40

26.1K 1.4K 214
                                    

Bakışlarımı dans eden kızlardan alıp bar kısmından içecek alan Alinda'ya çevirip kafasını ezdiğimi hayal ettim. Oldukça zevk vermişti hayali. Keşke gerçekte de ezebilseydim.

Hayat neden bana istemediğim şeyleri, inatla bana tepisi ile sunuyordu? Bu tepsiyi taşıyan niye hep Alinda?

Tükürdüğümü yalatmıştı yine bana.  Ona dik dik baktığımı fark eden Alinda 'Ne bakıyorsun?"Der gibi bir hareket yaptı bar kısmına kalçasını dayayarak. "Şu an senden çok nefret ediyorum." Dedim yanına adımlayıp dudaklarımı bükerek. "Balın anlamıyorum, gerçekten. Sevdiğin çocuk tam karşında sana sırıtarak bakıyor ve sen huysuzluk yapıp ondan kaçıyorsun. Hemde boş yere." Dedi sakince kafasını bana çevirerek. Kıvılcım gibi yanaklarımı şişirip derin bir nefes verdim.

"Unutmaya çalışıyorum." Dedim bakışlarımı yere indirerek.
"Sevdiği birinin olması ondan vazgeçmen gerektiği anlamına gelmiyor?"
"Öyle değil işte Alinda. Ben artık dayanamıyorum. Onu uzaktan izlemeye dayanamıyorum en iyisi vazgeçmek." Dedim bakışlarımı Alinda'ya çevirerek. "Benim tanıdığım Balın vazgeçmezdi. Hemde karşısında ona böyle bir sırıtan bir Arel varken.  Biraz seninde çabalaman lazım. Bencil olma."
Buruk bir gülümsemeyle Alinda'ya bakıp ardından bakışlarımı Arel'e çevirdim. Arel'e bakınca istemsiz  bir gülümseme oluşmuştu suratımda. Arel'i seviyordum. Bu inkar edilemez bir gerçekti.

Kalbim her onu gördüğünde yerinden çıkacakmış gibi atıyor, gözlerine baktığımda hayat sanki duruyordu. İçimde ne zaman bu kadar büyüdü bilmiyorumdum. İlk zamanlar geçer sanıyordum. Başlarda sevgimin bir etkilenme ya da beğenme olduğunu düşünüyordum. Fakat günler geçtikçe büyüdü, ne kadar sevgimi bastırmaya çalışsam daha da arttı. Artık  gözlerim onun için doluyordu. Onun için göz yaşlarım akıyordu. Çok yakınımdaydı ama bir o kadar da uzağımdaydı. Bir kaç ay öncesinde beni umursamazken şu an nerdeyse ayrı günümüz geçmiyordu. En çokta canımı yakan şey bu kadar yakınken ellerini tutamıyordum, dokunamıyordum. Ama zaten sevgi bu değil miyidi?

Dokunamasan bile sevmek, ruhunu sevmek değil miydi? Yoksa ben mi kendimi bu sözlerle teselli ediyordum?
"Vazgeçme sevginden."dedi  gözlerimin içine bakarak. Ardından hemen ekledi.
"Şu an kaçarak daha çok belli ediyorsun bazı şeyleri." Dedi ve İçecekleri alıp masaya gitti. Aklım çok karışıktı. Kimi seviyordu ki? "Balın?" Dedi Barkın arkadan omuzuma dokunarak. Gülümseyerek ona dönüp sıkıca sarıldım. Sonunda gelmişti yanımıza. Onu o kadar çok özlemiştik ki. Sarılmaya bırakıp kulağımı çekti hafif. "Egemen bana bir şeyler çıtlattı." Dedi yarım ağız sırıtarak. Egemen'e güvenende hata. Mahalle karılarından farkı yok. "Ne anlatı o salak yine." "Hoş şeyler anlattı." Dedi  gülümseyerek. "Sadece kırıldığım nokta bana niye
söylemedin?" Dedi "O zamanlar kendime  bile daha yeni itiraf ediyordum." Dedim Omuzumdan tutup yine sarıldı. "Her zaman yanındayım civciv bunu unutma tamam mı?" Dedi sır verirmiş gibi kulağıma fısıldayarak.

"Senede seni çok kocaman sevdiğimi unutma tamam mı?" Dedim onu taklit ederek. Aniden iterek beni "Çokta özlememişim seni ya." Dedi yüzünü buruşturarak. "Arel bakıyor." Dedi muzipçe. "Aramız şu sıralar limoni." Dedim bakışlarımı yere indirerek. Aslında onun tarafından limoni değildi. O farkın da değildi. Ben sadece kendi kendime triplere giriyordum. "Pek hoş bakmıyor yalnız." Ardından ekledi. "Kıskanmış olabilir mi?" Dedi göz kırparak. "Şuan kudurduğuna eminim(!)"Dedim gözlerimi devirerek.

"Şu hafif sarının adı ne?" Dedi karşı tarafa bakarak. Kafamı baktığı yöne çevirdim ve bingo. "Ekim mi?" Dedim şaşırarak. "Güzelmiş." Dedi bakışlarını ondan alıp bana çevirerek.
"Şaka mı yapıyorsun? Şaka de lütfen." Dedim iğrenerek. "Hayır hoş kız." Zevkini silkeyim Barkın. "Aman allah yazdıysa bozsun." Dedim fısıldayarak ama duymuştu. Koluma hafif vurdu. "Sevmeme nedenini anlayabiliyorum civciv." Dedi pis pis sırıtarak.  Aniden normal sırıtan suratından muzip bir sırıtışa geçti. " "Balın senin ki geliyor." Benim ki? "Benim ki?" Demem ile arkadan "Selam."  Diye tanıdık bir ses geldi aniden elini omuzuma atıp beni kendine çekmişti. Arel? Benimki?

"Barkın'ı biz de özledik sarı. İzin verde yanımıza gelsin." Dedi kafasını bana çevirerek. Aynı anda bende onun tarafına kafamı çevirince nerdeyse burun buruna gelmiştik ve bu kalbim için hiç iyi değildi. "O zaman ben masaya gideyim. Hem Ekim'le tanışırım." Diyip göz kırpıp gitti.  Arel "Ekim'e kısmet çıktı." Dedi sırıtarak "Çıksın çıksın."  Dedim bezgince. Sevmiyordum o fışkıyı.
"Tatlı kız aslında niye sevmedin?" Dedi. "Elektriğimizi tutmadı." Dedim omuzu silkerek. "Başka bir nedeni yok yani?" Dedi muzipçe.
"Neden olsun?" Dedim
"Hiç." Diyip yanımdan ayrılıp masaya gitti.

________

"Yaa Mert." Dedi bir kahkaha patlatarak Bersu. Komik olan ne?
"Komik olan ne?" Dedi Alinda aklımdan geçen söyleyerek. Bersu cevap vermeden omuz silkti.

"Çok sıkıcısınız ya." Dedi Egemen Umay'ın omuzuna kolunu atarak. Umay da hemen eline vurup kolunu omuzundan itti. "Ama böcüğüm neden böyle yapıyorsun." Dedi dudağını büzerek.
"Böcüğüm mü?" Dedi Umay tiksinerek. "Ben kalbimi sana kır diye mi verdim?"  "Çöpe attım ben kalbini." Dedi kokteylisinden bir yudum alarak. "Sesi duydun mu?" Dedi Egemen.
"Ne sesi?"
"Kalbim çatpatküt şu an. Kırılma sesini Duydun mu?"
"Of Egemen."
"Egemen'i hiç özlememişim." Dedi Barkın suratını buruşturarak.
"Bende sana bayılmıyorum fasülye sırığı seni." Dedi Altta kalmayan Egemen. "Arel dans edelim mi?" Dedi Ekim, Arel'e dönerek. Arel olumsuz anlamda kafasını salladı. Ardından bana bakıp, "Dans edelim mi Balın?" Dedi yüzünden eksik olmayan sırıtmasıyla. Arel az önce ne dedi?  Alinda'nın alttan ayağıma vurması ile dünyaya geri dönüp, "Ben dans etmeyi sevmiyorum." Dedim omuz silkerek popomdan gelen titreşimle, kotumun arka cebinde duran telefonumu alıp ekrana baktım.

Malinda: Balın sen nerenin salağısın?

Gözlerimi kısıp Alinda'ya baktım.
"Ekim dans etmek ister misin?" Dedi Barkın. Dikkatimi telefonumdan ve Alinda'dan  alıp Barkın'a göz kırptım.  "Uyar bana." Diyip yanımızdan ayrıldılar. "Edersin bence." Dedi Arel kalkıp yanıma gelerek. "Bu müzikte mi ediceğiz?" Dedim gözlerimi devirerek. Arkada Toca Toca çalıyordu.
"Evet?"
"Havamda değilim." Dedim ona bakmadan.  Eğer gerçekten onu unutmak istiyorsam uzak kalacaktım.

Onu habersizce sevdim habersizce de gidecektim.

Onu habersizce sevdim habersizce de gidecektim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

3.244like 456yorum
@Barkınkayalı: Bol özlemli
@balıntoral:  Çok hızlı büyüyorlar .(
@Alindasönmez: Anasının oğluşu
@Egemenatay: Güzle çekmişim bu kadar mükemmel olmak zorunda mıyım?
@Ekimsonlu: İyimiş

344+Ekim hızın 500
456+ Benim niye bundanım yok?

Bölüm aslında daha önceden hazırdı ama pek atmak istemedim. Şu an ne olcaksa olsun.

Bu arada Barkın oğluşum tekrar geri geldii.

ÖPÜLDÜNÜZ <3

Dönme dolap |Texting (Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin