Hermes'in Kartı

964 87 12
                                    

"Nico!" Bianca küçük kardeşine baktı, "Ne kadar güzel değil mi? Avukatımız bizim için otelde yer ayırtmış..." dedi ve dediği şeye kendi de pek inanmadığı için sustu. Onları buraya getiren 'avukatları'ysa kapıyı açtı. Nico disleksi nedeniyle yazıyı pek okuyamasa da, Lotus kısmını okumayı başarabilmişti.

"Abla, burada ne kadar kalacağız?" Ufacık parmaklarıyla tuttuğu EfsaneBüyüsü kartlarını cebine koymaya çalıştı.

  Ablası yeşil beresini düzeltti, "Şey, ben de bilmiyorum"

  Nico hafifçe ürpermişti, bu Lotus Oteli dışarıdan pek tekin gibi durmuyordu.

 Avukat kadın, aniden kapıdan içeri gireceklerken onları durdurdu. "Bekleyin, sakın buradan ayrılmayın" İçeri girdi ve görevliyle bir şeyler tartışmaya koyuldu.

   Nico ve Bianca, kadının dediğini yaparak oradan ayrılmadılar. Bianca elinde beresini bir ters döndürüyor, bir düzeltiyordu. Nico ise kartlarını düzenlemeye başladı.

Zeus, 600 saldırı puanı ve özel gücü şimşekler.

Apollon, 310 puan ve özel gücü sihirli lir.

Artemis, o da 310 puan ve özel gücü...

   Aniden düşünceleri, sıradaki kartın üzerinde bir kız resmi görüp kartları korkarak yere fırlatmasıyla kesildi. Hermes kartının üzerinde siyah uzun dalgalı saçlı, aynı Nico'nun siyah giyinen halinin kız şekli gibi küçük bir kızın ona gülümseyerek baktığını görmüştü -emindi.

"Ne oldu Nico?" Bianca bereyle oynamayı bırakıp endişeyle kardeşine sarıldı. Nico Hermes kartını titreyen minik parmaklarıyla gösterdi. Bianca kartı eline aldı.

"Bak, bir şey yok. Ne gördüysen hayal etmiş olabilirsin, geçti..." artık kartta kız değil, sadece Hırsızlık Tanrısı'nın bir resmi vardı.

   Nico tereddütle avukatları olan kadın tekrar geldiğinde Hermes kartını da öbür kartların arasına sıkıştırdı.

Hikayeyi Yazan: @helenabilmemne

Hermes'in Kızı || Röportaj KitabıWhere stories live. Discover now