30

29.6K 1.6K 142
                                    

Malinda: Hala haykırıyorum ÖAŞDEPXŞSÇ

Siz: Gülme valla şişlerim seni!

Malinda: BALIN İDOLÜMSÜN SLDJSMFDL

Siz: Alinda bir kaç dakika sonra yanıma geleceksin valla kafa göz dalarım sana.

Malinda: Az kalsın tahtalı köyü boyluyordun.

MALUMDA: Hemde Arel yüzünden ZLEILWDIA

Malinda: Gözümden yaş geldi.

Malinda: Neyse ciddi olalım.

Malinda: sen hazırla kostümleri ben birazdan gelirim.

-Görüldü-

Bu kızın ruh değişimine hayranım. Arel "Korkarsan sarıl hiç sorun değil." Diyip kolunu omuzu attıktan sonra boğazımda mısır kalmıştı ve iki üç dakika öksürük krizine girmiştim.

Bu süre zarfında Alinda gülmekten yerlerde sürünmeye başlamıştı, vefasız arkadaş. Egemenden bahsetmiyorum bile. O zaten altına yapmıştı gülmekten. Bunlar haykırırken, ben delicesine öksürürken bütün sinema filmi bırakıp bizi izlemeye başlamıştı.

Su içip bir şekilde ölmemeyi başarmıştım. Halen hayattasın Balın...  Zaten hemen kendime gelince sinema salonunu terk etmiştim. Ve  Arel'i gördüğüm zaman  hep yönümü değiştirmiştim. Bu rezillikten sonra yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum? Okulda da bugün ondan hep kaçmıştım. Bu yüzden Yüz yüze gelememiştik. Ama şansıma bu akşam seksenler partisi var. Yaşasın.

Ne yazık ki Ekim'imi de  getirecekti. Ekim'in ona cilve yapmasında  bana fırsat kalmazdı büyük ihtimalle. Zaten niye kalsın ki? Bence bu akşamı Arel'den kaçmama gerek kalmadan atlatabilecektim.

—————

Yatağımda bir sağ bir sola dönerken kapının çalmasıyla yatağa daha yayılmaya başlamıştım. Büyüm ihtimal Malin da gelmişti ve bekleyebilirdi. Annem yoktu evde, ona kapıyı tek açabilecek insan bendim. Babam zaten hiç yoktu. Evde tek yaşıyor gibi bir şeydim. 

Öküz kapıyı aradı ardına çalıyordu. Sallana sallana gidip kapıyı açtım "Sen miydin?" Dedim burnumu kıvırıp ve suratına geri kapattım kapıyı . Bir saniye sonra geri açtım. Çünkü insaflı bir insanım. "Sorunluların var senin." Bence de sorunlarım var." Bana tam cevap verecekken telefonuma gelen bildirim sesiyle susmuştu. Egemenatay seni bir gönderide etiketledi. Bu çocuk yine ne boklar yiyordu? Bildirme  tıklamamla "Egemen sıçtım ağzına-" diye mırıldanırken cümlemi yarıda kesmiştim. Fotoğrafı kaşlarım çatık izlerken aniden  yüzüme kendi beğenmiş Balın gülüşüyle dudağım kıvrıldı.  -Bu gülüş nasıl bende bilmiyorum- Çokta kötü değildi fotoğraf  ya. Egemen de daha kötü hatta baya kötü fotoğraflarım vardı. Kesin göt korkusundan bunu atmıştı

.
"Aslında o kadar kötü çıkmamışım. "dedim fotoğrafı  Alinda'ya göstererek. Bu cümlede zorla bir  'evet' de baskısı vardı. Alindaşkım da bunu anlamıştı. "Bence de sümüklü." Dedi  "Burnumu kaşıyorum orda salak." Dedim fotoğrafa zoom yapıp gözüne sokarcasına göstererek. "Yalnız Arel Egemen'nin ağzına sıçmazsa bende Alinda değilim." Dedi Arel'in fotoğrafını göstererek. Yaa burada bile çok tatlıydı ss aldım. Alinda alışmıştı artık bu salak hallerime. "Bence de." Dedim "Sen niye bütün gün çocuktan kaçtın?" Dedi Alinda ve mutfak çekmecelerini kurcalamaya başladı. Evde yarı zamanlı yaşadığı için ailem çok yemek yoktu. Sadece benim aldığım aburcuburlar vardı. Bir çekmeceden cips bulmasıyla zaferle gülümsedi Alinda. Cips paketini açarak bana uzattı.

"Sence? Çocukla her konuşmamızda bir rezillik yapıyorum. Salak değilse omuzuma kolunu attı diye krize girdiğimi anlamıştır." Dedim ağzıma cipsi doldurarak. "Yuh Balın. Yine kurdun kafanda. Hem ben erkeklerin o kadar zeki olduğunu sanmıyorum."

"Ben anlardım" dedim Alinda'ya bakarak.
"Emin misin? Kesin anlardın(!) kaşlarımı çatıp mal mal suratına bakmaya başladım. Bence anlardım. Ben zekiyim.

"Bence sadece kuruntu yapıyorsun." Arel demişken ben gidip  bir anonimlik yapayım şu Arel'e.

"Kalk hadi oturmuş burada cips yiyoruz hazırlanmamız lazım." Offlayıp ayaklarımı yere sürerek odama çıktım. Alinda masaya getirdiği makyaj malzemelerini dizerken sinsice sırıtıp Alinda'yı izledim. "Mert enişteciğim ile nasıl gidiyor." Dedim kendimi yatağa atarak. "Ne eniştesi be?" Dedi çirkefleşerek. Hep Arel ve benden mi bahsedecektik? Azcıktı Alinda ile uğraşacaktım.

"Bas baya çocuk sana koşuyor Alinda." Omuz silkip "Bilmiyorum ya-"

Birden ciddileşti. Tabi konu hoşuna gitmedi değiştir, yemezler.

Üstüme doğru giyeceklerimi fırlatıp "Mert'i  falan boşver git giy şunu." Diye üste çıktı. "Alinda Mert'i seviyor." Diye bağırarak  tuvalete girdim en son arkamdan yastık atıp "ilk okul çocuğu musun? Biz onu birinci sınıfta söylüyorduk. Sen sanki biraz geç kalmışsın bunun için. " Diye bağırdı. Mert'i sevdiğini biliyordum. Fazla nazlı. Ama ne demişler fazla naz aşkı usandırır.

_____

Yarım saattir Alinda'nın makyajının bitmesini bekliyordum. "Alinda hadi be artık görende heykel tıraş yapıyorsun sanacak." Bana cevap vermeden suratıma popişini döndü suratıma. Terbiyesiz çocuk.

Yatmaktan sıkılıp en çok uğraşmaktan zevk aldığım insana yazmaya kara verdim.

|Arelindonu:| Geliyorsun dimi seksenler partisine?

|Arelduman:| Evet.

|Arelindonu|: Biçiz Ekim de geliyor dimi ?

|Arelduman:| Evet.

|Arelindonu:| Bu kız çok canımı sıkmaya başladı .s

|Arel duman:| Ben bu durumdan çok sıkılmaya başladım.

|Arelduman:| Tamam dedim. Kendini hazır hissettiğinde çık dedim.

|Arelduman:| Ne olursa olsun seni terslemem dedim ama benden bu kadar.

|Arelduman:| Seni bulacağım.

|Arelindonu:| Elinden geleni ardına koyma.

Telefona Kocaman gözlerle bakıyordum. Fazla mı gaza geldim?

"Alinda sanırım sıçtım."

Bölüm hakkındaki düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim❤️❤️

Dönme dolap |Texting (Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin