27: Utazás

4K 216 72
                                    

- Ne így mondd - csaptam rá a karjára, mert eléggé úgy mondta, hogy a bátyám sokat tudjon beleképzelni.

- Ugye nem azt akarod mondani, hogy megint terhes vagy? - emelte fel a hangját Harry.

- Megint? - nézett rám Draco kérdő tekintettel, én pedig magamban elmormoltam egy imát, hogy vacsora után ne öljem meg a bátyámat. - Hogy érti, hogy megint?

- Sehogy, úgy hogy nem normális - forgattam a szemem - Miután szakítottunk volt néhányszor rosszullétem és émelyegtem is, és erre azt hitte, hogy terhes lettem. De mivel se a hasam nem lett nagyobb, se nem lett semmi, így letett róla... - pillantottam az említett felé, aki behúzta a nyakát - És nem, nem vagyok terhes! És még mielőtt megkérdezed, nem is házasodunk még össze!

- Akkor mi a „bejelentenivaló”? - nézett rám értetlenül.

- Semmi nagyon fontos, csak elutazunk, és meg akartalak kérdezni titeket, hogy akartok-e jönni? Göthe nagyapához megyünk, szülinapja lesz, és így megismerhetik Dracot. - világosítottam fel, mert az én drága barátom úgy jelentette be, mintha valami iszonyatfontos dolog lenne.

- Nem vagy terhes? Biztos? - vizslatott a szemeivel, mire megráztam a fejem.

- Ne haragudj, hogy beleszólok - lépett ki a konyhából Ginny, már kerekedő pocakkal -, de szerinted kibírnak ezek egymás mellett akár egy napot is úgy, hogy ne átkozzák meg egymást?

- Majd odafigyelek, de nem ez a lényeg! - sóhajtottam - Akartok jönni? Rolf nincs otthon, valahol külföldön dolgozik, de a nagyapa, és nagymama nem bírják már egyedül és csak jövő héten jön haza Rolf. Így nekem mindenképpen el kellene mennem, Draco pedig azt mondta jön velem. Az kérdés, hogy dolgozni ott mit fog, de azt mondta eljön... - pillantottam rá.

- Hé, igenis megígértem, hogy segíteni fogok! - háborodott fel.

- Miben? Mert vagy kint kell gondozni az állatokat, vagy bent takarítani és főzni a nagymamával. És feltételezem te még egyiket sem csináltad...

- Ezzel most a lelkembe tiportál - játszotta a sértődöttet.

- Miért, nincs igazam? - nevettem fel.

- Az egy dolog, de én felajánlottam, hogy segítek, nem kell rögtön lenézni.

- Mindenki tudja, hogy csak azért mész vele, nehogy valami amerikai hapsi rávesse magát - nevetett Ginny is, miközben leült a bátyám mellé.

- Akkor akartok jönni? - pillantottam rájuk.

- Igen, de meddig kéne maradnunk? Nekem jövő héten már munka lesz - ölelte át Ginny derekát Harry.

- Csak pár napot kéne maradnunk - tápászkodtam fel Draco öléből, hogy majd lassan induljunk - És mivel már régóta szeretném kipróbálni azt a mugli repülő izét, így azzal megyünk. Találkozunk holnap reggel a reptéren! - búcsúztam el, majd hopponáltunk.

~~~

- Nem, ezt nem fogom elvinni! Honnan szereztél te ilyeneket? - vágtam hozzá egyet abból a rengetegből amit a táskámba csempészett.

- Maradjunk annyiban, hogy a szívem mélyén reménykedtem, hogy visszajössz hozzám, így felkészültem - húzta hatalmas vigyorra a száját, amikor tanulmányozta az anyagot. - Nem is lenne olyan rossz... - tartotta felém, mintha rám képzelné.

- Akkor is! Ennyi? - borítottam ki a táska tartalmát egy nagy kupacba.

- Most mit mondjak, mindig te jutottál eszembe, hogyha megláttam a boltot - nevetett fel.

Angela Potter - A lány méreggelDonde viven las historias. Descúbrelo ahora