Melezler ve Ölümlü Lisesi (9)

1K 80 51
                                    

-Medya, Nico'nun çok güzel bir resmi =) -

-Miranda-

   Miranda, bu okulda tek sevdiği dersin Beden Eğitimi olduğunu soununda anlamıştı. Çünkü bu derste nefret ettiği herkese top - veya eline ne gelirse - fırlatabiliyordu ve kimse bunu kasıtlı yaptığını fark etmiyordu. Nico da dersten sonra canını sıkan herkesi potaya asmaya bayılıyordu. Beden Eğitimi ikisinin de favori dersiydi artık. Çarşamba sabahı ilk iki dersdi, ve Miranda ilk on dakikada Peleina'nın kafasına üç kez basketbol topu fırlatmıştı bile. 

   Miranda tam dördüncü topu South'a atmaya nişan alıyordu ki keskin bir düdük sesi kulaklarını yırttı. Koç Harold herkesin tek bir sıra olmasını ve birer adımlık mesafe bırakarak düz bir çizgi oluşturmasını emretmişti. Miranda yanaklarını havayla şişirdi ve elindeki topu yere bıraktı. Sonra diğerleri ile birlikte sallanarak sıra olmaya gitti.

''Şimdi...'' diye başladı Koç. ''Oynamak istemeyenler ve spordan anlamayanlar dışarı!'' diye kükredi.

''Spordan anlamayan mı?'' diye sordu Leo çekinerek.

''Mesela, voleybol topuyla basket potasına atış yapıp ''GOOOL!'' diye sevinen kişiler, kesinlikle spordan anlamıyor'' dedi Nico ters ters Leanna'ya bakıp.

   Leanna elindeki voleybol topunu ayaklarının ucuna bıraktı. Miranda onun utandığını düşündü, ama bu kız cidden bunu yapmıştı yani.

''İyi ya tamam! Gider İtalyanca sınavına çalışırım bende!'' diye söylendi Leanna ve sinirle spor salonunun kapısına doğru gitti.

''Geri kalan kurban-... şey yani çok değerli öğrenciler! Haydi, hemen iki takıma ayrılın ve maç yapmaya başlayın!'' dedi Koç ve sandalyesine oturup gazetenin spor ekini açtı.

''Şimdi...'' dedi Dick ukala bir tavırla.

  Nico'nun karşısında durdu ve pis pis sırıttı. ''Takım kaptanı olacağım. Diğer takımı da sen kuracaksın. Yarışacağız, di Angelo. Ve kazanan....'' dedi Dick. Bir an duraksayıp Miranda'yı süzdü.

''Onu alsın?''

Hermes'in Kızı || Röportaj KitabıWhere stories live. Discover now