Epilog

702 46 3
                                    

"Láska je ako vietor, nevidíte ju, ale môžete ju cítiť.“

*Nicholas Sparks*

Ak by som chcela popísať našu lásku bola by víchricou, ktorá mi každý deň vyrazí dych, bola by vetrom, ktorý mi rozvýri vlasy do všetkych strán, bola by vankom, ktorý pohladí pery v každom bozku. Bola by kyslíkom, ktorý potrebujem pre život. Stretnúť pravú lásku je darom, tým si pre mňa ty.

Deň kedy si vstúpil do môjho života, bol pre mňa darom, hoc spočiatku zlým, pamätám si tie tvoje večne poznámky na moju adresu. Bol si prvý v zozname ľudí, ktorým som priala všetko zlé sveta. Dnes, keď píšem svoj svadobný sľub mám pocit, že dokážem namaľovať lásku, a mala by určite tvoju podobu. Mám pocit, že dokážem napísať báseň, ktorá by bola tvojim odrazom. Už dávno viem, že mám v tebe lásku, ktorá mi dáva pocit, že dokážem všetko. Budem ta ľúbiť do svojich posledných dní. Budem tvojím vánkom, vetrom i víchricou, budem navždy tvojou láskou.

Dopíšem posledný riadok svojho sľubu a vyberiem sa do izby, kde sedí Filip a v náručí zviera našu dcéru. Toto je ta pravá láska. Láska, ktorá dáva chuť žiť. Môj domov, moja rodina, môj budúci manžel a naša dcéra.

Vaša Liww 💓📖
Ďakujem, došli sme do finále.

Drobec✔️Donde viven las historias. Descúbrelo ahora