10.OYUN ÇANLARI ÇALIYOR

8.4K 464 156
                                    

Daha doymamışız yaşanmasına.
Günlerimiz dün bir, bugün iki.
Sakın bir şey bırakma yarına.
Yarın yok ki...

Bölüm okurken dinleyebilecekleriniz: Dedublüman-Belki/ Ben Gökyüzünü tutamam/ Cem Adrian- Kül / Cem Kısmet- Haram Geceler

Aslında hikâye tanıdıktı, büyük bir heyecanla başlayan gençlik aşkı felakete dönüşmüş peşine kıyameti sürüklemişti, hatta ölümlere bile sebep olabilmişti. Sonuçta her heyecanın sonu mutlu bitmez kimisi bir bitişi getirir kimisi yeni başlangıçları...

"Sana evimden hatta bu şehirden gitmeni söyledim!" diye bağırdı Asena, sinirden sesi titriyordu.

Bağırdığı kişi ise sanki hiç ona bağırılmamış gibi koltukta oturup silahını temizlemeye devam ediyordu. Asena'nın yüzüne bile bakmıyordu, diğerleri ise Asena'nın gazabından korktuğu için köşelerine sinmişlerdi.

Olanların üzerinden bir haftaya kadar yakın süre geçmişti, tim Asena kendini toparlayan kadar sakin sakin araştırma yapıyordu bu araştırmalara Alp Akın'da dahil oluyordu ve bu Asena'nın hiç ama hiç hoşuna gitmiyordu. Şu an Alp'in karşısında rahat oturuşu bile sinirine dokunuyordu.

Yıllarca ortaya çıkmayan kişinin pat diye ortaya çıkması sinirine dokunuyordu, üstüne üstlük birbirini tanımaları an meselesi olan iki kişinin sürekli yan yana oluşu bir bomba misaliydi.

Alp eğer Baybars'ın kim olduğunu öğrenirse bir saniye bile düşünmeden Baybars'ın hayatını cehenneme çevirebilirdi ve ne yazık ki Alp çok zeki bir adamdı bu onun için zor bir şey değildi.

FLASHBACK- 2013 İSTANBUL-

"Alp istemiyorum lütfen!" dedi Asena, sıkıca kollarına sarıldı. Ağlamaktan hem sesi kısılmıştı hem de yüzü kızarmıştı. Göz yaşları peş peşe akıyordu, birini daha hayatından kaybetmek istemiyordu.

"İntikam istemiyorum lütfen sana yalvarıyorum, gidersen bir daha dönmeyeceksin biliyorum. Lütfen..." diye yalvardı, başını ağlayarak Alp'in koluna yasladı.

Alp, Asena'nın yüzüne bakamıyordu baksa nasıl bırakıp intikamın peşinden koşacaktı? Nasıl adaletin soramadığı hesabı kendi soracaktı? Baksaydı soramazdı bu yüzden o akşam Asena'nın yüzüne hiç bakamadı.

Başını yukarı kaldırıp derin bir nefes aldı, kolunu Asena'nın ellerinden çekti. "O herif ölecek. Sizde beni bir daha aramayacaksınız, bitti!" diye bağırdı. Alp o akşam bulunduğu karanlık dünyaya ilk adımını atmıştı, bir intikam onu bambaşka yerlere sürüklemiş yeraltının en çok korkulan adamı yapmıştı.

"Yapamazsın ya!" diye bağırdı Asena, ayaklarını yere vura vura bağırdı, "gidemezsiniz!" etraf sessizleşti, Asena tekrar Alp'in elini tuttu. "Bak, Emirhan gitti sen gidersen geri dönmez, kendine çok kızgın lütfen..."

Alp elini tekrar çekti ve bu defa ağlayarak Asena'ya döndü, "dönmeyecek o da dönmeyecek! Sen kendine bakıyor musun Asena? Aynaya baktığında hala ağlıyorsun! Neden?" diye sordu, sesi git gide yükselmeye başladı. Nefes almadan devam etti, "Ben neden söyleyeyim, çünkü biz seni koruyamadık, çünkü biz o herifi içeri bile attıramadık, çünkü sen her gece tekrar o adamın geleceğini düşünerek kahroluyorsun! Biz bir bok yapamıyoruz! Bu yüzden o adam ölecek!"

Asena her cümleyle tir tir titrerken İrem ürkek bir ceylan gibi Alp'e yaklaştı, "Alp..." sesi bir çocuğun sesi gibi titredi, "Alp biz katil değiliz, hem bizi kim koruyacak?"

Alp derin bir nefes almaya çalıştı, yüzünü sıvazladı. Onları hep koruyacaktı ama uzaktan...

"Size hiçbir şey olmayacak kızılım..."

KARTAL İHTİLALİWhere stories live. Discover now