12: Lopott csókok

6.5K 295 80
                                    

(A cím mindent elmond (; )

- Malfoy? Komolyan? - támadott le Ginny, amikor visszaértünk a szobánkba, és magunkra zártuk az ajtót. Hermione is ott vol velünk, bár ő nem igazán értette, hogy miről van szó. 

- Miért van róla szó? - kérdezett bele. 

- Angie Malfoy barátnője lett. - vágta rá Ginny - Illetve együtt töltötték az éjszakát, és reggel is szemeztek, valamint ingerelték egymást...

- Hogy mi van? - esett le Hermione álla. - Ez mégis mikor... és hogyan? Harry tud róla?

- Mégis hogy tudna? - nevettem fel - Szerintem ha tudná akkor már infarktust kapott volna, és rég a gyengélkedőn feküdne, vagy felkereste volna Dracot és mindketten ott feküdtek volna pár napig ahogyan kinézem belőlük...

- Oké, de akkor te... és ő...? - nézett rám kérdő tekintettel.

- Nem tudom - hajtottam le a fejem - Sokkal másabb velem. Nem egy lenéző seggfej, és még csak meg sem említette a vérkülönbséget. Gyengéd volt velem, és figyelmes - kezdtem el áradozni.

- Biztos ugyanarról beszélünk? - húzta fel a szemöldökét Ginny - Draco Malfoy. Az aranyvérű mardekáros, aki eddig csak a közelében sem tűrte azokat akik nem voltak olyanok, mint ő...

- Igen róla van szó - mosolyodtam el. - Velem egyáltalán nem ilyen. Figyelmes, elfogadó, érdeklődő, és aranyos is. Kedves, lehet vele beszélgetni, mint a legjobb barátoddal, de közben mégis más - beszéltem össze-vissza.

- Most vagy te zakkantál meg, vagy nem tudom mi történt Malfoyyal, mert ilyennek még soha senki nem mondta - ült le az ágyra Hermione. 

- Nem zakkantam meg - vágtam rá - Tényleg ilyen volt, és az egész éjszakát végigbeszélgettük - nyúltam végig az ágyon, visszagondolva az estére. 

- De gondolom nem csak beszélgettetek - pillantott rám Ginny, mire egy párnát hajítottam felé. - Szóval mást is csináltatok!

- Semmi rosszat, esküszöm! - pattantam fel rögtön - Csak... csak megcsókolt. - nyögtem ki.

- Egyszer? - nézett rám Hermione, mire megráztam a fejem. 

- Kettőnél többször? - Pillantott rám hitetlenül Ginny is. Bólintottam. 

- Hányszor? 

- Nem tudom, sokszor - feküdtem vissza az ágyra és egy párnába süllyesztettem a fejem. 

- Te jó édes Merlin! - kiáltott fel hirtelen Ginny - Ebből óriási nagy gond lesz.

- Miért? - néztem rá értetlenül. 

- Először is, ha Harry megtudja, kinyírja a barátodat. Másodszor téged is kinyír, hogy beszélgettél vele, mivel úgy gondolja, hogy Malfoy halálfaló lett, és hogy Katiet is ő átkozta meg... - járkált a szobában.

- Dehogy is! Draco nem halálfaló, hiszen még alig 16 éves! - vágtam közbe - Ráadásul semmit nem mondtam neki a Rendről, vagy ilyenekről. Teljesen másról volt szó...

- De Harry attól még azt hiszi, hogy halálfaló, és tudod mennyire makacs... - pillantott rám Hermione is. 

- Jó, lehet, hogy makacs, de én tudom, hogy Draco nem lett halálfaló, - húztam ki magam magabiztosan - És Harryt is meg tudom majd győzni. 

- Oké, elhiszem neked - bólintott vörös hajú barátnőm - De szerintem még ne most mondd el a bátyádnak. Épphogy kibékültetek, nem hiányzik, hogy megöljétek egymást, vagy hogy mindenki figyelme rátok irányuljon. 

Angela Potter - A lány méreggelOù les histoires vivent. Découvrez maintenant