29: Varázslat

3.6K 217 31
                                    

- Lena! - hallottam még magam mögött Draco kiáltását, de nem érdekelt. Képtelen voltam akár a közelében is lenni, azok után ami történt... Nem az ő hibája, és nem is az enyém, de Harryé, aki az én bátyám. Miatta lehet, hogy soha nem lesz majd gyerekünk, és ismerem már annyira Dracot, hogy ez ne érdekelje, akkor is mellettem maradjon. Én viszont nagyon szerettem volna gyereket, babázni, és ilyeneket.

- Sajnálom - suttogtam magam elé, amikor megérkeztem az egyetlen helyre, ahol mindig otthon lehetek.

Nagyjából 8 éves lehettem, amikor először jártam itt, akkor csak véletlenül. Még nem tudtam irányítani a varázserőmet, és ideges voltam, így valami olyan helyet kerestem ahol lenyugodhatok, és ide jutottam. Találtam egy különleges barlangot, amelynek a belsejében egy vízesés volt. Elsőre szinte megijedtem, nem tudtam hol lehetek, majd fokozatosan megbarátkoztam a hellyel. És imádtam. Annyi különleges rejtekhely volt benne, felfedeznivaló repedések és hasonlók.

Kioldottam a ruhám kötését, és lassan beleereszkedtem a vízbe. Nem volt hideg, pont jó hőmérséklete volt, így nem tartottam attól, hogy megfázok.

Hála annak, hogy készültem már fel hosszabb távollétekre is, és most kivételesen varázspálca is volt nálam, így se éhen nem haltam, de nem is fagytam meg éjjelente. 3 napot töltöttem egymagamban az én kis rejtekhelyemen, amikor 4. nap megjött az az ember, aki rajtam kívül egyedül ismeri ezt a helyet.

- Angela? Itt vagy? - hallottam Rolf hangját, mire behúzódtam az egyik fal mögé. Nem volt kedvem beszélgetni vele, a szemem kisírva, és csak fürdőruha volt rajtam, mivel szinte egész nap a víz hűvösét élveztem. - Kérlek gyere elő! Tudom, hogy itt vagy...

- Kérlek... Kérlek menj el! - mondtam halkan, de csak annyira, hogy biztos meghallja.

- Ne csináld ezt. Ne zárkózz el a világ elől. Csak rosszat teszel magadnak... - sóhajtott fel.

- Nem érdekel. A bátyám tett rosszat nekem, amikor elvette a babámat - zokogtam fel újra.

- Szóval ezt nem mondta el! - vágott indulatosan a falba ököllel. - A szemét!

- 17 voltam, de akkor is! - jöttem ki a fal mögül és leültem a víz szélére.

- Te 17 évesen terhes lettél? - emelte fel a fejét, és idegesen rám nézett.

- Esküszöm én sem tudtam róla!

- Akkor is Angie! 17? Normális vagy?

- Kérlek ne kezdd te is... - töröltem meg a szemem. - Nem érdekel a véleményed, mert a vérszerinti bátyám nem mondta meg sem azt, hogy egy kisbabát hordtam a szívem alatt, sem pedig azt, hogy ő miatta nem született meg. - keltem ki magamból.

- Hogy érted, hogy miatta?

- Úgy, hogy valami hülye tablettát adott nekem, de a szervezetem miatt, lehet, hogy soha többet nem lehet majd gyerekem...

- Soha?

- Soha. - bólintottam.

- Istenem Angie - ölelt magához.

- U-ugye nem mondtad el senkinek hogy hova jöttem?

- Nem. De mostmár tényleg haza kellene jönnöd. Nagyiék már nagyon aggódnak érted. Ahogyan a barátod is... Sőtt még a bátyád is maradt.

- Nem akarok Harryvel találkozni - ráztam meg rögtön a fejem.

- Akkor valahogyan elzavarom, de haza kell jönnöd - vágta rá Rolf.

- De nekem ez nem megy! Képtelen vagyok visszamenni - próbáltam csak belül összetörni.

- Kérlek Angie muszáj lesz egyszer hazajönnöd!

- De...de ez nagyon sok volt most nekem!

- Ha megígérem, hogy holnap már nem lesz ott a bátyád, akkor visszajössz? Legalább papáék miatt...

- Csak... Csak ne legyen ott. Nem tudnám kontrollálni a varázserőmet - szipogtam. Akármilyen rosszat is tett velem, akkor is a bátyám marad, és én nem tudnám őt bántani. Szándékosan.

~~~

- Merlinre, Lena - húzott magához, és szinte kiszorította belőlem a lelkemet is. Pár pillanattal ezelőtt hopponáltam a szobámba, ahol legnagyobb meglepetésemre Draco már ott várt. - Már azt hittem valami bajod esett.

- Nem, nincs semmi baj. Mármint azon kívül amit Harry tett - fúrtam a fejem a vállába, miközben a hátamat simogatta.

- Sss, nyugi, nem is lesz gond - próbált csitítani.

- Dehogynem lesz! Nekem.... Nekem ezt nagyon nehéz feldolgozni és... és talán soha nem is fog sikerülni....

- És mi van, ha azt mondom, hogy nem is kell feldolgoznod? - mosolyodott el lágyan, két kezével közrefogta az arcomat és kényszerített, hogy a szemébe nézzek.

- Ezt... ezt meg hogy érted? - kérdeztem félénken.

- Úgy, hogy az előző pár napban jártam Pitonnál - simított végig az arcom vonalán. - Fogalmam sincs honnan, de neki van valamennyi a véredből, és tesztelte rajta azt a fajta tablettát, amit Szent Potter adott neked.

- És? - haraptam be az ajkaimat, amikor keze elérte a nyakamon a kígyófognyomokat.

- Negatív - suttogta - Semmi veszélyes hatással nincs rád. Egyszer használt, többször nem gátol.

- Istenem - ugrottam a nyakába, lábaimat átkulcsolva a derekán. - Tehát mégis... mégis lehetek még anyuka?

- Igen, lehetsz - fonta kezeit a csípőmre, és közelebb húzott magához - Csak kérlek ha terhes leszel, akkor a jelenlétemen kívül ne találkozz a bátyáddal...

- Ezek után alapból sem nagyon szándékoztam - sóhajtottam fel - Ez olyan mintha Ron egyszerűen kitalált volna, hogy Ginny nem érdemli meg Harryt, és ezért elvette volna a gyereküket. De azért ugye nem átkoztad meg?

- Én esküszöm igyekeztem, de ő kezdte - vágta rá rögtön, én pedig felnevettem. Hát persze, véletlenül sem támadhatta hátba.

- Soha többé ne hagyj el! Kérlek! Hiszen múltkor is velem maradt valami belőled, de a bátyám elvette, és nem akarom, hogy bármilyen formában ez megismétlődjön - hajoltam közelebb hozzá, amíg szinte az ajkaim nem súrolták az övéit.

- Én leszek a világ legboldogabb embere, ha babát hordassz majd a szíved alatt - suttogta, majd ajkaimra tapadt.



Az előző részben volt egy olyan mondtad, ami nagyon fontos lesz a későbbiekkel kapcsolatban, szinte a legvégén is!

Valamint! :
Holnap estig bárki feltehet nekem a könnyvel kapcsolatban bármilyen kérdést (kommentben vagy privátban) és mindegyikre válaszolni fogok. Lehet, hogy egy kicsit körítek, de fokozom az izgalmakat.

Nagyjából még 15 részt terveztem ezen kívül, így lenne 44 részes a könyv. A 44 szerencseszámom, így próbálom betartani azt a határt!

Köszönöm hogy ennyien olvassátok a könyvet és szavaztok (még lett az 1K vote 😍😍😍😍😍) Imádlak titeket ❤️❤️❤️

Angela Potter - A lány méreggelWhere stories live. Discover now