Idiot...

454 27 7
                                    

Idiot:...

Mám vôbec odvahu otvoriť tu správu. Nemám.. Čo si budem nahovárať.

Nádych, výdych..

Idiot: Predo mnou neujdeš Polláková.

Idiot: Vidíme sa v práci.

***

Čo to má znamenať, veď hádam som mu celú situáciu uľahčila, môžeme sa tváriť, že sa nič nestalo, že to bolo akési náhle vzplanutie, ktoré zhaslo po jeho naplnení. Čo to trepem, veď sa mi trasú kolená a to len čítam jeho správu, ako doriti sa naňho zajtra pozriem. Doriti, doriti, doriti. Hodím telefón na stôl.

"Ozval sa." informujem Sašu.

Šibalsky jej zasvietia oči a vystrúha grimasu ala "Veď ja som ti to hovorila".
"Lala, tvoj život prudérnej kancelárskej myšičky sa akosi okorenil príchodom tvojho asistenta. Ty jedna  mrška." zasmeje sa a ja v ten moment siaham po vankúši a celou silou odrážam jej slovný útok.

"Som v riti." skonštatujem.

***

Pondelok ráno sa zobudím v exkluzívnom móde - mám chuť zabíjať..Vonku leje ako z krhly, čo značne znásobí už tak moju mizernú náladu. Naslepo vchádzam do šatníka a vyberám modrý kostým a košeľu. Kašlem na nový look. Jemne líčenie, vlasy vypnem do konského chvosta, nasadím si okuliare, z pracovného stola si vezmem diár hodím ho do kabelky a smerujem k dverám. Stiahnem po sivom trenčkote a miznem za dverami. Všade milión áut, ľudia sa hádam zbláznili. Pondelok ráno a prší, že sa vôbec čudujem. Parkovisko v podzemnej garazi je dnes preplnené, ale moje miesto je prázdne, veď preto Rafaj. Dnes by ti nepomohol ani tvoj sakramentský šarm a zvodný pohľad.

Výťahom prídem na svoje oddelenie. Očami prebehnem priestory, v kuchynke sa svieti, niekto asi zapína kávovar pomyslím si. Vojdem do svojej kancelárii, je prázdna vďaka bohu, mám tu výsadu tváriť sa plne zavalená prácou, keď sa objaví.

Zhodím si tašku na stôl, odložím trenčkot do skrine, už len prehodiť tieto nepohodlné vysoké lodičky a práca sa môže začať. Prehnem sa v páse a snažím sa vyloviť balerinky, ktoré sú asi kdesi na spodku skrine. Do frasa, vytrčena celý zadkom do priestoru kancelárie nadávam, keď už konečne držím obe v rukách a chystám sa zdvihnút. Na svojom zadku, áno zadku pocítim ruky.

"To je mi ale privítanie šéfka. " prehovorí tým svojim mužným hlasom a mne sa hádam od vzrušenia aj lodičky samé vyzujú.

Inštinktívne a hlavne neuvažene vystrelím nahor, schytá to moja hlava.

"Do riti, auu. " zahrešim a rukou si prejdem po udretom mieste.

Pripravená stretnúť sa zoči voči s ním sa otáčam. Nie na ten uhrančivy pohlad už asi nebudem hádam nikdy pripravená .

"Sexuálny harasment na pracovisku je trestný," oznámim sarkasticky "takže si tie svoje ruky strč pre budúcnosť do vrecák ak nevieš čo s nimi."

"Ale ja presne viem čo s nimi Laura. " povie o čosi tichšie a priblíži sa ku mne.

"Presne viem, ktorú časť tvojho tela mám pohladiť, a teba to privedie do extázy. ", prstom prejde po línii mojich pier, a ja tam stojím ako zakliata panna, prahnúca po ďalšom dotyku.

Presne vie aký film mi práve ide hlavou, a preto nečaká a spojí naše pery. Bože ak bol môj deň na hovno tak teraz je to už na totálnu sračku. Zasa podľahnem tomu naničhodnikovi.

Nie Laura, toto nie nebudeš predsa jeho ďalšou trofejou, ktorá mu spestrí nudný život.

"Filip, to nejde." odtlačím ho a zhlboka sa nadýchnem.

"My, nemôžme." začnem "Toto jednoducho nebude fungovať, čo sa stalo u teba, skončilo u teba. A ja nemyslím, že sme adepti na pokračovanie." zahlásim odhodlane.

"Aha, takže si sa rozhodla." odvrkne "a mám tu pridelený aj ja nejaký priestor na názor, alebo som ťa mal len poriadne pretiahnuť a tam sa moja úloha končí."

"Filip, ja toto jednoducho nemôže fungovať. Sme príliš rozdielny.

"Vieš čo Laura, takéto reči si nechaj pre iného hlupáka. Nato si mala myslieť predtým."

"Tak sa toho stalo preboha.. spali sme spolu, neviem prečo z toho robíš také haló Filip."

"Tak pre tvoju informáciu mohlo sa stať a možno aj stalo.. Zabudli sme na gumu."

Cítila som sa ako po ozajstnej poriadnej facke, ktorá vám otočí tvar na druhú stranu a ledva sa nadýchnite.

"Čo to na mňa skúšaš Filip, veď si tu posranú gumu mal..."

"Áno, prvýkrát áno, ale ty, ja a kúpeľňa... udialo sa to nejako narýchlo a proste vôbec som na to nepomyslel."

"Nepomyslel, kurva, povedz že toto je nejaký tvoj hlúpy žart." sadnem si za počítač a zúfalo sa snažím vytesniť jeho prítomnosť z mojej kancelárie, mysle a celého posraneho života.
 

Táto je na želanie pre teba.
Katka4692
❤️

Drobec✔️Where stories live. Discover now