Ošiaľ menom Láska

452 28 1
                                    

Jeho pohľad

Vidieť toho ubožiaka ako sa na ňu tlačil a ona prosila aby ju nechal ma ešte viac utvrdili v nových pocitoch.

Áno ja najväčší provokatér, ignorant, sukničkar, naničhodnik som sa zamiloval do Laury Pollakovej do mojej šéfky.

Keď som ju videl v ten večer v bare, všetko sa to začalo, bola neuveriteľná tak nevinná a zároveň tak sexi. Mal som chuť vziať ju k sebe domov a pre milovať sa snou do ďalšieho rána...
A zistenie, že ona je moja šéfka ma dostalo ešte viac do kolien, nie nebola to výzva ja to dievča proste chcem a musím ju mať. Ona nie je záležitosť jednu noc.

Fakt, že som bol jej prvý ma omráčil a ja odrazu som chcel byť aj posledný. Milovať sa s ňou bolo dokonalé, dychberúce, opojné. Vytriezvel som podvečer, keď som sa zobudil vo svojej posteli sám. Odišla bez slova, ona vlastne otočila roly, použila proti mne moju zbraň, takto stále končili moje jednorazové známosti, no s ňou chcel som to. Chcel som tie sladké momenty objatia, tulenie sa raňajky do posteli a potom opäť zaspávať vedľa nej. Som v totálnych sračkach, obmotala si ma okolo prsta ako šteňa.

Pri spomienke na to čo sa odohralo v kúpeľni, som opäť pocítil tlak v rozkroku. Čo to so mnou urobila? Bral som si ju ako drogu, ja kurva nevzal som si ani posranú gumu. Načo do riti som myslel. Pane bože ak som ju možn nabuchal.. Ja som taky idiot. Mal som ísť na ňu pomaly a nie jej rovno urobiť dieťa. Kurva.
Vezmem do ruky telefón a chcem jej zavolať, no automaticky ma to hádže do hlasovej schranky.. Ísť za ňou.. Alebo počkať do pondelka.

Dofrasa som ako pubertiak, najlepšie bude ak počkám do pondelka.

***
Dnes som tu ako prvý, zapínam kávovar v kuchynke a chystám sa pripraviť kávu. Zvuk výťahu ma upozorní na príchod na oddelenie, očami prebehnem hodinky. To bude určite ona. Teším sa ako malý chlapec, celú nedeľu som plánoval ako ju pozvať von, na také to klasické rande. Chalan a dievča kino a horúce bozky. Keď sa za ňou zatvoria dvere, neodolám a vyberiem sa do kancelárie. Naskytne sa mi teda dokonalý pohľad, v predklone hľadá čosi v skrini a ja šťastlivec sa môžem pokochať jej dokonalým zadkom v tom obtiahnutom nahavicovom kostýme.

Neodolám a plány s kinom nechávam na neskôr . Rukami automaticky obopnem ten jej chutný zadoček.
"To je mi ale privítanie šéfka". Jej telo vystrelí a ozve sa tupý naraz.

"Doriti, au" zahreši a rukou si prejde po udretom mieste na hlave.

"Sexuálny harasment na pracovisku je trestný. " sarkasticky poznamena "takže si tie svoje ruky strč pre budúcnosť do vrecak ak nevieš čo s nimi."

"Ale ja presne viem čo s nimi Laura. " pošepkám a priblížim sa k nej.

"Presne viem, ktorú časť tvojho tela mám pohladiť, a teba to privedie do extázy", prstom prejdem po línii tých dokonalých pier.

"Filip, to nejde." odtlači ma a zhlboka sa nadýchne

"My, nemôžme. Toto jednoducho nebude fungovať, čo sa stalo u teba, skončilo u teba. A ja nemyslím, že sme adepti na pokračovanie." zahlási odhodlane.

"Aha, takže si sa rozhodla." odvrknem "a mam tu pridelený aj ja nejaký priestor na názor, alebo som ťa mal len poriadne pretiahnuť a tam sa moja úloha končí."

"Filip, ja toto jednoducho nemôže fungovať. Sme príliš rozdielny.

"Vieš čo Laura, takéto reči si nechaj pre iného hlupáka. Nato si mala myslieť predtým." Som maximálne nasratý, akákoľvek snaha povedať jej čo cítim konči nejakým ale..

"Tak sa toho stalo preboha.. spali sme spolu ..neviem prečo z toho robíš také haló Filip.

"Tak pre tvoju informáciu mohlo sa stať a možno aj stalo.. Zabudli sme na gumu."

"Čo to na mňa skúšaš Filip, veď si tu posranú gumu mal..."

"Áno, prvýkrát áno, ale druhé kolo sa udialo nejako narýchlo a proste vôbec som na to nepomyslel."

"Nepomyslel, kurva, povedz že toto je nejaký tvoj hlúpy žart." sadne si k stolu a takmer hodinu sa tvári akoby som tam hádam ani nebol. Nemôžem to nechať tak..

"To ma teraz mieniš ignorovať celý deň?" preruším ju pri práci.. Opäť ticho...postavím sa a moje kroky smerujú priamo k nej.

"Potvrď Wagnerovej, budúci víkend obhliadku priestorov oslavy jej manžela, zdržím sa len jednu noc, tvoja účasť nie je nevyhnutná, ak sa predsa len rozhodneš ísť, nezabudni zariadiť dve izby, ideálne tu druhú v inom hotely."

"Do emailu ti posielam playlist na módnu prehliadku pani Kesselovej, dohodnite si stretnutie a nech ti ho potvrdí, ideálne do stredy".

"Zajtra chcem mať na stole všetky umelecké zmluvy za minulý týždeň, potrebujem to zaniesť na ekonomické oddelenie." dodáva na záver.

"Teraz odchádzam za otcom, tak sa môžeš pustiť do práce. "

Úplne pozabudne na fakt, že stojím pri jej stole a takmer narazí, ale moje ruky sú rýchlejšie a zovriem ju v ramenách.. " Teraz sa budeme tváriť, že sa nič nedeje... Laura, veď sme dospelý ľudia doriti." zanadávam a jemne mnou zatrasiem.

"Pokiaľ ste si svoju pracovnú náplň predstavovali inak pán Rafaj, nech sa páči, tam sú dvere, vaša úloha je jasná, pokiaľ nie ste schopný naplniť ani minimálne pracovné úkony, ktoré od vás žiadam, potom asi na prácu v takomto prostredí nie ste stavaný."

Zastaví sa pri skrini, prezuje si lodičky a vydá sa k dverám.

"Filip, pokúsim sa správať profesionálne, preto to vyžadujem aj od teba. Čo bolo, bolo teraz rob svoju prácu a nevracaj sa k tomu. Situácia sa hádam vyrieši sama."

"Aha takže ja som situácia, možno budem otcom a mám sa tváriť akoby a nič nestalo, čo je toto za zvrátený rozhovor Laura, boli sme pri tom obaja, tak sa mi tu teraz nesnaž nahovoriť niečo iné. Ja sa nebudem tváriť, že sa nič nestalo do riti ja ťa kurva chcem." vykríknem.

"Ja musím už ísť, vieš čo máš robiť." prehovorí rozhodne.

Čo sa to do riti deje. Mal som úplne iné plány, ja som predsa plánoval čo ďalej. Všetko sa to opäť posralo. Zásadne si k stolu a otvorím emaily, ktoré my preposlala.

Drobec✔️Where stories live. Discover now