32

28K 1.5K 106
                                    

10k oldukkk!! Çokk teşekkürler okuyan oy veren yorum atan herkese gerçeken çok çok teşekkürlerrr ❤️❤️

Egemen'le  duygusallığın dibini sıyırıp birbirimize sarılırken aniden spor odasına "Ebeni sikeyim." Diyen bir Arel girdi.

Şaşkınlıkla Egemenden ayırıldım. Saatlerdir ondan kaçmak için çabaladığım Arel tam karşımda Egemen'e 'sıçtın' bakışları atıyordu. "Ne oluyor Arelciğim, yavrucuğun." Diye yalakalığa başladı boka bastığını anlayan Egemen.

"Balın istersen sen çık. Burada gözlerini götüne sokmam gereken bir Egemen var." Egemen' e bakıp 'hakkını helal et' bakışı attım.
Hemen spor salonundan çıkarken "Beni buarda bırakma pis yılann!" Diye arkamdan Egemen'in ciyaklamalarını duyuyordum. Tabii ki çıkıp, çaktırmadan onları izleyecektim.

Arel büyük ihtimal instagramda ki ifşasını yeni görmüştü. Kafamı cam kapıdan  biraz sokup kaçan bir Egemen arkasından küfürler yağdıran bir Arel'i izlemeye başladım. O sıra da arkamdan birinin omuza dokunması ile yerimden sıçardım. Yeter artık be sinsi sinsi gelmeyin. Arkamı döndüğüm de bana şaşkınca bakan Umay'ı görünce sinsice gülümsedim."Umaycığım Egemen'nin Süpermen'i olmak ister misin?"

🦦🦦🦦

Bir tarafım da Arel diğer tarafım da Egemen ve karşımda kaşına buz tutan ve Egemen'e  son derece sinirle bakan bir Umay vardı.

Bu nasıl bir seksenler partisi ?Bizim şuan dans ediyor olmamız lazımdıı!! "Siz çok yaramaz olmaya başladınız." Dedim çocuğunu azarlayan anne gibi Arel ve Egemen'nin kafasına vurarak.

Arel'inkine gıcıklık olsun diye biraz daha sert vurmuş olabilirim. Yaşasın şerefsizlik.

"Sana niye uydum ki ben?" Dedi Umay bana bakarak. " Egemen'nin koca kafası ile üstüne uçacağını tahmin edemedim." Dedim ineliyici bir tonda. Egemen "Benim kafam bir kere gayet küçük." Dedi kafasını tutarak. Arel'e sinirle bakarak fotoğrafını silmişti. "Benim fotoğrafı da sil hazır şey ediyorken." Dedim kendimi araya sokarak. "Gören gördü ki." Dedi pis pis sırıtarak. "Söyle şu oynak arkadaşına sıçmayım ağzına." Dedi Umay'ın yanına oturarak Arel.

Olay nasıl bu hale geldi pek bende anlamadım. En son Umay'ı Superman geldi diye içeri atmıştım. Umay'ı gören Egemen, "Gelecekti karım!" Diyerek üstüne depar atıp birden zavallı kıza kafa atmıştı farkında olmadan.

En son yerde yuvarlanıyorlardı.
"Acıyor mu?" Dedi Egemen kafasına buz tutan Umay'a üzgünce bakarak. Kıymamm ya. Ben Umay'ı görünce sevinir diye sokmuştum onu içeri. Hem de belki Arel'den kurtarır diye. Ama bu kadar heyecanlanıp kafa atacağını  tahmin edememiştim.
"Kafama bowling topu yemiş gibi hissediyorum Egemen." Dedi Umay, Egemen'e kızgınca bakıyordu. Ben de  Arel'e bakıyordum biraz fazla dalmışım olacaktım ki  göz göze geldik. Kaşlarını çatıp gözlerini Umay çevirdi.

Buzu çekip morarmış mı diye baktı ve hafif bir morarma vardı. "Egemen kıza nasıl kafa atıysan, kızın beyni çalkalanmış helal olsun." Dedim Egemen'in omuzuna vurarak.  Umay bana pis bir bakış atmıştı.
"Kanka sana da kafa atayım mı? Beynin var mı yok mu kontrol edelim." Dedi Egemen'e tam bir şey diyecekken Arel lafa atladı.

"Olsa kullanırdı."  Arel'in neresinden çıkardığını bilmediğim kremle Umay'ın kafasına sürecekken kremi elinden alıp Egemen'e kaş göz yaparak verdim.

Bence kimse anlamadı.

"Bence sen beyin ne demek bilmiyorsun. Bilsen beynimi kullandığımı anlardın." Dedim Arel'e karşılık vererek. 

Arel kaşlarını çatıp "İnan balık bile senden daha akıllıdır." dedi 

 Bu sefer benim kaşlarım çatılmıştı. Tam ağzımı açıp bir şey diyecekken "İlkokul düzeyin de olan atışmanız bitti mi?" Dedi Umay. "Beni sinir ediyorsun." Dedim gerçekten fazlası ile bugün kafasını koparmak istemiştim. "Sende beni canım." Dedi O sıra da "Egemen!" Diye ince bir cırlama duyduk. Umay gözünü tutuyordu ve yine burnundan soluyordu. "Yine ne yaptın be Egemen?" dedim ve kremi elinden alarak.

Salak kremi süreceğim diye parmağını kızın gözüne sokmuştu. "Bari krem sürmeyi becer." Dedi Arel pis pis gülerek. "Tek iyi olduğun şey her iddiasına varım krem sürmektir." Dedim Arel'e yandan bakarak
"Diyorsun?" Dedi hiç bozuntuya vermeden devam ettim. "Diyorum."
Piçimsi bir gülümseme yapıp "Basket maçı kazanan ödülü belirler." Demesi kafamdan kaynar  sular döküldü. Sıçtık Cafer bez. "Ama haksızlık-" dememe izin vermeden. "Şimdiden ağlayacaksan oynamayalım." Dedi. İçimde ki yerinde durmayan salak Balın. "Tamam." Demesi ile sıçtığımın imzasını atmış oldum.  Egemen "Kanka o potaya senin boyun yetişecekte mi kabul ettin?" Demesiyle  dirseğimi midesine geçirdim.

"Ya yine başladınız zaten gözüm acıyor Arel git bir buz daha getir." Dedi Umay konuyu dağıtarak.
"Gözüne vurmadım. Parmakladım sadece gerek yok buza." Dedi Egemen "Saol ya." Dedi imalı bir şekilde Umay .Bir Egemen'e bir Umay'a bakarken aklıma gelen planla sinsice sırıtmaya başladım. Egemen ve Umay'a acil şip adı.

 Egemen ve Umay'a acil şip adı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

2.238 Like 349 yorum
@Umayy.arr: 😛

@Arelduman: 💓💓🐑
@Egemenatay: Umay üzümlü kekimm
@Balıntoral: Çok güzel karsınız
@Egemenatay(@Balıtorel): 🐶
@Mertdinmez: Canım ❤️

299+Bu kız aşırı tatlıı
302+Yollarına dondurma koyayım gel benim ol
317+ Arel ile mi sevgililer?
321+Amcalar kızın yorumlarını salın

Bölüm hakkında ki yorumlarınızı alalım. Bu arada Umay'ı hatırlamadıysanız 9 ve 23 bölüm de var. Bir ara Barkın vardı ona noldu derseniz bir yada iki bölüm sonra geri geliyorrr.

Dönme dolap |Texting (Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin