Peklo existuje

467 29 2
                                    

Ak som si myslela, že sa z tohto zlého sna zobudím, bola som na veľkom omyle. Ako mám do horúcich pekiel pracovať najbližších šesť mesiacov s tým chodiacim sexepílom. Do riti, do riti, do riti, posraný systém.

Nervózne pochodujem po kancelárií a snažím sa nájsť riešenie z tejto patovej situácie. Ako sa ho len zbaviť. Premýšľaj Laura... Premýšľaj.

SaSha: čo budeš robiť?
Ja : Netuším..
SaSha: Lala to zvládneš veď si predsa profesionál, správaj sa k nemu ako k zamestnancovi, žiadne priateľské gestá, úsmevy či vtipy.
Ja: Peklo fakt existuje, lebo inak si neviem predstaviť prečo sa mi toto deje.

Klopanie na dvere preruší moje smskovanie so Sašou, "ďalej" zahlásim sebavedomo a usádzam a za svoj stôl pred počítač.

"Takže výkonná riaditeľka?" prejde si jednodňové strnisko rukou a usadí sa oproti mne.

"Nejaký problém, vadí ti hádam, že som tvoja šéfka?" opýtam sa samoľúbo.

"O, to určite nie, práve naopak, takto je to ešte zaujímavejšie."pousmeje sa.

"Je načase si dohodnúť určité pravidla" preruším akékoľvek jeho ďalšie reči.

"V práci budeš od 8,00 -16,00 - čas na obed je pol hodinu, kedykoľvek medzi 11,00 -14,00 hodinou. Od zajtra začneš s kontrolou umeleckých zmlúv. Budeš dvíhať telefóny a zapisovať odkazy, pôjdeš so mnou na všetky dôležité stretnutia, ešte dnes ti prepošlem svoj kalendár schôdzok. Zajtra ti prinesú stôl, na dnes je to z mojej strany všetko, môžeš ísť. " dokončím svoju reč, postavím sa k dverám a rukou mu naznačím, že je čas ísť.

"Toto bude zaujímavá spolupráca Laura, alebo preferuješ šéfka, prípadne Drobec" pohľadom prebehne po mojom tele a nedbalo si oblízne pery.

O kurva, toto mi nerob, ty tam hore. Zahryznem si do pery a sebaisto odvetím: " V práci som pre všetkých Laura, uvidíme sa zajtra. " otvorím dvere a čakám kým opustí miestnosť.

S úsmevom na tvári opúšťa moju kanceláriu.

Ja: Som v absolútnej riti.
Ja: Moja imúnnosť voči nemu je nulová..
Ja: Ten chlap hádam ovláda mágiu,

SaSha: Tak využi svoj šarm, nový šatník a pripnúť ho zobať ti z ruky.

Ja: Mne by nepomohli hádam ani hodiny od samotnej Megan Fox.

SaSha:O tom má nepresvedčiš. Ja som ten pohľad v piatok videla.

Ja:Večer u mňa!?
SaSha: Teším sa..

Konečne sadám za počítač, snažím sa plne koncentrovať, ale v hlave mi stále beží iná predstava. Laura vschop sa, musíš sa sústrediť na dôležitejšie veci.
Na pracovnej linke vytáčam číslo pani Wolkerovej.

"Dobrý deň pani Wolkerova, pri telefóne Laura Polakova, rada by som si len potvrdila naše zajtrajšie stretnutie." začnem príjemným tónom.

"Viem kto volá, stretnutie platí" a zloží telefón.. Asi jej poslednou návštevou estetickej kliniky odobrali aj poslednú dávku taktnosti.. Nečudujem sa ved je to chodiaci botox. Načo sa ja vôbec niekedy snažím..

Myšlienkami opäť zablubim k piatkovému večeru. Laura nepovažuj sa na to ani pomyslieť. Aké by bolo pobozkať ho znova... Laura okrikne ma posledný zvyšok môjho triezvo uvažujúceho rozumu. Fajn!

Už teraz však viem, že on bude mojou skazou.

Drobec✔️Where stories live. Discover now