Niet šance..

425 26 1
                                    

Jeho pohľad

Už to budú tri týždne čo odišla, tri týždne čo som ju nevidel a nepočul. Nedokážem sa s ňou spojiť, stále pozerám na telefón či neodpíše na správy, ktoré jej neustále posielam. V odkazovej schránke musí mať milión odkazov aj tak nič. Všetky tie správy, už som to prestal počítať. Prvý týždeň som ich posielal neustále viac ako desať správ denne, druhý týždeň to nebolo inak, až teraz som sa rozhodol, že s tým prestanem možno.. možno práve to v nej podnieti zvedavosť a ona sa konečne ozve, zistí ako to všetko bolo, Bože keby som aspoň vedel kde ju hľadať, či je v poriadku. Ako mi chýba som hlupák, že som jej hneď na začiatku nepovedal, čo k nej cítim už vtedy v škole. Nie nebola to správna cesta robiť si z nej srandy, posmievať sa jej či provokovať ju. Mal som rovno príznať čo k nej cítim a nie teraz po takmer desiatich rokoch.

Áno, môžem si búchať hlavu o stenu pretože nemám nič stratil som ju a možno už nadobro.

Doriti so systémom a ešte aj musím naďalej pracovať pre jej otca a robiť všetky tie veci, ktoré mala robiť ona. Zatiaľ čo ona si naozaj myslím, že ja som sa na ňu vysral, že som ju sprosto oklamal.

Interná linka mi oznamuje prichádzajúci hovor, zodvihnem to a počúvam:"Filip prosím ťa prines mi feedback  k módnej prehliadke pani Kesselovej, a rovnako aj akcie pani Wolkerovej chcem si porovnať rozpočty. Ďakujem, a stále nemáš nejaké nové informácie o mojej dcére nie."

"V poriadku, hneď som u vás." oznamujem do telefónu.

Vytlačím všetky potrebné materiály ktoré vyžaduje Laurin otec, založím to do spisu a už sa chystám opustiť priestory kancelárie, keď v tom zazvoní môj mobil. Vždy, keď zazvoní očakávam, že to bude ona, opäť nič. Bol to Patrik, dvíham mu.

"Čau Filip. Ako sa darí? Stále žiadne nové informácie o Laure." začne rozhovor.

"Nie Paťo!", odpovedám skleslo.

"Čo tak večer zájsť na pivo? Kamila ide niekam s mamou do Bratislavy, takže som free."

"Jasné rád určite, tak neskôr, idem za šéfom." Skladám to.

Spolupráca s Patrikom počas prehliadky dopadla veľmi dobre, zistil som, že Patrik je vlastne skvelý parťak a dobrý kamarát. Ostali sme spolu v kontakte posledné dva-tri týždne bol ako moja butľava vŕba. Povedal som mu celú situáciu, ktorá sa udiala medzi Laurou a mnou. Samozrejme, že má v prvom rade zvozil pod obraz boží, nakoľko Laura je jeho veľmi dobrá kamarátka, ale potom pochopil aké hlúposti spraví zamilovaný chlap. Veď vraj mal podobné skúsenosti s Kamilou, najprv sa hádali, škriepili až potom vlastne z toho vznikol plnohodnotný vzťah Nepodarilo sa mu zatiaľ od Lauri zistiť, kde je dobré to tají. Nikto ani len netuší kde je, dokonca ešte aj Saša zmizla.

Nedokážem sa s ňou spojiť, nechce mi nič povedať som v koncoch.

Cítim ako ju strácam.

Nejako sa mi tie jeho pohľady začali páčiť, stáva sa z neho rozumný muž a nie egocentrický sebec ako ho Laura celý ten čas vnímala.
Len či sa to ona  niekedy dozvie.


Vaša Liww
❤️📖❤️

Drobec✔️Where stories live. Discover now