başladı. Bu çocuk cidden normal değildi.

Sonunda Basket antrenmanı bitmişti. Fakat Arel ve Mert halen yoktu.

"Azıcık insan olup şu malzemeleri taşımama yardım etseydiniz ne olurdu yani?" dedi Alinda içinde temizlik malzemesi olan iki kovayı sahanın ortasına atarak. Biz ise o esnada Egemen ile sahanın ortasında panda gibi yuvarlanıyorduk. Çok iyi arkadaşlarız biliyorum.

"Nerede kaldı bu Mertler? demesi ile Alinda

Mert'in anırmasını ve Arel'in yaratıcı küfürlerini duymamız eş zamanlı gerçekleşti. "Ben seni doğurtan ebeyi sikeyim Egemen." Manzarayı anlatmak gerekirse yerde acı çeken bir Arel ve üstünde mal mal sırıtan bir Egemen vardı.

Bence Egemen cidden Arel'e halleniyor ve bu beni korkutmuyor değil.

"Kalk lan üstümde puşt."
"Puşt falan ayıp oluyor ama. Minik, minnoş kalbimi kırıyorsun." "Ne deme mi istersiniz Egemen Bey? Biraz düşünür gibi yapıp "Gardenya'nın prensi diye bilirsin?" "Siktir git." diyip sonunda üstünden itti. "Neden gelmediniz antrenmana?" dedi Alindaşkım merak ettiğim soruyu sorarak. "Ekim salmadı?"dedi Arel üstünü silkerken. OKOM SOLMODU. Götümün kenarı, cidden bu kız ne zaman gidecek? Kesin okula da o istemedi diye gelmedi beyfendi. Onları takmıyormuş gibi yaparak malzemelere bakmaya başladım. Ama aklım da Ekim ve Arel'e mutlu senaryolar geçiyordu. Bu senaryolar gittikçe pisleşmeye başlayınca hemen bu düşüncelerden sıyrılmak için aklıma uçan maymunları getirmeye çalıştım. Ama maymunlar birden Arel ve Ekime dönüşmesi ile kovanın içindekilere tekrar bakmaya başladım.

"Ekimciğiniz niye gelemdi?" dedim kovadan bulduğum diş fırçasını incelerken. Mavi ve pembe renkteydi. "Başka arkadaşları ile buluşacakmış." dedi gözlerime bakarak. Kalbim aşırı hızlanmıştı bir bakışıyla ve hala bakıyordu. Umarım düşüp bayılmam. "Başka arkadaşları varsa niye onlarda kalmıyor sarı çiyan?" Bir dakika ben bunu dışımdan mı söyledim?  "Ne güzel bir fırça değil mi?" Dedim hemen konuyu değiştirerek. Beynimi seveyim ben. Dudağımı ısırıp Alindaya baktığımda gülmemek için kedini zor tutuğunu gördüm ardından Arel'e baktığımda da aynı gülüşü görmemle kafamı kovaya sokmak isteği ile dolup taştım. "Bence de güzel yer temizlenir bunla kanks." Dedi Egemen göz kırparak. En içten 'saol yaprağam' bakışımı attım. "Egemende her gün zaten dış fırçası ile yer siler dimi?" Dedim konuyu uzatarak. "Ayıpsın."
"Kesin sizi boş şeyler." Diyip eline bir vileda aldı Alinda . "Hasan Amca falan yok bence gidebiliriz-

"Nereye gidiyorsunuz Egemen Efendi?" Egemen'nin pişmiş muşmula gibi sırıtan suratı direkt asıldı ve hemen U dönüşü yaptı "Süpürgenin yanına tabiki başka nereye gidebilirim ki Hasan Amcacığım." Dedi annesinin en sevdiği vazoyu kıran çocuk gibi bakarak Hasan amcaya.

"Umarım bu işin sonunda Egemen hala hayatta olur." Diye fısıldadı Egemen'nin duymayacağı sandığı bir ses tonuyla Arel . Ama bu kişi Egemen olunca duymaması zaten imkansızdı. Çocukta süper kahraman duyuları var resmen. "Kalbimi çok kırıyorsun ama-"
"Yeter az laf çok iş. Pırıl pırıl istiyorum burayı."  Diyip türbinlere oturdu Hasan Amca.

"İnce detay için miydi diş fırçaları?" Dedim elimde sallayarak. Ama takmadı.

"Sindire sindire yapalım diye." Dedi Arel sırıtarak. Ve sonra ben heycandan öldüm mutlu son.
•_•_•_•_•_•

"Ben öldüm, bensiz devam edin, beni düşünmenize asla gerek yok."  Dedi kendini yere atarak Alinda.  "Alinda kalk yerden!" Diye bağran Hasan Amcayı duyunca hırlar gibi bir ses çıkarıp kalktı yerden. "Ay hoşt" dedi sopayla Alinda'yı kışkışladı Egemen. "Böbreğin ile kalbinin yerini değiştirmemem için bir neden söyle Egemen!" Dedi dağlan topuzunu bininci defa toplayarak.

"Çok tatlıyım, mükemmelim, çok güzel göz-"

"Egemen!" Diye aynı anda cırlamıştık. Başladığımızda saat 16.30tu şuan abartmıyorum 18:45 ve hepimiz ölüydüm. Egemen dışında o hala enerjik.

"Haşin kızları sevdiğimi söylemiş miydim?" Dedi Mert az önceki Alinda'nın tavrına gönderme yaparak. Bazılarımızda da bu kadar iş beyin fonksiyonlarının işlevini yetirmesine neden olmuştu. Örnek Mert.
"Şu siktiğim işi bitince bir şeyler içelim mi?" Dedi Mert ardından "Sadece Alinda değil. Balın ve Arel de dahil." Dedi sırıtarak
Egemen hemen telaşla atladı "Orda dur bakalım."
"Demek yavrularımala bir şey içmek istiyorsunuz?" Egemen onlara söz hakkı vermeden konuşmaya başladı

"Eviniz var mı? Arabanız var mı? Yazlık, kışlık ev var mı?" Dedi Egemen tek kaşını kaldırarak.

Arel sıkıntı ile nefesini verip "Var Egemen var." Dedi
"Peki babalarınızın paraları var mı?"
Bu sefer aynı bıkınlıkla "Egemen-"
"Var mı? Yok mu?" Diye çıkıştı.
"Evet. Dedi Arel
"Onları boş verin beni alın!" Dedi ve Egemen bizi itip Arel ve Mert'in koluna girip onları çekiştirmeye başladı. Alinda ve ben ise şaşkınlıkla olanları izliyorduk.

 Alinda ve ben ise şaşkınlıkla olanları izliyorduk

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

3.455 beğeni
@Egemenatay: Kızlarıma bakıyorum @alindasönmez @balıntoral
-Bu gönderinin yorumları kapalı-

SELAMM BEN GELDİMM❤️❤️
Sonunda Wattpade girip bölüm yazdım. Güzel mi kötü bilmiyorum. Pek içime sinmedi fikirlerinizi belirtip votelerseniz çokk sevinirim.
EN EN ÖNEMLSİ 2k olduk. Hala inanamıyorum en son bıraktığımda 700lerdeydik ve şimdi 2k gerçekten çok teşekkürlerrr❤️❤️

Dönme dolap |Texting (Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin