Köszönetnyilvánítás

2.2K 90 24
                                    

Tudom, sokan nem szokták elolvasni az ilyen fejezeteket, és eddig nem is láttam értelmét annak, hogy ilyet írjak, de most úgy éreztem, hogy muszáj. Muszáj kiírnom magamból azt, ami bennem maradt, amit nem tudtam magában a könyvben leírni, amit nem engedtem ki magamból.

Először is, köszönöm mindenkinek aki olvasta a könyvem, aki szavazott, de legfőképpen annak, akik olyan sok commentet küldtek. Minden egyes comment amit kaptam megmelengette a szívemet, érezetetve, hogy nekem az is van...

Szóval pont egy hete fejeztem be ezt a történetet, és meg kell mondjam imádtam írni. Amikor nem volt wifi, vagy csak időm nem volt írni, akkor elvonási tünetetim jelentkeztek, és már a szereplőkkel álmodtam. Soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet, de végül hálás voltam érte. Mert ösztönzött.

Jelenleg ezen a profilomon 5 könyv van fent, abból kettő befejezett, kettőből csak alig pár rész van fent, de tervezem őket folytatni. Egy hónap múlva én már valahol a világ másik felén leszek, ott is fogom ünnepelni a szülinapomat, és tervezekek majd belőle egy könyvet. Csak nem ide. Hanem igazi könyvet, amit majd ha megfelelő lesz, akkor esetleg ki is adnak... Minden vágyam teljesülne, ha ez megtörténhetne.

November elsején lesz az első évfordulója annak, hogy elkezdtem írni. Egy év alatt eljutottam egy összecsapott, csak legyen már valamilyen könyvtől ide. Ide, hogy annak a könyvnek a köszönetnyilvánítását írom, ami eddig a legnagyobb nézettséget hozta. Ha valaki gépen ír, annak ajánlom megnézni, hogy milyen átlagos nézettséget ír a könyve, mert ezt csak gépen lehet megtenni... És akkor ott vannak még azok is, hogy milyen arányban olvassák a könyved...

Én magam Magyarországon, Budapest 3. kerületében lakom, sok országban jártam már, hála Angliai utaknak, valamint hetedikesként Romániában is voltam. Idén pedig cserediák programmal utazok a világ másik felére. És így ért meglepetésként, amikor a gépen látom a térképet, hogy milyen országokban olvassák a könyvem, és közöttük ott van Anglia, Németország, Románia, Ukrajna, Ausztria, Szlovénia, Dánia (ahova egyszer majd mindenképpen el akarok menni) és még az Amerikai Egyesült Államok is! Ez nagyon nagy valószínűséggel úgy néz ki, hogy vannak olyan magyarok, akik kint laknak, de attól még számomra megdöbbentő volt.

Úgyhogy, csak ennyit akartam. Köszönök mindent, hiszen 9 hét alatt értünk el egy olyan számot, ami minden alkalommal megdobogtatja a szívem amikor megnyitom az alkalmazást.

Valamint ezen a profilon van fennt:

- Demons ( legelső könyvem ezen a profilon, nagyon közel áll hozzám )

- Egy utolsó pillanat ( Demons folytatása, ritkábban vannak frissétések, eltávolodott tőlem a sztori)

- Dánia királynője ( Imádom írni, egy francia árvalányról szól, aki a 19. század első felében a Dán királyi udvarba kerül, nagyon ajánlom, iszonyatosan szeretem írni, és egy csomó ötletem van hozzá)

- Örök távolság ( legújabb könyv a profilon, Tamara a legkevésbé sem átlagos lány, így utazik Los Angelesbe, ahol megismerkedik egy halom rendkívüli emberrel. Romantikus történet, mert az is kell, nem csak fanfic, és ez teljesen a saját fejem szüleménye.)

A másik profilon a H.S. ff The last word you said to me címmel van fent, és több hete tervezem a fejemben.

Nem garantálom, hogy olyan nagyon gyakran lesznek frissétések mostanában a könyvekből, mivel igyekszem arra koncentrálni ami most a legfőbb célként lebegni a szemem előtt. Márpedig egy igazi könyvet írni, és már tudom is az egészet, megvan minden egyes részlet, csak le kell írnom. Úgy terveztem, hogy amikor ezt a könyvet befejezem, akkor kezdem el, de még nem sokra haladtam vele...

Amit sokat említettem, hogy fontos dátum a számomra, az Október 16. -a, ami életem első igazi crush-ának (fogalmam sincs, hogy hogyan kell írni) születésnapja. Szinte minden könyvembe beleszövöm, nem foglalkozva azzal a ténnyel, hogy a jó büdös életben nem fogok összejönni vele... Ez van! Ilyen az élet! (úgyhogy, ha egyszer sikerül megírnom azt az igazi könyvet, akkor benne a főszereplő srác rá fog hasonlítani...:))

Köszi, hogy elolvastad ezt a részt is, valamint az egész könyvet. Eszméletlenül hálás vagyok érte, és ha érdekel, nézzetek bele a többi könyvembe is.

Szeretlek titeket, akkor is ha egy csomó fenyegető üzenetet kaptam, amikor Lena beteg lett, szakítottak, vagy éppen a halála után. De nem éreztem azt, amit a Demons-nál, hogy nem zártam le. Mert ezt lezártam. Ennek ilyen lett a vége. Szomorú, mégis nekem a vége mosolyt csalt az arcomra.

Mindent köszönök (ez most úgy hangzott, mintha haldokolnék, de nem, csak a könnyeimtől fulladok meg mindjárt)

Puszi mindenkinek! :)

Thank you for everyone, it's impossible to tell, how I feel now. Now, when I realized, that this book is completed. Finally completed. I'm so proud of myself, thinking that I did it. No, not me. WE DID IT! All of us. Everyone. Who wrote it, and who read it. A really really huge thank you, for all of you! I love you, and I will never forget all those votes and comments what I get. I'm crying now, I can't imagine those people, who made the views more than 16K.

"Oh, I don't need no sleep
'Cause I'm already dreaming, already dreaming"

~Martin Garrix, Bonn: No Sleep~

Angela Potter - A lány méreggelWhere stories live. Discover now