Realita!!

482 31 4
                                    

"Ja.." prehovorí neisto a sklopím zrak. "Áno..".

"Bože Pollaková, mám pocit, že by som pokračoval bez ohľadu na tvoje rozhodnutie." prišpendli moje telo k posteli a jeho pery sa opäť dostanú k môjmu krku, prsiam a pomaly až tam dole.

"Určite to nebude nič príjemné začiatok, ale sľubujem, že ti to potom vynahradím." zašepká mi popri uchu, pocítim náhly tlak a bolesť v podbrušku a jeho pohyb zastane.

A je to.. Pre tento pocit som tak dlho čakala, pomyslím si.. Kde sú tie vlny rozkoše, ktoré opantajú moju myseľ natoľko, že budem kričať jeho meno.

Jeho pery sú opäť v pohybe, jemne ma uhryzne do ramena a jazykom si kresli cestíčku k mojim prsiam. Jemne ním obkreslí líniu mojich pŕs a nadvihne sa na lakťoch "Teraz zažiješ najlepší sex Pollaková." zahlási samoľúbo a opatrne sa pohne. Ten nepríjemný pocit, ktorý tam bol akosi ustál, stále je to pre mňa niečo podivné, ale na moje prekvapenie príjemné, pomalými pohybmi pokračuje a jeho pery sa opäť ocitnú na tých mojich. Prudko ma pobozká, bozk ukončí jemným zahryznutím do pery, slastne zavzdychám a panvou vyrazím v pred. Ta zvláštna súhra našich tiel sa stáva intenzívnejšou, príjemnejšou a vyvoláva jemné mravčenie v mojom tele. Keď už si myslím, že hádam viac ani nezvládnem tempo, ktoré nasadí ma úplne premôže, hlasno vykríknem  nadýchnem sa z hlboka, vstrebávam tie povestné vlny rozkoše, ten skvelý pocit orgazmu. Spod viečok pozriem na Filipa a jeho slastný výraz na tvári mi naznačí, že aj on smeruje za mnou k vrcholu. Párkrát sprudka prirazí a v jednom okamihu znehybnie. Jeho potom orosené telo ma pritlačí hlbšie do postele, a keď mi potichu zavrčí do ucha viem, že som nadobro stratená, vydaná na pospas svojmu nepriateľovi.

Pomalý sa prevalí na posteli vedľa mňa, automaticky siaham po prikrývke, ktorá ma ako tak ochrániť moje telo pred nahotou.

"Nemyslíš , že na hanbu už je neskoro, práve sme spolu spali Pollaková.. " odvetí a ja v jeho tóne vycítim sarkazmus.

"Nútiš ma to oľutovať, skôr ako vyleziem z tejto postele" nezaostávam a venujem mu uštipačnú odpoveď, dvíham sa z postele, siaham po ručníku, zakrývam svoju nahotu. Moje kroky smerujú do kúpeľne, zatvorím dvere a opriem sa rukami o umývadlo. Ešte aj zrkadlo muselo vytušiť čo sa práve vo vedľajšej izbe stalo, jemný rumenec na tvári, pery opuchnuté od bozkov, na krku a ramenách otlačky jeho zubov, "Ty vyzeráš. " prehovorím na svoj obraz v zrkadle, do rúk si napustím studenu vodu a ovlažím si tvár. "Čo si to zase vyviedla? " pozerám sa na svoj výraz. Jemné zaklopanie na dvere preruší moje myšlienky, bez vyzvania vchádza dnu, na sebe ma len boxerky. Pozorujem ho ako sa pomaly približuje, jeho blízkosť si uvedomím až vtedy keď sa rukami oprie o umývadlo a ja ostanem nehybne stáť uväznená jeho pohľadom.

Pritlačí pery na môj krk a pozoruje ma pri tom v zrkadle. Telom mi prebehne triaška, jemne nakloním hlavu do strany a on tak získa lepši prístup k môjmu uchu.

"Dopekla Pollaková, si ako instantný sex, stačí mi jeden pohľad na teba a mám chuť ťa opäť poriadne...." zavrčí mi do ucha a natlačí sa na mňa. Až príliš jasno cítim tu jeho chuť na svojom zadku. Ešte chvíľu si vychutnávam jeho dráždenie, sledujem jeho privreté viečka ako sa jemne nadýchne pred každým ďalším bozkom. "Pollaková, voniaš ako.., bože pekelne ťa chcem, toto je silnejšie ako ja." Rukou stiahne ručník, ktorý mi poskytoval aký taký komfort, pred jeho pohľadom, stiahne si boxerky a potiahne ma smerom k sebe. Jedným pohybom ma zodvihne a moje nohy obmotavá okolo jeho bokov.
Asi som sa musela úplne zblázniť. Alebo je moje konanie akysim dozvukom predošlých udalosti. Seriem na to. Ruky obmotávam okolo jeho krku a naplno si užívam okamih. Hádam nie, jeho kroky smerujú, nie on má naozaj v plane robiť to v kúpeľni? Áno, pane bože v akom erotickom sne sa to ocitám. Bože môj ako sa na seba zajtra pozriem v zrkadle a čo praca ako sa naňho pozriem tam. Ježiš, kriste Laura si v riti. To je posledné, čo ma napadne predtým než zavrie dvere na sprchovaciom kúte a pusti na nas prúd teplej vody.

Tak táto je pre teba ty
👑
Danicku
❤️

Drobec✔️Where stories live. Discover now