Kat Morgan Cinayeti

1.4K 81 24
                                    

-Nico-

   Aslında Nico'nun cumartesi sabahları magazin programı izlemekten yapacak daha önemli işleri olmalıydı ama şu anda bir eklemini bile kımıldatacak gücü kendinde bulamıyordu. Gözleri sadece ekrana kilitlenmişti, gelip geçen görüntülere bakıyordu. Nico her kanalda o ikisini görmekten bıkmıştı artık.

''Ünlü Victoria's Secret mankeni Skylar Green geçen akşam Rehatless Plaza'nın açılışındaydı'' dedi programı sunan kadın spiker.

   Nico kanalı değiştirdi. Burada da başka bir spiker konuşuyordu, ''Chicago Bulls, ligin final maçına yarın akşam çıkıyor! Takımın gözde oyuncusu Travis Stoll bizi bu konuda bilgilendirdi''

   Nico tekrar kumandanın bir düğmesine bastı. Neden bütün kanallar cumartesi günü magazin veriyordu ki? Bu açtığı kanalda da pek farklı değildi zaten. Skylar ve Travis'in düğününden kesitler gösteryordu. Nico onların mutlu olması adına seviniyordu ama şu anda düşünecek daha önemli şeyler vardı. Mesela Miranda...

   Ve o sırada magazin programı sunan kadın spiker tekrar konuştu, ''Ve son olarak da Leanna Jones ekranlarımıza geliyor. Başarılı Jones, Miller cinayetindeki bütün kanıtları çürüterek Mariah Rames'i müebbet hapis cezasından kurtardı. Mariah, şu anda bir model olarak kariyerine devam ediyor'' dedi kadın ve ekrana Skylar ile Mariah denen kadının bir podyumda yürüdükleri bir görüntü geldi. Ardından görüntü değişti ve ekrana Skylar, Leanna ve Mariah'ın gülümseyen bir pozu yansıdı. Adliye'nin çıkışında, merdiven basamaklarında çekilmiş bir fotoğraftı.

    Nico birden heyecanla doğruldu. Bunu nasıl daha önce düşünememişti ki! Bunun için kendine kızabilirdi ama o sırada hızla telefonuna uzanmakla meşguldü. Telefondan bir numara tuşladı ve karşısındaki uykulu sese aldırmadan konuştu,

''Bir saat sonra bizim eve gelebilir misin? Çok önemi!''

_______________________________

''Bu basına yansırsa ne olacağını biliyorsun değil mi? Bu çok tehlikeli Nico'' dedi kız sıkıntıyla parmaklarını oynatırken.

''Tamam ama bunu yapmak zorundayız Leanna. Başka türlü onu nasıl oradan kurtarabiliriz!'' dedi Nico sinirle.

''Bilemiyorum, bu resmen... Suç!'' dedi Leanna kararsız bir sesle.

''Lütfen, bana yardım et Leanna. Henüz bir ay oldu ve ben şimdiden kriz geçirmenin eşiğine geldim. Bunula birlikte nasıl beş yıl dayanmamı bekliyorsun? Lütfen, Miranda'yı hapisten kurtarmama yardım et...''

''Nico, anlamıyorsun...''

''Leanna, o senin için yapardı!'' dedi Nico öfkeyle.

''Bilmiyorum'' dedi Leanna cılız bir sesle.

''Ya onlara ne diyeceğim? Anneniz eski bir bez bebeği çalmaya çalışırken işlemediği bir cinayetle suçlandı ve hapse atıldı diyemem herhalde! Tanrılarım, anlamalısınız!'' dedi Nico koltukta uyuyan iki küçük çocuğu göstererek.

''Haklı'' dedi Skylar. ''Leanna, Miranda bizim için yapardı''

''Ama nasıl yapacağız? Mahkemede, size yardım edebilirim ama ilk duruşma beş yıl sonra diyorsun Nico'' dedi Leanna.

''Evet, ve ben beş yıl dayanamam, anladınız mı? Miranda'yı oradan kurtarmamız gerek, hemen!'' dedi Nico ve sinirle yumruğunu yemek masasına geçirdi.

   Aslında çocukların bu gürültüde uyanması gerekirdi ama kıllarını bile kıpırdatmadılar. Ya da gizlice onları dinliyor olabilirlerdi. Skylar içini çekti. Leanna hala stresli görünüyordu. Nico ise sinirliydi.

Hermes'in Kızı || Röportaj KitabıWhere stories live. Discover now