56

14.9K 842 133
                                    

Sonunda o beklenen sınav haftası gelmişti. İlk sınav açılışımız matematik ile başlıyordu. Arel ile dün azda olsa çalışmıştık ama son dakika işler ne kadar değişebilir bilmiyorum. 

Sınav girmeden önce sıcak bir şeyler almak için kantine gelmiştim.Tam kantinde ki sıraya girecekken kolumdan çekilmem ile bir kaç adım yalpalanmıştım.

Kolumu tutan kişiye baktım.
"Ekim?" Saçlarını düzeltip beni
kenara çekti ve hemen konuşmaya başladı,  "Barkın ile konuştuk dün." Derin bir nefes verip, "Birbirimize elveda dedik. Ne kadar böyle bir sonumuz olsada kısa sürede çok şey paylaşıp, güzel anılar biriktirdik. Saygılı bir şekilde bitirmeye karar verdik." 

"Nasıl hissediyorsun?"  Buruk bir gülümsemeyle bakıp, "Birazdan matematik sınava gireceğiz nasıl hissedebilirim?"  "Onu kast etmemiştim." Omuz silkip "Her sevgi, aşk bir gün biter Balın. Hayatın döngüsü bu. Neyse görüşürüz." Diyip cevap vermem izin vermeden hemen yanımdan ayrılmıştı. Ne kadar geçip gitmiş gibi yapsa da hala üzgündü ve bu çok normaldi.

Etrafa sahte gülücükler atmak yerine üzüntüsünü sonuna kadar yaşayıp sonra bir kenara bırakmalıydı.

Belimden tutulup çekilmem ve yandığımdan öpülmem eş zamanlı gerçekleşti. "Hazır mısın?" Arel'e gülümseyip, "Yirmi almaya mı? Hayır."dedim

Sıcak bir tebessümle bana bakıyordu."Çalıştık, o kadar kötü değilsin."

Alaycı bir bakış atıp, "Yalan söyleme Duman."
"Sana güveniyorum yaparsın." Omzuna vurdum. "Demesi kolay. Herkes senin gibi  matematik dahisi değil." Kolundan tutup kantin sırasına çektim ama Arel'i hala bana umutsuzca, umut vermeye çalışıyordu.

"Egemen bile yapıyor Bal."
"Kabul etmek istemesinizde Egemen'in matematiği iyi." Diyip elinde ki nescafeleri bize uzattı Umay.

"Ne kadar aptalmış gibi hareketler yapsada zeki." Diye Egemen'i savunmaya devam etti.
"Benim çocuğum aptal gibi hareketler yapmaz." Diye çıkışmamla
"Anonim hesabından bana abilere selam çatışmayı devam dinletti emin misin?" Arel'e bakıp gözlerimi devirdim. Hatırlatmak zorunda değildi. "Susar mısın o tahsilsiz bir andı."
"Bu arada Egemen nerede ?" Sorum Umay'ın dudaklarının aşağı düşmesine sebep olmuştu.

"Bersu'yu matematik çalıştırıyor." O sırada zil çalışmıştı. "Başarılar." Diyip hemen yanımızdan ayrıldı. "Sıçtım ben." Dedim ağlamaklı bir sesle.
🦕🦖🦕

Arel Duman: Nasıl geçti sınav?

Siz: Bok gibi

Siz: Senin sınavın nasıl geçti?

Arel Duman: Her zaman ki gibi

Siz: Mükemmel yani?

Arel Duman: Evet

Siz: Sen benim aşırı sinirimi bozmaya başladın

Arel Duman: İltifat olarak aldım bunu

Arel Duman: Dersiniz ne?

Siz: Beden

Arel Duman: Tahmin edeyim herkes koşarken sen çimenlerde yuvarlanıyorsun

Siz: Oha beni ne kadar iyi tanıyorsun

Arel Duman: Mükemmel bir sevgili olmak böyle bir şey naparsın

Siz: Sıçtın mütevaziliğin içine

Siz: Dersi dinle bu güzel sevgilin kaçar

"Napıyorsun?" Yanıma oturan Alinda'ya kafamı çevirip, "İnternetin derinliklerinde dolaşıyorum." çimene uzanıp, "Mine Hocada seni derinliklerde dolaştıracak birazdan." Ters bir bakış attım, bileğimde ki toka ile saçımı topuz yapıp, "Nefret ediyorum beden dersinden."  Dedim
"Kaçalım mı dersten?" Bu mükemmel soru karşısında gözlerimin ışıldadığına yemin edebilirim. "Hiç soramayacaksın sandım." Diyip yerden kalkıp hızlıca üstümü silktim ve yerden kalkması içine elimi Alinda'ya uzattım.

🦖🦕🦖

Beden dersimiz sonunda bitmişti. Alinda ile dışarda ki banklarda oturup Umay ve Bersu'yu izliyorduk. "Umay mı Bersu mu?" Sorduğum soru karşısında Alinda işaret parmağını çenesinin altına götürüp düşünmeye başladı. "Karakter olarak Umay ama Bersu güzel karı." Onayladım. "Şanslı köpek Egemen."  Arkadan omuzumuza kol atılması ile anında susmuştuk. "Burada dedikodum mu dönüyor?" Hızlıca kafamı yana sallayıp, "Ne münasebet." Diye çıkıştım. "Bende Bersu'yu yılan sanardım."
"Sanma öyle zaten." Dedi Alinda Egemen gözlerini devirdi. "Çokta değilmiş." Anında Gözlerim büyümüştü. Hızlıca Egemen'e döndüm. "Doğru mu duydum ben?"
"Bende aynı şeyi duydum."  Dedi Alinda beni onaylayarak. "Sen hiç konuşma sarı. Ekim ile best friend oldun." Dedi tırnak içinde söyleyerek best friendi.

  "O zaman Umay sadece beğenmeymiş?" Diye yokladı Altan Egemen'i Alinda.  "Umay-" diyip konuşmayı kesti. "Bu konulara girmesek." "Ama girmemiz gerek." Dedi Alinda

"O zaman kaçırıyorum."Diyip topuklamıştı.

2

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

2.355like 340
@Alindasönmez: Güzele bakmak sevapmış (:

@Mertdönmez: Elbise çirkinmiş
@Alindasönmez: @Mertdönmez 🤍
@Barkınkayalı:❤️
@Egemenatay: Ne kadarda bizi düşünen bir kız ,)
@Balıntoral: Fotoğrafı çeken kişi baya yetenekli biri gibi...
@Egemnatay: @Balıntoral geldi yine
@Balıntoral: @Egemenatay sana mı geldik yamuk?
@Alindasönmez: @Balıntoral
@Egemenatay benim kaliteli profilimden derhal çıkın

Bölüme hiç ısınamadı.  Pek yazasımda gelmiyor ne olacak hiç bilmiyorum.

Biliyorum sizi yine beklettim ama zorlayarak yazdığımda ortaya bu çıkıyor ./
Neyse ÖPÜLDÜNÜZ❤️

Dönme dolap |Texting (Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin