35

28.4K 1.5K 174
                                    

"Size gerçekten inanmıyorum!"dedi Umay kaşlarına çatarak. Dördümüz de bankta oturuyorduk ve Egemen, Umay velimiz gibi başımızda dikiliyordu.Bir de Arel kafasına buz tutuyordu.

Bakışlarıma suçlulukla Arel'e çevirip dudağımı ısırdım. "Bende bize inanamıyorum!" dedi Arel gözlerine bana çevirerek. Gözlerimi ondan kaçırıp "Bende Alinada ve Mert'e inanamıyorum.Mükemmel planımı mahvettiniz!" Mert gözlerini devirmekle yetindi. "Teşekkür edeceğin yerde nankörlük yapma sarı." dedi tek benim duyabileceğim bir ses tonuyla. Kolunu çimdikledim. Kızgın bakışlarını bana çevirdiğinde ise omuzu silktim.

"Egemen sende sırıtıp durma. Sinirimi bugün fazlasıyla bozdun." dedi Umay Egemen'e kızgın bakışlar atarak. "Ama Umay'ım-" Umay'ın ters bakışlarına maruz kalınca başını öne  eğip dudaklarını büzdü.

Bu Egemen de hemen hanımcı oldu.  "Arel bu hale nasıl geldi?" Dedi Alinda konuyu değiştirerek. "Balın kafama bir şeyler atmayı çok seviyor." Bunlar hep sevgiden. Fazla sevgi zarar.

______

"Yaparsın koçum aynı eğittiğim gibi." Dedi Egemen beni kollarımdan sarsarak.
"Köpek miyim Egemen ben? Eğittiğim ne aptal?" Dedim ellerini iterek. "Bitti mi işe yaramayacak olan motivasyon konuşmanız?" Dedi Arel yarım ağız sırıtarak. Birde gülüyordu. Zaten az sonra rezil olacaktım. Gülerek beni daha da strese sokuyordu.

"Son güler iyi güler Arelciğim." Dedim tek gözümü kırparak. "Kanka çok çıkışma bence. Birazdan göt olacaksın çünkü." Dedi Alinda da gülerek.

"Şom ağzını kapar mısın?" Deyip potanın dibinde duran Arel'in yanına gittim. Öğlen arasındaydık ve ben birazdan çok pis kaybedecektim. "Kazanana ne olacak?" Dedi topu sektirerek. Bak şu hareketlere görende Michael Jordan sanır.

"Elinin körü olacak." Diye fısıldadım "Ne dedin sarı duyamadım. Malum boyun kısa yukarı fazla ses gelmiyor." Dedi boyuma laf soktuğunu sanıp otuz iki diş sırıtarak. Hangisine kızayım? Boyuma laf edişine mi? Yeni bir lakabımın olmasına mı?

"Arel o topu kafanda paralarım." "Başlayacak mısınız artık?" Dedi Mert homurdanarak. "Ben sizi uyarıyorum. Beni hakem yapmadığınıza çok pişman olacaksınız!" Diye çemkirdi Egemen.

Çok yalvarmıştı hakem olmak için ama Arel izin vermemişti.

"Egemen bitti mi?" Dedi Arel bıkkınlıkla. Dağılan topuzumu toplayıp. "Başlayalım o zaman?" Dedim gülerek.

"Arel sen çok pis bir hilecisin. Bunun başka açıklaması olamaz." Egemen yanıma gelip suyumu uzattı. Suyumdan büyük bir yudum içip geri verdim Egemen'e. Durum 15-2'ydi ve ben çok pis yeniliyordum.

"Balın az önce de potayı suçluyordun çok yüksekte olduğunu iddia ederek. " Dedi Arel de bıkkınlıkla.

Ama öyle. Keskinlikle sıkıntı potada ben de değil.

"Bu niye Survivor Mert'e bağladı?" Dedi Egemen.
"Ne alaka? Haklıyım bir kere ben."
"Kesinlikle çakma Mert'sin." Egemen'e bakıp gözlerimi devirdim. "O zaman Mert'te benim gibi hep haklı."

"Egemen tamam de geç. Konuşup konuşup susuyor." Demesi ile Arel elimde ki içinde azıcık su kalan şişeyi kafasına doğru attım. Arel sinirle kafasını tutarken. "Balın sen mazoşist misin?" dedi "Aşkilatom yalnız ona mazoşist değil, sadist denir." dedi arayan giren reklam gibi Egemen.

"Egemen sus yoksa belanı sikerim." diye çıkıştı Arel.

"Sende beni sikmeye ne meraklısın."

Arel, Egemen'in dediğini umursamadan bana bakarak, "Cezve ile aynı yere attın." Demesi ile üzüldüm. Ne yapayım çok hoşuma gidiyor kafasını yarmak. Sanırım sadistim(!) "Çok mu acıdı?" Dedim dudağımı bükerek. "Öpersen geçer." Dedi muzip bir sırıtışla. Kurduğu cümle ağzımın açık kalmasına sebep olmuştu. "Kız ağzını kapa sinek girecek." Dedi Egemen gülerek. Bakışlarımı Egemen'e çevirdiğimde Umay yine kolunu çimdiklemişti.

"Umay biliyorum sende beni çok seviyorsun. Ama ulu orta yerde olmaz." Dedi Umay'a muzipçe bakarak. Umay ise 'ne diyor bu değişik?' Bakışı atıyordu.

"Ya bu çocuk niye böyle? Allahım ben neden bütün manyakları çekiyorum." Dedi  ağlamaklı bir ses tonuyla Umay. Egemen'in kaşları çatılmıştı. "Hayatında benden başka manyak mı var?"

"Hayır seni geçebileni daha rastlamadım." Egemen'in suratında şapşal bir gülümseme yayıldı. Çok şip annecim.

"Molanız bitti." Dedi Mert araya girerek. "Arel?" "Hı?" Diye garip bir ses çıkardı.
"Top bozuk."

___________

Durum 40-4, iki sayı almıştım ve ölecektim yorgunluktan.

Hem Arel bana ne yaptırabilirdi ki? En fazla su getir, götür yapardım.

Çok zeki değildi. Aklına çok sinsi şeyler gelmezdi. "Balın kaybettin." Dedi Arel karşıma dikilerek. "Ne? Hangi ara? " "Mal mal burada dikilip bana bakarken ben topu attım ve süre doldu." demesi ile hemen çıkıştımm. "Haksızlık, duymadım ben." O sıra çok önemli bir şeyler düşünüyordum.

"Balın kaybettin." "Duyamadım." Biz bir süre 'Kaybettin, hayır duymadım' diye tartışırken, "Tamam yeter baştan alın." dedi Mert isyan bayrağı çekerek. "Ne fark edecek ki?" dedi Arel pis sırıtışı ile.

"Bok ye Arel."

2

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

2.244beğeni 243 yorum
@Alindasönmez: Diğer adım yanak 🧸
@Mertdönmez: Yanaklarını mıncırayım 🧸
@Balıntoral: @Mertdönmez sen ne ayak?
@Egemenatay: @Mertdönmez ben döner
Yorumlar sınırlandırılmıştır
-Egemenatay kişisini engellediniz-

Oyy ve yorum atmayı unutmayın❤️❤️ Öpüldünüzz 🦦😍

Dönme dolap |Texting (Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin